- 15 Mayıs 2014
- 1.323
- 1.438
- 248
Prensin guzel haberlerini hevesle bekliyor olacagiim :)Maşallah canım bende perşembe kontrole gidiyorumm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Prensin guzel haberlerini hevesle bekliyor olacagiim :)Maşallah canım bende perşembe kontrole gidiyorumm
Dediğin gibi devletin koyduğu bir kural var canım , senin doktorunun nasıl davranacağı bilinmez. Sen doktorunla konuşursun yinede. İnşallah gönlüne göre olur pozitif sonuç alırsın canımkızlar merhabalar, allahım bebişlerinizi sağ sağlim kucaklarınıza almayı nasip etsin, sizin darınız bizlere olsun...
sizlere bir şey sormak istiyorum. tüp bebek de embriyo transferi yapılırken 35 yaşın altına tek embriyo transferi kuralına doktorlar uyuyor mu? yoksa ihtimal artması için birden fazla koyuyorlar mı?
yrn tüp bebek tedavisine başlayacağım. yaşım 32 ihtimal artması için doktordan birden fazla embriyo transferi yapmasını istesem kabul eder mi?
yardımcı olursanız çok sevinirim
aman iyi yapmışsın dinlenmişsindir bol bol işte :):) sen eve gitmeden birini tut temizlesin güzelce sonra da gerektikçe üstten yavaş yavaş yaparsın temizliğini..Ben biraz abarttım sanırım daha doğrusu eşim abarttı hala bi annemlerde bi kayınvalideler de kalıyorum 2 aydır eve girilmedi kim bilir ne haldedir 3 Ocak'ta ki randevudan sonra Allah izin verîrse evime gecen bakalım beni neler bekliyor
canım ben alt üst bi takım aldım.. battaniye annem iki tane hazırlamış daha da bişeyler yapacktı ama haftasonu gittik çarşıda bi mağazayı gezdik beşiklerden battaniyeye, tulumlardan, çoraplara kadar.. hiçbişey yapmamaya karar verdi çok güzel battaniyeler hastane çıkışları vardı ama battaniye konusunda daha karar vermedim çünkü yaz bebeği olacak ya 1 tane ince bi battaniye alsam şimdilikr yeter diye düşünüyorum :)
Yumurta toplama isleminden 1 gun sonra basladim igneye cnm.bugun 73. Ignemi olucam.popo kevgire dondu.yarin kintrol var sanirim bugun son ignem olucak kismetseProgestan igneyi kacinci haftadan basladin cnm yagli igne oldugu icin can acitiyor cnm bebisler icin dayanmak zorundayiz onlar saglikli olsunlar da. Aspirini 2 hafta onceden braktirdi dr. Kanama yapiyordu. Biraz daha dayan insallah biraktirir doktorun gerek kalmazda :)
oyy oyy maaşallah bebişimiz güle güle kullansın inşallah :):)
ben de bugün bunları sipariş verdim kızlar:))
Kesinlikle kiz alisverisi erkekten daha zevkli olacak.ama erkekleride kucuk adam gibi giydirmesi cok eglenceli.ozellikle nisan mayis dogumlarinda ince battaniyeler cok gerekli olacak.bol bol al diyor benim arkadaslar.birde ince uzun kollu bodybolca al ama farkli bedenlerde al diyorlar.3.bolca alinacak seyde agiz silme mendilleriymisvalla diyenlerin yalancisiyimbattaneye en çok ihtiyaç olacak şey.
ben oğlumdan kalanları da kullanıcam.çoğu sapasağlam.
onları bi tasnif edip ona göre body leri filan alırım.
tabi kıza yeni alacaz artık pembiş pembiş:))
pembe battaniye ile bismillah dedik bakalım:))
zevkli olacak sanırım kız bebek alışverişi.:))
nasil? Oy masaAllah 3 tane transfer edilmemis miydi de bu kadar sasirdiniz. Ay ne degisik olmustur. Biz ikiye bile sasirmistik iki konuldugu halde.Slm kızlar ben uzun süredir girmiyorum nete dün akşam düştüm ömrümde bu kadar korktuğumu hatırlamıyorum onlara bir şey oldu diye ağladım durdum eşim hemen dr aradı kanama yoksa korkmayın ama sabah hemen gelin demiş dr geldik allaha şükürler olsun iyiler ve 3 tane olmuşlar şoka girdim resmen
canim konulan bir kural yasa var ama pek dikkate almiyor bazi yerler. Benim ilk yapan dr.um hayir koyamam dedi ama 9 yumurtadan kala kala zaten iki tane kalip onlar da 5. Gune gitmeyince 3.gunde ikisini de koydu.kızlar merhabalar, allahım bebişlerinizi sağ sağlim kucaklarınıza almayı nasip etsin, sizin darınız bizlere olsun...
sizlere bir şey sormak istiyorum. tüp bebek de embriyo transferi yapılırken 35 yaşın altına tek embriyo transferi kuralına doktorlar uyuyor mu? yoksa ihtimal artması için birden fazla koyuyorlar mı?
yrn tüp bebek tedavisine başlayacağım. yaşım 32 ihtimal artması için doktordan birden fazla embriyo transferi yapmasını istesem kabul eder mi?
çok doğru diyorlar canım.Kesinlikle kiz alisverisi erkekten daha zevkli olacak.ama erkekleride kucuk adam gibi giydirmesi cok eglenceli.ozellikle nisan mayis dogumlarinda ince battaniyeler cok gerekli olacak.bol bol al diyor benim arkadaslar.birde ince uzun kollu bodybolca al ama farkli bedenlerde al diyorlar.3.bolca alinacak seyde agiz silme mendilleriymisvalla diyenlerin yalancisiyim
canım benim dr ben de eşimde çok ısrar ettik de koymadı benim yaş 25. ama kuralına uymayanlar da varmışş. iki tane koyup resmiyete tek geçiyorlarmış. Allahım yar ve yardımcın olsun tedavinde. inşallah olumlu sonuç alırsın..kızlar merhabalar, allahım bebişlerinizi sağ sağlim kucaklarınıza almayı nasip etsin, sizin darınız bizlere olsun...
Hayır canım iki embriyo transfer edilmiştinasil? Oy masaAllah 3 tane transfer edilmemis miydi de bu kadar sasirdiniz. Ay ne degisik olmustur. Biz ikiye bile sasirmistik iki konuldugu halde.
canim konulan bir kural yasa var ama pek dikkate almiyor bazi yerler. Benim ilk yapan dr.um hayir koyamam dedi ama 9 yumurtadan kala kala zaten iki tane kalip onlar da 5. Gune gitmeyince 3.gunde ikisini de koydu.
2. Transferde baska yerde ohss riskin var diye tek koydu yine olmadi
3. Transferde dondurulmustu ve zaten iki tane kalmisti ikisini de koydular. Elhamdulillah ikisi de tuttu. Biraz dr.un ve klinigin tutumuyla biraz da senin saglik durumunla alakali. Ins. Yumurtalarin hatta embriyolarin cok cok kaliteli olurda baska biseye gerek kalmadan tek seferde tek embriyoyla halledersin.
segi38464698 .!.:canım benim annem kadın doğum bölümnde hemşire devlet hastanesinde. kesinlikle normal doğum yapılmaz diye bişe yok dedi. herşeyin gayet normal ve sen de normal doğumu çok istersen normal doğum yapabilirsin ama her dr göze almaz dedi. çünkü normal doğum her şartta sezeryanla doğumdan daha fazla riskli bebek açısından dedi. büyük ihtimalle dr un seni sezeryana ikna eder zaten dedi. zaten benim dr umda annemin birlikte çalıştıgı bi dr o da sezeryan daha iyi olur senin açından gibisinden konuştu..[/QUOTE
anladim cnm benim doktorumda her defasında kiymetli bebek diye vurguluyor hakkimizda hangisi hayirliysa ole olsun inşallah
Haklisin cnm hayirla saglikla dogsunlardagünaydın herkese :):) benim tüp bebek doktorum da bigün laf arasında zaten tüp bebek olduğu için normal doğum düşünmezsin sezeryan yaptırırsın demişti, genelde sezeryanı tercih ediyorlarmış kıymetli gebelik diyolar tüp bebek ile elde edilen gebeliklere normal doğum yapanlarda var ama sezeryanda risk normal doğuma göre daha az diye biliyorum ve riske atmamak gerek bence, bir çok kişide normal doğum isteği var ama önemli olan bebeklerimizin sağlıklı bir şekilde doğması sezeryan mı olmuş normal mi olmuş bi önemi yok bence....
Saltanat sona erdi yani :)aman iyi yapmışsın dinlenmişsindir bol bol işte :):) sen eve gitmeden birini tut temizlesin güzelce sonra da gerektikçe üstten yavaş yavaş yaparsın temizliğini..
Hepside çok hoş güle güle kullansın iyi günlerde
ben de bugün bunları sipariş verdim kızlar:))
Tecrübeli tavsiyelerin bizim için çok kıymetli teşekkür ederiz:)çok doğru diyorlar canım.
ben de oğlumdan tecrübeliyim aynı şekilde katılıyorum:))
bir kere sürekli kusabilme potansiyelinde olduklaır için battaniyeler sık batıyor.
bu sebeple ev içinde ince penye ve pazen battaniyeler çok amaçlı olarak işe yarıyor.
polar kadife filan almayın fazlaca.
bir tane kalın yeter dışarıya çıkışta.
ağız mendilleri bol olması lazım.omzunuza yatırdığınızda filan lazım olacak.
bodyler de aynı şekilde.
yandan çıtçıtlı bodyler çok işimi görmüştü,giydirmesi çok rahattı.
zıbından ziyade bundan alın derim.
Embriyolar birbirini destekliyor diye duymuştum ve doktoruma rica edecektim ki hiç gerek kalmadı iki tane koyacam umarım ikiz olmaz dedi kesemiz iki tane idi ama kalp atışı bir tane duyuldu yaşım 28 ve ilk tüp denemem di, bence doktoruna ısrar etmelisin tek embriyo çok fazla bölünürse de ikiz olur böyle bir açıklama yapılabilir devlet sorgularsa o kadar eziyet çekiyoruz inş iki tane koydurabilirsiniz :)kızlar merhabalar, allahım bebişlerinizi sağ sağlim kucaklarınıza almayı nasip etsin, sizin darınız bizlere olsun...