Aslinda iyi olur da cnm. Ancak tüp bebek yapacaklar topigine yazmak lazm. Ihtiyaci olanlara.aslında benim de elimde ilaç kaldı ama çok değil 3-5 tane iğne bi o kadar da jel ve hap ücret almadan birilerine vereyim diyorum ama çok bişey de değil isteyen olursa öyle vermeyi düşünüyorum..
Sizin gobişler bizim gobişleri dover bencefikir sahibisin o zaman önce sen gönderama bizden başka kimse hevesli değil sanırım :):)
ayy canım çok güldüm yaa döver vallaSizin gobişler bizim gobişleri dover bence
evet haklısın eve geçince bakayım tarihlerine ve adetlerine tam olarak yazayım isteyene gönderirim :)Aslinda iyi olur da cnm. Ancak tüp bebek yapacaklar topigine yazmak lazm. Ihtiyaci olanlara.
Ama sizin gobisleri de bakar bakar severiz :) merakla bekliyoruz :)ayy canım çok güldüm yaa döver valla
Iyi yapmışsın canım Rabbim içimize huzur versinoturdum Kuran-ı Kerim okudum zaten. Eşim bile korktu hiç böyle görmedim seni dedi. Okurken uykum geldi Allahtan abdestli uyudum
aslında benim de elimde ilaç kaldı ama çok değil 3-5 tane iğne bi o kadar da jel ve hap ücret almadan birilerine vereyim diyorum ama çok bişey de değil isteyen olursa öyle vermeyi düşünüyorum..
Bende hissetmedim henuz oglumu . . biraz daha bekliyeyim bari varliklari bile yeter.Kizlar bnm gobiss iyiden iyiye cikti yeni cicisler aldim cok farkli birsey ama daha hissetmedim hisseden war mi
Bende 5 ocakta kontrolum var o zmn goturcem ordaki hemsireye. Elinizde ilaclar varsa bagislaya bilirsiniz biz burda ihtiyac olanlara veriyoruz demisti. Cunku ilaclar da ucuz degil cnm.evet haklısın eve geçince bakayım tarihlerine ve adetlerine tam olarak yazayım isteyene gönderirim :)
Merhaba canım :) hoş geldin aramıza rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKizlat merhaba,
ben de tup bebekle hamileligi tattim sukur, 29 kasim transfer, internetten hesaplayinca 5+6 diyor, 4 gun once kesemizi gorduk, pazartesi de yani 6+4te kalp atisi icin gidecegim. Sizler benden daha ondesiniz ama kalp atisini ne zaman gordugunuzu hatirliyor musunuz? Bir de sizin gebelik haftaniz transfer gunuyle ayni mi gidiyor hala, yani internetteki hesaplama dogru mudur? Transfer gunu 14 gunluk sayiliyor ya..
Ooooooooo maşallah canım Allah nazarlardan saklasın. .. ne güzel kalabalık bir aileArkadaslar demistim kalabalik aileyiz simdi gorumcemdeyim 3 aile var bizden baska . . 6 cocuk, 3'bebek var paylasmak istedim
Kizlat merhaba,
ben de tup bebekle hamileligi tattim sukur, 29 kasim transfer, internetten hesaplayinca 5+6 diyor, 4 gun once kesemizi gorduk, pazartesi de yani 6+4te kalp atisi icin gidecegim. Sizler benden daha ondesiniz ama kalp atisini ne zaman gordugunuzu hatirliyor musunuz? Bir de sizin gebelik haftaniz transfer gunuyle ayni mi gidiyor hala, yani internetteki hesaplama dogru mudur? Transfer gunu 14 gunluk sayiliyor ya..
Merhaba canım :) hoş geldin aramıza rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
öncelikle hayırlı olsun. allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah. ben kalp atışını 6+5 te duydum. benim ikiz. biri aynı gidiyo internettekiyle. biri 2 gün geriden geliyo.
Tatlim hos geldin hayirli ugurlu bir bebek olsun insallah. Benimde 3 gun geriden geliyor bebişim :) Kalbini 7 haftalikken gormustuk beyaz bir ışık parliyordu ama sesini duyamamistik. Bir hafta sonra gittik ve duyduk kalbini o duyguyu anlatamam sana. Sende o duygulari yasarsin cnm allaha binlerce kez sukurler olsun. Allahim bebislerimizi ve bizi kotuluklerden ve nazarlardan korusun, onlari bize bagislasinKizlat merhaba,
Kizlat merhaba,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?