• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Cepten yada laptoptan giriyorum internete. İnternetten dinleteceksem eğer paketi sınırsıza çevirmem gerekecek.Birkaçyüz liralık bir alet alıp dinletsem daha iyi olur diye düşünmüştüm.

Evet muzik dinlerken internetini epey harcarsin.
aynen ucuz bisey al, klasik muzik calan radyo istasyonlari var onlari acarsin, arada hareketli seyler de dinletirsin dans etsin azcik :)
Ama interneti sinirsiz yapmak cok fiyat fark ettirmeyecekse youtube'dan hem canin ne isterse onu dinlersin hem de ilerleyen aylarda hamile yogasi gibi gevseme hareketlerine falan bakarsin.

Ca
Günaydın kizlarr:KK54:herkese iyi pazarlar.ya bi arkadas dondurulmus parasi sorunca aklima geldi.bizim 1 embriyomuz artti.transfer sonrasi hic aklimiza dondurma islemini sormak gelmedi onlarda bisey demediler.nolduki acepo_O
Günaydın kizlarr:KK54:herkese iyi pazarlar.ya bi arkadas dondurulmus parasi sorunca aklima geldi.bizim 1 embriyomuz artti.transfer sonrasi hic aklimiza dondurma islemini sormak gelmedi onlarda bisey demediler.nolduki acepo_O
Canim yeterli kalitede degildir ondan aramamislardir.cunku kaliteli olunca arayip ne yapalim diye soruyorlar

Ceptetoptan giriyorum internete. İnternetten dinleteceksem eğer paketi sınırsıza çevirmem gerekecek.Birkaçyüz liralık bir alet alıp dinletsem daha iyi olur diye düşünmüştüm.
Ben hergun yusuf suresini dinlemeye calisiyorum ahlaklari ve yuzleri güzel olsun diye:)

Canim biri 310 digeri 320
20. Haftanin basindayiz normal mi hic takip etmedim ben bikac haftadir . Evet raporda hepsinin normal oldugu yaziyor
canim normal degerler masallah
cizelgelerimizde de yaziyo ya bu haftada320 gr oluyomus bebekler.internette de oyle yaziyor

kızlar hastane çıkışı kaç takım almalıyım sizce çevredekiler 4 5 tane diyor eşim de bende sonuçta 40 gün filan giyicek hata göbeği düşene kadar giyer çün ki eşim 0 3 aylık 4 5 takım da aldı küçük onlar da bide yaza denk bir tane aldım battaniyeli takım
2 tanede battaniyesiz alsam yetmez mi kırkı çıkana kadar

kızlar hastane çıkışı kaç takım almalıyım sizce çevredekiler 4 5 tane diyor eşim de bende sonuçta 40 gün filan giyicek hata göbeği düşene kadar giyer çün ki eşim 0 3 aylık 4 5 takım da aldı küçük onlar da bide yaza denk bir tane aldım battaniyeli takım
2 tanede battaniyesiz alsam yetmez mi kırkı çıkana kadar
Ben iki takım alcam hastane çıkışı, takım alcam 5 li, kollu zıbın aldım bi ince battaniye aldım. . Taragini bile aldım, ağız mendilleride hazır, bi tulum aldım :KK68: çok zevkli rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah:KK36:

Ama dr. Birini dondurup birini transfer edicez dedi.bizde sonra o telaseyle sormayi unuttuk.
Aslında resmi olarak bir kağıt falan imzalanmaları lazımdı, bakanlığın takibinde oluyor karışmaması falan çok önemli bizim gittiğimiz yer çok titiz davranmıştı bu konuda, mutlaka ara sor bence ilaç kullandığımız dönem çok sıkıntılıydı o sıkıntıyı bir daha yaşamadan tüp bebek yaptırmak bize çok kolaylık olur

Ben iki takım alcam hastane çıkışı, takım alcam 5 li, kollu zıbın aldım bi ince battaniye aldım. . Taragini bile aldım, ağız mendilleride hazır, bi tulum aldım :KK68: çok zevkli rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah:KK36:
benim aldığım da 10 lu takım her şeyi var içinde anneciğim de peluş battaniyesi almış elinde örmüş ve de elinde ince hem kundak dikmiş ve desenli pazen kumaştan da yapmış bende senin gibi beşli takım alayım birde yeter çünki eşimin aldıkları küçük takım doğsun 1 ay sonra giyer onları

Kızlar ben göbeğime bebek yağı sürüyorum ama kimseye sormadım , siz göbeğinize hangi yağı sürüyorsunuz?
ben doktora sormuştum ne kullanırsan kullan çatlak ları yırtıkları önleyemzsin ama karın büyürken gerğinlik azalması için bebe yağı has zeytin yağı filan kullan demişti

Back