How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Temiz bulunursa alınabilir. Alacaklarımızı kısa süre kullanacağız nasıl olsa , fazla para dökmeye gerek yok bence
ben de aynı fikirdeyim canım eğer işin bittikten sonra kullanması için verebileceğin kardeşin ablan abin ya da eşinin yakını birileri yoksa o kadar par vermeye gerek yok gibi :KK49::KK49:

Neler aldınız bakalım hanımlar?
Tumum mu,body mi,battaniye mi?
Ben de sabahtan beri battaniyeleri inceliyorumm da.
Beğenirsem birazını da internetten alabilirim.

0 3 aylik alt üst takim kiyafet aldim 4 tane uzun kolu 4 tane de zibin aldim 10 lu hastane cikisi aldim penye bataniyesi var içinde annem de ordu elinde büyük bide peluslardan almus

Slm kızlar ben uzun süredir girmiyorum nete dün akşam düştüm ömrümde bu kadar korktuğumu hatırlamıyorum onlara bir şey oldu diye ağladım durdum eşim hemen dr aradı kanama yoksa korkmayın ama sabah hemen gelin demiş dr geldik allaha şükürler olsun iyiler ve 3 tane olmuşlar şoka girdim resmen
Maaşallah bebişlere hayırlı olsun size de :)

Ben transferden beri çamaşır suyu ellemiyorum. . Esim yapıyor sağolsun. Sende uzak dur. Bişey olmamıştır korkma ama bir dahada yapma benceo_O

Birşey olmamıştır diye düşünüyorum canım :nazar: Ama bir daha böyle birşey yapmazsan iyi olur canım

canım bişey olmaz Allahın izniyle ama daha dikkatli ol çamaşır suyu kullanma diycem de mecburen kullanıyoruz kullanırken tuvaletin camı kapısı açık olsun hemen dök fırçala ve çık oyalanmadan fazla solumamaya çalış.. aslında büktün kimyasallardan uzak durmak gerekir bu dönemde..

teşekkür ederim kızlar
bir kere kafama takıldı
artık bide dokotada sorayım cuma günü
niye böyle bişey yaptım anlamıyorum.:((((

teşekkür ederim kızlar
bir kere kafama takıldı
artık bide dokotada sorayım cuma günü
niye böyle bişey yaptım anlamıyorum.:KK43:(((
kızlar boşverin evimizi pislik götürsün çok mu önemli yapan biri varsa yapsın yoksa da yapmamak lazım aslında şuan daha önemli dikkat etmemiz gereken bebeklerimiz var bizim napalım temizlik de kalsın bi süre :):)

Slm kızlar ben uzun süredir girmiyorum nete dün akşam düştüm ömrümde bu kadar korktuğumu hatırlamıyorum onlara bir şey oldu diye ağladım durdum eşim hemen dr aradı kanama yoksa korkmayın ama sabah hemen gelin demiş dr geldik allaha şükürler olsun iyiler ve 3 tane olmuşlar şoka girdim resmen
Canım hayırlısı olsun :nazar: Üçüz oluşunun biraz sıkıntılı olabileceğini söylüyorlar, neyse bakalım kadın-doğum doktorun nasıl bir öneride bulunacak.

kızlar boşverin evimizi pislik götürsün çok mu önemli yapan biri varsa yapsın yoksa da yapmamak lazım aslında şuan daha önemli dikkat etmemiz gereken bebeklerimiz var bizim napalım temizlik de kalsın bi süre :):)
Ben biraz abarttım sanırım daha doğrusu eşim abarttı hala bi annemlerde bi kayınvalideler de kalıyorum 2 aydır eve girilmedi kim bilir ne haldedir 3 Ocak'ta ki randevudan sonra Allah izin verîrse evime gecen bakalım beni neler bekliyor

kızlar merhabalar, allahım bebişlerinizi sağ sağlim kucaklarınıza almayı nasip etsin, sizin darınız bizlere olsun...
sizlere bir şey sormak istiyorum. tüp bebek de embriyo transferi yapılırken 35 yaşın altına tek embriyo transferi kuralına doktorlar uyuyor mu? yoksa ihtimal artması için birden fazla koyuyorlar mı?
yrn tüp bebek tedavisine başlayacağım. yaşım 32 ihtimal artması için doktordan birden fazla embriyo transferi yapmasını istesem kabul eder mi?
yardımcı olursanız çok sevinirim

Back