Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın. Hayırlısı olsun canımGünaydın kızlar hastaneye üçlü test sonucumu almaya gidiyorum. Inşallah düşük çıkar. . Ayrıntılı ultrasyona gün de verecek bugün. Herseyin hayırlısını versin Rabbim
Hayırlısı olsun canımBen de kalp atisi icin gidecehim bugun 10.45te randevum var
gece hic uyumadim stresten yaaaa
Aksam eve gider gitmez yapayim canim tskur ederim..sadece gözlerini kapat karanlık bir odada yat ama yastık tam boynunun altında olsun ve yatmadan 5 dk yumusak hareketlerle boyun egzersizi yap. geçmiş olsun canım
sen de iştesin benim gibi boyun masajıını sık sık yap sakin sakin sert değilAksam eve gider gitmez yapayim canim tskur ederim..
Sağol canımHayırlısı olsun canım
Gözün Aydın canım :Ohhh çok şükür üçlü test normal çıktı kızlar.
Benimde kiz asagida oglan yukarida.oglan o kadar hareketli ki dr.boku yedin dedi.biz esimle koptukkizin ayaklari rahme yakin oldugu icin rahmimi acitanlar kizim diyee ayirabilirumyerlerini bilmesem ayiramam amaahhh o nefes darligi.sende hizli hareket ediyosun o zaman.bak ben iki gundur daha yavasim.ozellikle yemek yedikten sonra.daha rahatim boyle.tavsiye ederim birazcik frene basseker yuklemesi icin bu sali erken degilmi?24 ile 28 arasi olmuyor mu yuklemeMasallah canim senin bekeklerine de.detayliya gireceksin o zaman benim gibi.ben de sali kendi dr.uma gidicem seker yukleme testi icin.
bu prof.ta resmen sinirlendi ben sorunca.sacmalik dedi.sonucta turkiyenin sayili perinatolog uzmanlarindan.
benim de nefesim daraliyor resmen artik. Sen bebeklerinin hareketleri arasinda fark hissediyomusun?benim oglan sol tarafa yerlesmis kiz sag tarafa.oglan daha cok hareketli masallah.
Evet yaa.ileride nasil kalkacagiz acaba?ay tek saglikli olsunlar da.kalkariz bi sekildeplasentalari bir olabiliri ilk defa duydum.banada plasentalari iyi dedi ama ayri bir falan demedi.onemli bitsey olsa detaylandirirdi bence.merak etme senSanada hayirli olsun canimm.simdi boyleysek sonlara doğru dusunemiyorrruuummm bugün evim temizlendi ben bisey yapmadim bi yemek yaptım ama nasil yorulmuş um kadin gittikten sonra uzandim sirt ustu evdede kimse yok kalkamiyorum agliyimmi guliyimmi sasirdim kalkabilmem için destek sart :) bide dr.bana plesentalari bir olabilir dedi dr.sakincasi yok dedi ama bilemedim sizde nasil durumlar?
Sağol canım benim inşallah sende görürsün prensesii. 27 aralıkta ayrıntılı ultrason a gircem bende :) bu hafta sağlık ocağı çağırdı. Tahlil yapılacak dedi aile hekimi, bide tetanos aşısı olacağımGunaydin kizlar C A N O sonucun iyi cikmis sevindimm :) bende int. Den bahcivan pantolon sipatis verdim kendime herkes bebislere aliyor ben kendime :) erken diye almiyorum kizceye yoksa cok istiyorum amaa neyse ocak 8 e randevu aldik ins.. Bu hafta carcabuk gecer hayirlisiylada kizi goruruz :)
Haftasonu yatınca biraz kendime geldim canım çalışınca atlatmak daha zor sen nasıl oldun canım?Gecmis olsun canim.Ates oldugu zaman dikkatli olcakmisiz.dun prof.a sordum.su anda ise ihlamur limon ve dinlenmeden baska secenegimiz yok malesef.ben de perisanim.haftasonu bari duzelsek.istah ta kalmadi.meyve de canim istemiyo ama zorla yicez artik.
Sağol canım teşekkür ederim :)Gözün Aydın canım :
Sagol canım çok şükür bugün daha iyiyim haftasonu yattım ateşim yükselmeden atlattım cok dikkat edin kendinizeTesekkur ederim bu halinle yazdigin icin. Sevindim bebeklerin iyi olmasina. Benim de yarin sabah. Merak etmistim nasil oluyor neye bakiliyor diye Allah razi olsun. Acil sifalar en kisa zamanda
canim sana da gecmis olsun. Benden iki hafta once griptim. Dr. Ilac kullanmamak icin gitmemezlik etme. Gerekirse kullanacaksin dedi. Kotuyseniz dr.a da gidebilirsiniz. Diger turlusu zararliymis atrsine cok dikkat et 38 e yaklasirsa filan hic durma
Sağol canım benim inşallah sende görürsün prensesii. 27 aralıkta ayrıntılı ultrason a gircem bende :) bu hafta sağlık ocağı çağırdı. Tahlil yapılacak dedi aile hekimi, bide tetanos aşısı olacağım
Nolur kendinizi kaptirmayin tam netlesene kadar. Biz gol yedik. Gerci ben uzulmedim ama esim fok kotu oldu. Ben de onun kotu olmasina sinirlendim. Bize bir erkek bir kiz dedi dr. Sonra ayrintili da ikisi de erkek dedi perinatolog. Bu arada harmony testini niye yaptiriyorsun. Supheli bir durumun mu oldu ?Günaydın anneler benim meleklerin biride göstermiyor sırtını dönüp yatıyor bi tanesi erkek o baya rahat yatıyor bizede bi süpriz olur mu acaba dr kız diyor ama bu arada bende harmony testi için kan verdim yaptıran varmı burda inşallah herşey sonuçlanır meleklerimizi sagsalim kucaklarimiza aliriz
Ooooww sen baya baya kizmissin. Noldu ki bu kadar eskisi gibi olmayacak. Oyle dusunme. Dun de biz kotuyduk. Aylardir aglamamistim bi guzel agladim dun. Bugun gozler sisOzur dilemeyi bilmez ki canim bilse de artik eskisi gibi olmaz
ama ben daha hic bisey almadim. Ne alacagimi da bilmiyorum. Kendimi cok kotu hissettim simdi ya.Ben iki takım alcam hastane çıkışı, takım alcam 5 li, kollu zıbın aldım bi ince battaniye aldım. . Taragini bile aldım, ağız mendilleride hazır, bi tulum aldım çok zevkli rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
canim corekotunu dovup bir tulbentin icine koy kokla. Iyi geliyor. Isteysen simdilik normal dovulmeden de koklayabilirsin idare eder heralde. Gecmis olsun.Gunaydin kizlar... Basim feci agriyor ne yapsam gecer acaba?
ya o pantolonlarda benim de cok hevesim var. Daha hamile kalmadan soyluyordum hamile kalinca ilk isim salopet pantolon almak diye de bi turlu alamadim. Hangi siteden ve kaca aldin yazar misin.Gunaydin kizlar C A N O sonucun iyi cikmis sevindimm :) bende int. Den bahcivan pantolon sipatis verdim kendime herkes bebislere aliyor ben kendime :) erken diye almiyorum kizceye yoksa cok istiyorum amaa neyse ocak 8 e randevu aldik ins.. Bu hafta carcabuk gecer hayirlisiylada kizi goruruz :)
aynen canım aksama kadar oturunca ne bel kalıyor ne baş ne boyun eve gider gitmez kendimle ilgileneyim biraz ..sen de iştesin benim gibi boyun masajıını sık sık yap sakin sakin sert değil
Nolur kendinizi kaptirmayin tam netlesene kadar. Biz gol yedik. Gerci ben uzulmedim ama esim fok kotu oldu. Ben de onun kotu olmasina sinirlendim. Bize bir erkek bir kiz dedi dr. Sonra ayrintili da ikisi de erkek dedi perinatolog. Bu arada harmony testini niye yaptiriyorsun. Supheli bir durumun mu oldu ?
Ooooww sen baya baya kizmissin. Noldu ki bu kadar eskisi gibi olmayacak. Oyle dusunme. Dun de biz kotuyduk. Aylardir aglamamistim bi guzel agladim dun. Bugun gozler sis.
ne yapmadı ki canım dilinin kemiği yok ağzına geleni söylüyor işte iyi kötü bilmiyor... ama umrumda değil artık bebeğim sağlıklı olsun, iyi olsun, yanımda olsun, başka da biri umrumda değil..
sahracım ne yaptın aradın mı merkezi çok merak ettim ?Evet cnm haklisin.bunye mahvoluyor o hormon ilaclarindan.ben bi arayip sorayim bari.