B
Canim bugune kadar benim boy ve gram hic asagidaki cizelgeye uymamisti. Ya cizelge standart degil ya biz diye dusunmustum :)
çizelge benim de sonradan dikkatimi çekti.
internetten baktığımda da 20. hafta 320 gr. yazıyordu.sonra çizelgede aynı olunca fark ettim:))
Ben iki takım alcam hastane çıkışı, takım alcam 5 li, kollu zıbın aldım bi ince battaniye aldım. . Taragini bile aldım, ağız mendilleride hazır, bi tulum aldım
çok zevkli rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
iyi günlerde sağlıkla kullanın inş.
benim aldığım da 10 lu takım her şeyi var içinde anneciğim de peluş battaniyesi almış elinde örmüş ve de elinde ince hem kundak dikmiş ve desenli pazen kumaştan da yapmış bende senin gibi beşli takım alayım birde yeter çünki eşimin aldıkları küçük takım doğsun 1 ay sonra giyer onları
10 lu takımı kaça aldın ne marka canım?
ben de arayış içindeyim de:))
iyi günlerde kullanın inş.
Ohhh çok şükür üçlü test normal çıktı kızlar.
gözün aydın canım:))
Benimde kiz asagida oglan yukarida.oglan o kadar hareketli ki dr.boku yedin dedi.biz esimle koptuk
kizin ayaklari rahme yakin oldugu icin rahmimi acitanlar kizim diyee ayirabilirum
yerlerini bilmesem ayiramam ama
ahhh o nefes darligi.sende hizli hareket ediyosun o zaman.bak ben iki gundur daha yavasim.ozellikle yemek yedikten sonra.daha rahatim boyle.tavsiye ederim birazcik frene bas
seker yuklemesi icin bu sali erken degilmi?24 ile 28 arasi olmuyor mu yukleme
dr.unun tepkisi ne hoşmuş :))
haklısın hızlı hareket edince daha da sıkışıyorum.yavaş olmakta fayda var.
benim de oğlum hep burdayım diyo ,kendini hatırlatıyo.
geçen mutfakta tencerelerle baya gürültü çıkardım resmen tepki verdi.
okuduğuma göre de zaten bu haftalardan itibaren şiddetli seslere tepki verirlermiş:))
şeker testi erken olacak benim.
bilmiyorum kendince öyle uygun gördü sanırım.bişey demedi tel .de konuştuk kısaca.yarın bi yorumu olacaktır.
ama hızlı kilo alıyorum ve kilom var zaten.bu sebeple düşündü muhtemelen.
Haftasonu yatınca biraz kendime geldim canım çalışınca atlatmak daha zor sen nasıl oldun canım?
ben tam düzelemedim malesef.
haftasonu dinlendim bol bol ama boğazım geçmedi
(
Simdilik yüzde 80-90 kız diyor ama gol atma ihtimaline var önce sağlık tabi ben kız çok istiyorum burda şoka ben girerim heralde zaten ilk basta iki kız diye alistirmistim kendimi
1 ay daha bekliycez bakalım harmony testini doktorum tavsiye ediyorum dedi bize bıraktı diğer testleride yaptiramayinca bunu yaptiralim dedik ama bakalım inşallah güzel çıkar
ilgin için teşekkür ederim canım başka yaptıran yok heralde
sen iki kız mı istiyosun canım:))
harmony testi kaça yaptırıyosun.dr. unu neye göre önerdi?sonuçlarında risk bulgusu yoktur inş.