• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Slm kizlar bende tüp bebekle hamile kaldim mesafe uzak olduğu için tüp bebek doktoruna devam etmiyorum bulunduğum yerde bi kafin dogumcuya gidiyorum daha erken olduğu için ona sormadim ama merak da ediyorum size sorayim dedim cvplarsaniz sevinirim tüp bebekle hamile olanlara normal doğum yaptirmiyolarmis zor elde edildiği için sezaryan yapiyolarmis diye okudum sizin bilginiz varmi
canım benim annem kadın doğum bölümnde hemşire devlet hastanesinde. kesinlikle normal doğum yapılmaz diye bişe yok dedi. herşeyin gayet normal ve sen de normal doğumu çok istersen normal doğum yapabilirsin ama her dr göze almaz dedi. çünkü normal doğum her şartta sezeryanla doğumdan daha fazla riskli bebek açısından dedi. büyük ihtimalle dr un seni sezeryana ikna eder zaten dedi. zaten benim dr umda annemin birlikte çalıştıgı bi dr o da sezeryan daha iyi olur senin açından gibisinden konuştu..

Slm kizlar bende tüp bebekle hamile kaldim mesafe uzak olduğu için tüp bebek doktoruna devam etmiyorum bulunduğum yerde bi kafin dogumcuya gidiyorum daha erken olduğu için ona sormadim ama merak da ediyorum size sorayim dedim cvplarsaniz sevinirim tüp bebekle hamile olanlara normal doğum yaptirmiyolarmis zor elde edildiği için sezaryan yapiyolarmis diye okudum sizin bilginiz varmi
günaydın herkese :):) benim tüp bebek doktorum da bigün laf arasında zaten tüp bebek olduğu için normal doğum düşünmezsin sezeryan yaptırırsın demişti, genelde sezeryanı tercih ediyorlarmış kıymetli gebelik diyolar tüp bebek ile elde edilen gebeliklere normal doğum yapanlarda var ama sezeryanda risk normal doğuma göre daha az diye biliyorum ve riske atmamak gerek bence, bir çok kişide normal doğum isteği var ama önemli olan bebeklerimizin sağlıklı bir şekilde doğması sezeryan mı olmuş normal mi olmuş bi önemi yok bence....

Merhaba kizlar.bende tup bebekle hamile kaldim.halen daha progestan igne oluyorum her aksam kalcadan.cook biktim hergun hergun.carsamba kontrol var heralde biraktirir artik doktor.sizler ne zamana kadar kullandiniz.bide coraspinle folbiol kullaniyorum

cnm aynı dertten ben de muzdaribim. doktorum 12. haftaya kadar kullanıcaz dedi ama kalçamda yer kalmadı. iğne yerlerimde beze gibi şişlikler morluklar oluyor. her şey bir yana çalıştığım için ancak akşam saatlerinde gidebiliryorum. her gece yemekten sonra taşınıyoruz hastaneye

Günaydınlarrr... Dün biraz bebek arabalarına baktım... İnternette gördüğüm modelleri canlı canlı inceledim... Kafamda biseyler oturdu.. Sşz neler düşünüyosunuz? Aldınızmı... Alacakmısınız???

Bende ibs anne bebek fuarına gitmiştim . 4 moms urunleri baya pratik ve kullanışlıydı . Biraz tuzlu ama artık napalım :)

Bende ibs anne bebek fuarına gitmiştim . 4 moms urunleri baya pratik ve kullanışlıydı . Biraz tuzlu ama artık napalım :)
Evet kaliteli bişey istiyosak bi motor parasını çıkarıcaz gözden:) internetten arastırmalarımda casual cadillac air modelini düşünüyodum, baktım güzel pratik bi ürün... Ama jane rider matrix light 2 ye bayıldım... Matrix ligt portbebesi harika.. Portbebe 3 farklı pozisyonda ana kucagı olabiliyor. Evdede rahat kullanırım diye düşündüm. Eksta bi ev tipi ana kucagına gerek duymam. Bide kuması kaliteli geldi bana.. İndirimleri takip edersem 1.600 e felan alabilirim galiba:)

kızlar günaydın beni sağlık ocağından çağırmışlardı bugün gittim kan idrar örnekleri verdim tansiyonuma kiloma baktılar tahmin ettiğim gibi 63 kilo olmusum bile :D neyse bebişlerimizin canı sağolsun. ama ordaki bi cihazla kalp atışına bakmaya çalıştı hemşire ben hiç bişey duymadım oda sen anlamıyorsun ama ben anlayabiliyorum normal dedi ama korktum ya kontrole daha 1 hafta var sağlık ocağında kalp atışı dinleyeniniz varmı şuan 17+2 deyim ben

Günaydınlarrr... Dün biraz bebek arabalarına baktım... İnternette gördüğüm modelleri canlı canlı inceledim... Kafamda biseyler oturdu.. Sşz neler düşünüyosunuz? Aldınızmı... Alacakmısınız???
Günaydın canım. Benim erken zaten ama bebişimi kucağıma almadan arabadır yataktır vs almam. Ama ilerleyen haftalarda modellere bakarım.Nasıl olsa araba felan almak bir günlük iş.

Günaydın canım. Benim erken zaten ama bebişimi kucağıma almadan arabadır yataktır vs almam. Ama ilerleyen haftalarda modellere bakarım.Nasıl olsa araba felan almak bir günlük iş.
Ooo benim senden daha erken valla:))) 10 haftalığız henüz:)) almadım daha ama odası arabası kıyafetleri... Çok heycanlıyım duramıyorumki:))) herseyini seçtim bi almak kaldı:) inşallsh tamamına erdirir rabbim:)

Ben travel sistem bebek arabası almayı düşünüyorum sen ?o_O

Back