• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

arkadaşlar iyi akşamlar rabbim evlatlarınızı kucağınıza almayı nasip etsin inş aranızda yumurta donduran var mı ben ücretlerini merak ettimde
Ben dondurdum . Dondurma ücreti iki yıl için 700 liraydı canım , iki yıl sonra dondurmaya devam etmek istersem tekrar aynı ücreti isteyeceklermiş , ödemezsem eğer dondurulmuş yumurtaları atıyorlarmış.

Kız doktora gittin mi sen ??? Üçlü test yaptırdın mı ? Cinsiyet bağ kur mu ssk mı ? :KK66::-)
Gittim canım :KK66::-) Herşey yolundaymış şükür, üçlü teste gerek görmedi , 4 hafta sonra ayrıntılı ultrason istedi.
Cinsiyetine gelirsek , önceki kontrolde kız gibi demişti bizde sevinmiştik , şimdi erkek dedi , eşim şoka girip "doktor bey yanlış bakmış olabilirmisiniz gördüğünüz göbek kordonu olabilirmi acaba" gibi cümleler kurunca doktorda ultrasonda bebişin pipisine benzeyen birşey gösterdi ama kesin sonuç ayrıntılı ultrasonda belli olur dedi :KK70::KK70:
Uzun lafın kısası Bağ-kur'lu olduk gibi canım , yaşımın 35 olduğunu düşünürsek ikinci gebeliğinde kolay olmadığını göz önüne alırsak oldukmu yeşil kartlı :rolleyes::rolleyes: Hepsi evlat kız-erkek farketmez , sağlıklı hayırlı olsun yeter :nazar::nazar:

Günaydın anneler benim meleklerin biride göstermiyor sırtını dönüp yatıyor bi tanesi erkek o baya rahat yatıyor bizede bi süpriz olur mu acaba dr kız diyor ama :KK49: bu arada bende harmony testi için kan verdim yaptıran varmı burda inşallah herşey sonuçlanır meleklerimizi sagsalim kucaklarimiza aliriz:KK19:

günaydın insan hasta olunca yatığı yeri bile anlamıyor
Aynen canım ya Rabbim herkese şifa versin
Gittim canım :KK66::-) Herşey yolundaymış şükür, üçlü teste gerek görmedi , 4 hafta sonra ayrıntılı ultrason istedi.
Cinsiyetine gelirsek , önceki kontrolde kız gibi demişti bizde sevinmiştik , şimdi erkek dedi , eşim şoka girip "doktor bey yanlış bakmış olabilirmisiniz gördüğünüz göbek kordonu olabilirmi acaba" gibi cümleler kurunca doktorda ultrasonda bebişin pipisine benzeyen birşey gösterdi ama kesin sonuç ayrıntılı ultrasonda belli olur dedi :KK70::KK70:
Uzun lafın kısası Bağ-kur'lu olduk gibi canım , yaşımın 35 olduğunu düşünürsek ikinci gebeliğinde kolay olmadığını göz önüne alırsak oldukmu yeşil kartlı :rolleyes::rolleyes: Hepsi evlat kız-erkek farketmez , sağlıklı hayırlı olsun yeter :nazar::nazar:
Gözün aydın kız bağ-kurlu oluyorsun hadi bakalım rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin:KK70::KK70::p

arkadaşlar iyi akşamlar rabbim evlatlarınızı kucağınıza almayı nasip etsin inş aranızda yumurta donduran var mı ben ücretlerini merak ettimde

1300 tl aldılar bizden. ama dondurma parası değil dondurulmuş transfer parası. bizim transfer direk dondurulmuşlarla oldu. bidaha transfer olduğunda yine alcaklar yani.

[QUOdöndürdümeamm, post: 38558519, member: 601573"]arkadaşlar iyi akşamlar rabbim evlatlarınızı kucağınıza almayı nasip etsin inş aranızda yumurta donduran var mı ben ücretlerini merak ettimde[/QUOTE]
Ben dondurdum canim 500 TL bide yillik ödemeleri varmis 150 TL falan

Günaydın kizlarr:KK54:herkese iyi pazarlar.ya bi arkadas dondurulmus parasi sorunca aklima geldi.bizim 1 embriyomuz artti.transfer sonrasi hic aklimiza dondurma islemini sormak gelmedi onlarda bisey demediler.nolduki acepo_O
Günaydın canım , dondurulmadıysa durmuyordur o embiriyo

Ozur dilemeyi bilmez ki canim bilse de artik eskisi gibi olmaz
olur olur , affetmek büyüklüktür erdemdir. Sıkıntılı bir dönemden geçtik yeni yeni düzlüğe çıkıyoruz hayırlısıyla , bu süreçte herkes çok üzüldü herkes çok sıkıldı. Hatalar yanlışlar olmuştur olacaktır , çok büyük hayati bir sorun yoksa eğer olumsuzluklar unutulup tarihin tozlu sayfalarında yerlerini alacaklardır.

Kızlar dede efendiden yada klasik müzik yada başka birşey dinliyormusunuz ? Bebişin psikolojisi için gerekli olduğunu duyuyorum.
Bizde telefondan başka müzik dinleyecek bir alet yok , ne alsam diye düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim..

Kızlar dede efendiden yada klasik müzik yada başka birşey dinliyormusunuz ? Bebişin psikolojisi için gerekli olduğunu duyuyorum.
Bizde telefondan başka müzik dinleyecek bir alet yok , ne alsam diye düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim..
Kuran oku yusuf suresi ni oku.. bunlarda ahlâkî ve hayırlı bir evlat olması için canım :KK19: yada netten dinle:KK54:

Internetten dinlet canim, cepten mi giriyorsun internete de?
bizim evde 4 radyo, 2 cd calar, 3 laptop, 2 tablet var.. benim esim teknolojik alet alma hastasi da..zararli aslinda hepsini kaldirmak lazim.

Internetten dinlet canim, cepten mi giriyorsun internete de?
bizim evde 4 radyo, 2 cd calar, 3 laptop, 2 tablet var.. benim esim teknolojik alet alma hastasi da..zararli aslinda hepsini kaldirmak lazim.
Cepten yada laptoptan giriyorum internete. İnternetten dinleteceksem eğer paketi sınırsıza çevirmem gerekecek.Birkaçyüz liralık bir alet alıp dinletsem daha iyi olur diye düşünmüştüm.

Back