- 22 Mart 2014
- 332
- 267
- 53
İnşallah canım hayırlısıylaOoo benim senden daha erken valla:))) 10 haftalığız henüz:)) almadım daha ama odası arabası kıyafetleri... Çok heycanlıyım duramıyorumki:))) herseyini seçtim bi almak kaldı:) inşallsh tamamına erdirir rabbim:)
Progestan igneyi kacinci haftadan basladin cnm yagli igne oldugu icin can acitiyor cnm bebisler icin dayanmak zorundayiz onlar saglikli olsunlar da. Aspirini 2 hafta onceden braktirdi dr. Kanama yapiyordu. Biraz daha dayan insallah biraktirir doktorun gerek kalmazda :)Merhaba kizlar.bende tup bebekle hamile kaldim.halen daha progestan igne oluyorum her aksam kalcadan.cook biktim hergun hergun.carsamba kontrol var heralde biraktirir artik doktor.sizler ne zamana kadar kullandiniz.bide coraspinle folbiol kullaniyorum
Hayırlı uğurlu olsun canımGunaydinnn kizlarr artik bebegimizin cinsiyetini ogrendik erkek olacak:)) allahim hepimizin kucagini bos birakmasinn saglikli hayirli bir sekikde kucagimiza almayi nasip etsinn insallah simdi isim dusunme zamani
kız portakalı tuzlayıp değil :)))) limonu portakal yer gibi yiyorum demek istedim azcık tuzla :)))
Gunaydiin demek ucuz annesi olucaksin hadi gözün aydin Rabbim tamamina erdirsin:)Slm kızlar ben uzun süredir girmiyorum nete dün akşam düştüm ömrümde bu kadar korktuğumu hatırlamıyorum onlara bir şey oldu diye ağladım durdum eşim hemen dr aradı kanama yoksa korkmayın ama sabah hemen gelin demiş dr geldik allaha şükürler olsun iyiler ve 3 tane olmuşlar şoka girdim resmen
bugün ayrıntılı ultrasyona girdim ve çıkışta dayanmayıp bir kaç takı kıyafet aldık oğluşuma
Neler aldınız bakalım hanımlar?ben de aldım canım insan dayanamıyor gerçekten :):)
Benim ikiz olduğu için beğenme işim daha zor olacak.Günaydınlarrr... Dün biraz bebek arabalarına baktım... İnternette gördüğüm modelleri canlı canlı inceledim... Kafamda biseyler oturdu.. Sşz neler düşünüyosunuz? Aldınızmı... Alacakmısınız???
Çok geçmiş olsun.Slm kızlar ben uzun süredir girmiyorum nete dün akşam düştüm ömrümde bu kadar korktuğumu hatırlamıyorum onlara bir şey oldu diye ağladım durdum eşim hemen dr aradı kanama yoksa korkmayın ama sabah hemen gelin demiş dr geldik allaha şükürler olsun iyiler ve 3 tane olmuşlar şoka girdim resmen
. Merhaba benim kusma hiç olmamıştı ama bulantılarım hala devam ediyor hiç daha iştahla birşey yediğimi hatırlamıyorumGünaydın güzel anne adayları :)
Benim bulantılar kusmalar devam ediyorbu nedenle bayadır girememiştim siteye .
11. haftada olup aynı durumda olanlar var mı?
Aman boşver sen oradaki cihazlar çok dandik bu zaten 12. Haftadan sonra bişi olmaz Allah'ın izniyle :)kızlar günaydın beni sağlık ocağından çağırmışlardı bugün gittim kan idrar örnekleri verdim tansiyonuma kiloma baktılar tahmin ettiğim gibi 63 kilo olmusum bileneyse bebişlerimizin canı sağolsun. ama ordaki bi cihazla kalp atışına bakmaya çalıştı hemşire ben hiç bişey duymadım oda sen anlamıyorsun ama ben anlayabiliyorum normal dedi ama korktum ya kontrole daha 1 hafta var sağlık ocağında kalp atışı dinleyeniniz varmı şuan 17+2 deyim ben
Maşallah sizeee rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah üçüz geliyor demekSlm kızlar ben uzun süredir girmiyorum nete dün akşam düştüm ömrümde bu kadar korktuğumu hatırlamıyorum onlara bir şey oldu diye ağladım durdum eşim hemen dr aradı kanama yoksa korkmayın ama sabah hemen gelin demiş dr geldik allaha şükürler olsun iyiler ve 3 tane olmuşlar şoka girdim resmen
Kime sorsam erkek diyorGunaydinnn kizlarr artik bebegimizin cinsiyetini ogrendik erkek olacak:)) allahim hepimizin kucagini bos birakmasinn saglikli hayirli bir sekikde kucagimiza almayi nasip etsinn insallah simdi isim dusunme zamani
Ben transferden beri çamaşır suyu ellemiyorum. . Esim yapıyor sağolsun. Sende uzak dur. Bişey olmamıştır korkma ama bir dahada yapma bencekızlar ben bugün biraz çamaşır suyu ile tuvaleti yıkadım
üç dört dakika kapalı alanda kokladım
,genzim biraz yandı ma şimdi de çok pişmanım.
bişley olur mu acaba....çok üzüldüm(((((((((
Sağol canım geçen hafta iki adet kese vardı bugün korku ve endişeyle dr gittik 3 cü keseyi görünce şokla geri geldik iki tanesinin kalp atışını gördük 3 cünün kalp atışını inşallah pazartesi görürmüşüz o biraz küçükNeler aldınız bakalım hanımlar?
Tumum mu,body mi,battaniye mi?
Ben de sabahtan beri battaniyeleri inceliyorumm da.
Beğenirsem birazını da internetten alabilirim.
Benim ikiz olduğu için beğenme işim daha zor olacak.
En kullanışlısını seçmek zor gerçekten
Çok geçmiş olsun.
Maşallah üçüz annesi mi olacaksın.Bir keseyi sonradan mı farketti dr. un.
Birşey olmamıştır diye düşünüyorum canımkızlar ben bugün biraz çamaşır suyu ile tuvaleti yıkadım
canım ben alt üst bi takım aldım.. battaniye annem iki tane hazırlamış daha da bişeyler yapacktı ama haftasonu gittik çarşıda bi mağazayı gezdik beşiklerden battaniyeye, tulumlardan, çoraplara kadar.. hiçbişey yapmamaya karar verdiNeler aldınız bakalım hanımlar?
Tumum mu,body mi,battaniye mi?
Ben de sabahtan beri battaniyeleri inceliyorumm da.
Beğenirsem birazını da internetten alabilirim.
Benim ikiz olduğu için beğenme işim daha zor olacak.
En kullanışlısını seçmek zor gerçekten
Çok geçmiş olsun.
Maşallah üçüz annesi mi olacaksın.Bir keseyi sonradan mı farketti dr. un.
canım bişey olmaz Allahın izniyle ama daha dikkatli ol çamaşır suyu kullanma diycem de mecburen kullanıyoruz kullanırken tuvaletin camı kapısı açık olsun hemen dök fırçala ve çık oyalanmadan fazla solumamaya çalış.. aslında büktün kimyasallardan uzak durmak gerekir bu dönemde..kızlar ben bugün biraz çamaşır suyu ile tuvaleti yıkadım
Evet inşallah net bir şekilde ogrenirsin canım. Sende alırsın güzel cicili elbiselerGunaydin anneler bebeklerr :)) ben daha hic bisey almadim almak istiyorum ama erken diyorum bide cinsiyeti cok erken ogrendik sonradan erkek cikar pembe pembe kaliriz bide :) bekliyorum 20. Haftaya kadar duralim diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?