How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

aslında benim de elimde ilaç kaldı ama çok değil 3-5 tane iğne bi o kadar da jel ve hap ücret almadan birilerine vereyim diyorum ama çok bişey de değil isteyen olursa öyle vermeyi düşünüyorum..
Aslinda iyi olur da cnm. Ancak tüp bebek yapacaklar topigine yazmak lazm. Ihtiyaci olanlara.

aslında benim de elimde ilaç kaldı ama çok değil 3-5 tane iğne bi o kadar da jel ve hap ücret almadan birilerine vereyim diyorum ama çok bişey de değil isteyen olursa öyle vermeyi düşünüyorum..
:KK36:canım ben tüp bebek ilaçlarımın kalan hepsini ihtiyacı olanlara -tüp bebek ilaçları alıyorum satıyorum-bölümünden para almadan gönderdim. o topiğe bakarsan gerçekten ihtiyacı olan birine yardım edebilirsin. ben 2 ayrı kişiye göndermiştim. sürekli orayı takip edenler oluyor.

Kizlat merhaba,
ben de tup bebekle hamileligi tattim sukur, 29 kasim transfer, internetten hesaplayinca 5+6 diyor, 4 gun once kesemizi gorduk, pazartesi de yani 6+4te kalp atisi icin gidecegim. Sizler benden daha ondesiniz ama kalp atisini ne zaman gordugunuzu hatirliyor musunuz? Bir de sizin gebelik haftaniz transfer gunuyle ayni mi gidiyor hala, yani internetteki hesaplama dogru mudur? Transfer gunu 14 gunluk sayiliyor ya..

evet haklısın eve geçince bakayım tarihlerine ve adetlerine tam olarak yazayım isteyene gönderirim :)
Bende 5 ocakta kontrolum var o zmn goturcem ordaki hemsireye. Elinizde ilaclar varsa bagislaya bilirsiniz biz burda ihtiyac olanlara veriyoruz demisti. Cunku ilaclar da ucuz degil cnm.

Kizlat merhaba,
ben de tup bebekle hamileligi tattim sukur, 29 kasim transfer, internetten hesaplayinca 5+6 diyor, 4 gun once kesemizi gorduk, pazartesi de yani 6+4te kalp atisi icin gidecegim. Sizler benden daha ondesiniz ama kalp atisini ne zaman gordugunuzu hatirliyor musunuz? Bir de sizin gebelik haftaniz transfer gunuyle ayni mi gidiyor hala, yani internetteki hesaplama dogru mudur? Transfer gunu 14 gunluk sayiliyor ya..
Merhaba canım :) hoş geldin aramıza rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:nazar:

Arkadaslar demistim kalabalik aileyiz simdi gorumcemdeyim 3 aile var bizden baska . . 6 cocuk, 3'bebek var paylasmak istedim :KK66:
Ooooooooo maşallah canım Allah nazarlardan saklasın. .. ne güzel kalabalık bir aile:KK68:

Kizlat merhaba,

öncelikle hayırlı olsun. allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah. ben kalp atışını 6+5 te duydum. benim ikiz. biri aynı gidiyo internettekiyle. biri 2 gün geriden geliyo.

Merhaba canım :) hoş geldin aramıza rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:nazar:

Cok tesekkur ederim :eek:

öncelikle hayırlı olsun. allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah. ben kalp atışını 6+5 te duydum. benim ikiz. biri aynı gidiyo internettekiyle. biri 2 gün geriden geliyo.

Cok sasirdim ikizlerin farkli gittigini duymamistim, ayri yumurta ikizi demek ki :KK19:

Kizlat merhaba,
Tatlim hos geldin hayirli ugurlu bir bebek olsun insallah. Benimde 3 gun geriden geliyor bebişim :) Kalbini 7 haftalikken gormustuk beyaz bir ışık parliyordu ama sesini duyamamistik. Bir hafta sonra gittik ve duyduk kalbini o duyguyu anlatamam sana. Sende o duygulari yasarsin cnm allaha binlerce kez sukurler olsun. Allahim bebislerimizi ve bizi kotuluklerden ve nazarlardan korusun, onlari bize bagislasin :KK68:

Kizlat merhaba,

merhaba öncelikle hayırlı olsun cnm, biz 5+2 de keseyi gördük, 6+2 de kalp atışını gördük, 7+2 dede sesini duyduk, başlarda transfer günün gerisinde gibi gözüküyordu, ancak ultrasondaki boyuna göre hesaplanıyor, şu an 11. haftayı bitiriyorum, tam günündeydi son gittiğimizde, geriden söylesede dr endişelenme sakın :)

Kizlar benim 1-2haftadir Burnum kaniyor gece yatarken buhar makinesini özellikle başima yakin yere sehpaya koyuyorumki nemlensin ben erzrmdayim malum hava soğuk kaloriferler son hiz yanınca kuruluk oluşuyor simdi gunduzde kanamaya basladi sizlerdede oluyormu internette bu aylarda olur yaziyor ama kan sulandirici kullanıyorum ya artar diyede korkuyorum

Back