How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

bencil olmak için o kadar çaba harcıyorum ki inan ama gerçekten korktum geçen seferde bebeğimi aynı sıkıntıyı yaşarken kaybettim bu sefer izin vermicem. gerçekten içimden bencil ol diye tekrarlıycam ve hep dua edicem
canım bilmiyorum neye bu kadar sinirlendiğini ama bu aralar 3 maymunu oynayalım lütfen kızlar... duymayın, görmeyin... canınızı sıkmayın ..

Bizde dualarla yanındayız canım Allah hepimizin yardımcısı olsun kucağına almayı nasip etsin inşallah :)
amin Allah bize laf söyleyenlerin çenesinin tutulmasını sağlasın inşallah. ama biz yine cevap vermeyelim, cevabı aile terbiyesinden vermiyoruz bilsinler inşallah. çocuklarımız da bu sabırla büyüsün

Yumurta toplama isleminden 1 gun sonra basladim igneye cnm.bugun 73. Ignemi olucam.popo kevgire dondu.yarin kintrol var sanirim bugun son ignem olucak kismetse
Insallah cnm son ignen olur hayirlisiyla. Benimde kanamalarim olmustu progynex igne onermisti doktorum 15 aralikta basladim. Simde de progynex piyasada yokmus progestana 50ml döndüm. Kontrolum 5 ocak. Lekelenmelerim devam ediyor hala. Insallah biter.

Tüm Arkadaşlara : Lütfen Herkes OKUSUN :

Tesadüfen bu topiği gördüm. Bazı arkadaşlar şeker yükleme testi yaptıracağını yazmış. Sakın yaptırmayın. Prof.Dr. Canan Karatay ne kadar bebeğe zarar verdiğini tüm programlarda anlatıyor. ATV de Zahide ile Yetiş Hayata programında anlattım diğer kanallarda anlattı bir çok geri dönüş ve mailler geldi programa. Ve hepside Prof.Dr. Canan Karatay ın ne kadar haklı olduğunu gösteriyordu. Örneğin bir bayan 3 doğum yapmış. ilkinde şeker yükleme testi yaptırmış hamileyken. ve o doğan çocukta sonradan bir çok hastalıklar çıkmış. ikinci hamilelikte bu testi yaptırma mış ve ikinci çocuğu çok sağlıklı hiç bir hastalığı yok. Üçüncü hamileliğinde yine şeker yükleme testi yapılmış ve üçüncü çocuğunda da bir çok hastalık mevcut. Dikkate alın araştırın. Yüzlerce mail geldi programa. Birde o an bu programları seyretmeyen ama aynı durumu yaşayan anneleri düşünün , bunlar medyaya aksetmedi. Lütfen arkadaşlar. Bebeğe faydası yokmuş. Youtube ten Prof. Dr. Canan Karatayın bu konuyla ilgili programlarını seyredin kitaplarını okuyun. Bu hoca her zaman doğru söyleyen bir hocadır. Kolestrol ilaçları satılsın diye kolestrol diye olması gereken bir şeyin hastalık olarak gösterildiğini ilk bu hoca TV lerde söylemiştir. En çok dünyada bizim ülkemizde ilaç satılıyor. Araştırın arkadaşlar. Bebeğe hiç bir faydası yokmuş bu şeker yükleme testinin. Tam tersine doğduktan sonra bir çok hastalığa yol açıyormuş.
Sen yaptırmadın mı acaba merak ettim?
Canan KARATAY ın her söylediğini doğru kabul etmek için bir nedenimiz yok elimizde.
Herkesin kendi dr. u ile konuşup ona göre karar vermesi gerektiğini düşünüyorum.
Ben de konuşacağım dr. umla zararı varmıdır diye.

Merhaba oğlun kaç yaşında şimdi o da mı tüp bebek tedavisi ile olmuştu
dokuz yaşına girdi.2 gün önce:nazar:
oğlum normal gebelikti.
ben tedaviyi yaş unsurundan dolayı yaptırdım.yoksa eşim ve bende sağlık problemi yoktu.
Bende hamile kalınca çok de hamile kalınca çok araştırdım bir sürü doktor tanıdık var hepsiyle uzun uzun konuştuk bu yurt dışında da yapılan birşey yapılmamasını tek savunan Canan karatay tek başına ayrı bir bilim savunuyor hiç gerçekçi değil zaten diyetlerini de çok sağlıksız buluyorum
Evet yani her söylediğini bütün dr. lar karşı çıkıyor.
ona güvenmemiz için somut deliller lazım.
ben yarın biraz yurtdışı kaynakları inceleyeyim bakalım.

Şimdiden mi basliycaz kullanmaya??
lansinohu doğuma yakın kullanmaya başlayın diye yapılan yorumlar olmuş.
ancak meme başına masaj yaparak değil.
çünkü bu rahmi uyarıcı etkiye sahip.
diğerlerini ile emzirme döneminde uygulayabiliriz.
şimdiden kuruluk vs. şikayeti olanımız varsa da ovalamadan badem yağı v.s sürebiliriz bence bakım için.

Tüm Arkadaşlara : Lütfen Herkes OKUSUN :

Tesadüfen bu topiği gördüm. Bazı arkadaşlar şeker yükleme testi yaptıracağını yazmış. Sakın yaptırmayın. Prof.Dr. Canan Karatay ne kadar bebeğe zarar verdiğini tüm programlarda anlatıyor. ATV de Zahide ile Yetiş Hayata programında anlattım diğer kanallarda anlattı bir çok geri dönüş ve mailler geldi programa. Ve hepside Prof.Dr. Canan Karatay ın ne kadar haklı olduğunu gösteriyordu. Örneğin bir bayan 3 doğum yapmış. ilkinde şeker yükleme testi yaptırmış hamileyken. ve o doğan çocukta sonradan bir çok hastalıklar çıkmış. ikinci hamilelikte bu testi yaptırma mış ve ikinci çocuğu çok sağlıklı hiç bir hastalığı yok. Üçüncü hamileliğinde yine şeker yükleme testi yapılmış ve üçüncü çocuğunda da bir çok hastalık mevcut. Dikkate alın araştırın. Yüzlerce mail geldi programa. Birde o an bu programları seyretmeyen ama aynı durumu yaşayan anneleri düşünün , bunlar medyaya aksetmedi. Lütfen arkadaşlar. Bebeğe faydası yokmuş. Youtube ten Prof. Dr. Canan Karatayın bu konuyla ilgili programlarını seyredin kitaplarını okuyun. Bu hoca her zaman doğru söyleyen bir hocadır. Kolestrol ilaçları satılsın diye kolestrol diye olması gereken bir şeyin hastalık olarak gösterildiğini ilk bu hoca TV lerde söylemiştir. En çok dünyada bizim ülkemizde ilaç satılıyor. Araştırın arkadaşlar. Bebeğe hiç bir faydası yokmuş bu şeker yükleme testinin. Tam tersine doğduktan sonra bir çok hastalığa yol açıyormuş.

arkadaşım çok met etmişsin ve onun yolundan gitmek istediğin anlaşılıyor ama ya gizli şekerin varsa ve bunu öğrenemezsen sonuçlarını hiç düşündünmü. bence herkez kendi bildiği konuda yorum yapmalı. canan karatay diyet konusunda yorum yapsın. şeker yükleme konusunu jinekolog doktorlar tartışsın. açıkcası kendi sağlığım ve bebeğimin sağlığını canan karatayın bilgisine teslim etmeyi doğru bulmuyorum.

Bence o ilaclari bagislaya bilirsiniz hamile kaldiysaniz. Ihtiyaci olanlar vardir mutlaka. Benim elimde de bir suru ilac var kutu kutu Tup bebek merkezine bagislayacagim kontrole gidince kismetse.
aslında benim de elimde ilaç kaldı ama çok değil 3-5 tane iğne bi o kadar da jel ve hap ücret almadan birilerine vereyim diyorum ama çok bişey de değil isteyen olursa öyle vermeyi düşünüyorum..

dün gece birşeye çok sinirlendim ama cookkk ve sürekli titredim. şimdi korkuyorum teselli lütfen:KK43:
Cnm fazla sinirlenme takmamaya calis. Seni korkutmus gibi olmiym ama bende cabuk sinirleniyorum hafta sonu cok sinirkendin sinurden hungur hungur agladim lekelenmelerim ne guzel durmustu tekrar basladi hala devam ediyor. Dr cok stres yapma dedi. Sende dikkat et tatlim ne olur. Bos ver hayat guzel. Amaaaannnnn :D:D:D

Sen yaptırmadın mı acaba merak ettim?
Canan KARATAY ın her söylediğini doğru kabul etmek için bir nedenimiz yok elimizde.
Herkesin kendi dr. u ile konuşup ona göre karar vermesi gerektiğini düşünüyorum.
Ben de konuşacağım dr. umla zararı varmıdır diye.

dokuz yaşına girdi.2 gün önce:nazar:
oğlum normal gebelikti.
ben tedaviyi yaş unsurundan dolayı yaptırdım.yoksa eşim ve bende sağlık problemi yoktu.

Evet yani her söylediğini bütün dr. lar karşı çıkıyor.
ona güvenmemiz için somut deliller lazım.
ben yarın biraz yurtdışı kaynakları inceleyeyim bakalım.

lansinohu doğuma yakın kullanmaya başlayın diye yapılan yorumlar olmuş.
ancak meme başına masaj yaparak değil.
çünkü bu rahmi uyarıcı etkiye sahip.
diğerlerini ile emzirme döneminde uygulayabiliriz.
şimdiden kuruluk vs. şikayeti olanımız varsa da ovalamadan badem yağı v.s sürebiliriz bence bakım için.
Oy maaşallah oğluşuna abi olmuş o, Allah uzun ömürler versin hepsine de:)

arkadaşım çok met etmişsin ve onun yolundan gitmek istediğin anlaşılıyor ama ya gizli şekerin varsa ve bunu öğrenemezsen sonuçlarını hiç düşündünmü. bence herkez kendi bildiği konuda yorum yapmalı. canan karatay diyet konusunda yorum yapsın. şeker yükleme konusunu jinekolog doktorlar tartışsın. açıkcası kendi sağlığım ve bebeğimin sağlığını canan karatayın bilgisine teslim etmeyi doğru bulmuyorum.
Hatta Canan karatay diyet konusunda da sussun kalple ilgili doktorluğunu yapsın

Back