How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Kizlar benim 1-2haftadir Burnum kaniyor gece yatarken buhar makinesini özellikle başima yakin yere sehpaya koyuyorumki nemlensin ben erzrmdayim malum hava soğuk kaloriferler son hiz yanınca kuruluk oluşuyor simdi gunduzde kanamaya basladi sizlerdede oluyormu internette bu aylarda olur yaziyor ama kan sulandirici kullanıyorum ya artar diyede korkuyorum
kan dolasimi ve basinci arttigi icin oluyor. Benim burnumu silerken geliyor. Bir de kusarken yuzumdeki damarlar catlayip yuzumde mjnik benekler olusuyor ama senin durup dururken cok geliyorsa dr.a soyle bence.

Kizlar benim 1-2haftadir Burnum kaniyor gece yatarken buhar makinesini özellikle başima yakin yere sehpaya koyuyorumki nemlensin ben erzrmdayim malum hava soğuk kaloriferler son hiz yanınca kuruluk oluşuyor simdi gunduzde kanamaya basladi sizlerdede oluyormu internette bu aylarda olur yaziyor ama kan sulandirici kullanıyorum ya artar diyede korkuyorum
Canım Bence bunu doktora söylemelisin belki kan sulandırıcını keser

merhaba öncelikle hayırlı olsun cnm, biz 5+2 de keseyi gördük, 6+2 de kalp atışını gördük, 7+2 dede sesini duyduk, başlarda transfer günün gerisinde gibi gözüküyordu, ancak ultrasondaki boyuna göre hesaplanıyor, şu an 11. haftayı bitiriyorum, tam günündeydi son gittiğimizde, geriden söylesede dr endişelenme sakın :)

günaydın kızlarr...
çok teşekkür ederim valla kafamdaki deli sorular aydınlandı sayende :KK45:

canım bence doktoruna sormalısın

Kizlat merhaba,
ben de tup bebekle hamileligi tattim sukur, 29 kasim transfer, internetten hesaplayinca 5+6 diyor, 4 gun once kesemizi gorduk, pazartesi de yani 6+4te kalp atisi icin gidecegim. Sizler benden daha ondesiniz ama kalp atisini ne zaman gordugunuzu hatirliyor musunuz? Bir de sizin gebelik haftaniz transfer gunuyle ayni mi gidiyor hala, yani internetteki hesaplama dogru mudur? Transfer gunu 14 gunluk sayiliyor ya..
canım ben daha doktora gitmedim.
benimde 27 kasın transfer
o zaman bende bu cumartesi gidicem
kalp atışını duyabilirmiyim acaba..
çok merak ediyoum
inşallah güzel haberlerle dönerim...

çok merak ediyoum
Hayırlısı olsun canım , inşallah güzel haberlerini duyacağız :nazar:

greenpepper greenpepper keseyi ne zaman görmüştün sen?
:))))))))))
ben senin gibi değilim heralde aslında çok sabırsızımdırda
nasıl duruyorum hala anlamış değilim.
daha hiiiç gitmedim doktora.
bugün burda hastaneyemi gitsem diyordum onuda yapmadım.
benişm doktorum istanbulda
heralde hem keseyi hemde kalp atışlarını görmek için geş çağırdı...

:))))))))))
ben senin gibi değilim heralde aslında çok sabırsızımdırda
nasıl duruyorum hala anlamış değilim.
daha hiiiç gitmedim doktora.
bugün burda hastaneyemi gitsem diyordum onuda yapmadım.
benişm doktorum istanbulda
heralde hem keseyi hemde kalp atışlarını görmek için geş çağırdı...

aaaa valla pes diyorum :KK24:

çok merak ediyoum
kalp atışını kendim 20 aralıkta duydum 10 kasım transferiyim. geçen hafta doktorum kalp atışın var dedi. 20 aralıkta kendim duydum muhteşem bir duygu ağlamamak elde değil.

Merhaba kızlar hastaneden geldim. .. bebeğim iyi çok şükür.:nazar: 3 lü test için kan verdim . pazartesi sonuç çıkacak. Ayrıntılı ultrason için gün verecek doktor:anneadayı:
en zevklisi ayrıntılı ultrason herşeyine tek tek bakılıyor tüm iç organları uzulları... bu süreçte en çok zevk aldığım yerdi. pozda veriyo bebişler.. :KK46:

Back