çıktı mı ne demekKizlar napiyosunuz bakalim nasil gidiyo hamislik karniniz cikti mi bu arada
Ben yazdıklarını ilk defa görgüm canım hiç bişi anlamadım daha önce karşılaşmadımmrb..kızlar..yeni..doktordan..geldim..trisomyy21..için..1.310..çıktı..sizce..bu..değer..normal..mi..yardım..ederseniz..sevinirim
Oh bebek kokusunun eksik olmadığı bir aile ne mutlu size :)6.aydan sonra kendi odasında yatırırım diye düşünüyorum güzel bi bebek odası takımı alırım o zaman :) benim aldıklarım ziyan olmaz hem aile kalabalık her sene birileri doğum yapıyo mutlaka birisinin işine yarar :)
Geçmiş olsun umarım biran önce atlatırsın doktora gittin mi?Merhaba arkadaşlar, nasılsınız? Umarim hamileliginiz güzel geciyodur.
Kızlar bişey sorcam. Benim hamileliğim ikizdi ama 7. Haftada birinin kalbi durdu. Doktor bebek kendiliğinden yok olacak dedi.Şuan 14. Hafta dayım salı kontrolüm vardı ve ölü olan bebek hala olduğu gibi duruyo kaybolmamis. Bu arada 12. Haftaya kadar progestan kullandim belki o engel olmuştur düşmesine. Ama 3-4 gündür lekelenme şeklinde kanamam var, acaba o mu düşüyor yoksa sağlıklı olan bebeğime mi bişey oluyor. Burda 1-2 arkadaş daha vardı ikizlerin den birini kaybeden suan hatırlayamadım. Özellikle onlara soruyorum böyle bi kanama yaşadılar mi? Çok endişeliyim lütfen bilgisi olan varsa yardimci olun
evet 8 görümcem 4 kaynım var büyüklerinin torunları oluyo yavaş yavaş orta yaşlar ve küçükler de hala kendileri doğuruyolar... sen de 10 ben diyim 15 çocuk rahat var şuan etrafımdaOh bebek kokusunun eksik olmadığı bir aile ne mutlu size :)
Canım aynı bende senin gibiyim diğeri 6+4 günlük kaldı ve hala duruyor o incelerek kaybolacak kâğıt bebek olacak dedi doktor. Lekelenme bende yaşadım ama kesildi bitti iğne falan da kullanmıyorum. Onlarda bitti vitamin kullanıyorum. Inşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız :)Merhaba arkadaşlar, nasılsınız? Umarim hamileliginiz güzel geciyodur.
Kızlar bişey sorcam. Benim hamileliğim ikizdi ama 7. Haftada birinin kalbi durdu. Doktor bebek kendiliğinden yok olacak dedi.Şuan 14. Hafta dayım salı kontrolüm vardı ve ölü olan bebek hala olduğu gibi duruyo kaybolmamis. Bu arada 12. Haftaya kadar progestan kullandim belki o engel olmuştur düşmesine. Ama 3-4 gündür lekelenme şeklinde kanamam var, acaba o mu düşüyor yoksa sağlıklı olan bebeğime mi bişey oluyor. Burda 1-2 arkadaş daha vardı ikizlerin den birini kaybeden suan hatırlayamadım. Özellikle onlara soruyorum böyle bi kanama yaşadılar mi? Çok endişeliyim lütfen bilgisi olan varsa yardimci olun
Ohhhh maaşallah ben çok fakirim bu konuda eşimde bende 2 kardeşiz hepimiz 2 tane doğursak toplamda 6 çocuk olur ki eşimin kardeşi evli bile değilevet 8 görümcem 4 kaynım var büyüklerinin torunları oluyo yavaş yavaş orta yaşlar ve küçükler de hala kendileri doğuruyolar... sen de 10 ben diyim 15 çocuk rahat var şuan etrafımda
Ayyy ne kadar guzel konulara geliyoruz masallah hepimizebunlarda var mesela benim hoşuma gidenler.. sabah sabah amma kafam karıştı birileri fikir verebilir mi banaaa yoksa gidip hepsini alıcam
bende de oluyor çok değil aradaKızlar selam gün içinde bel agrısi yaşayan var mı? benim fena agrıyor eskiden yoktu ama kilo aldikça artmaya başladi.
Belliki seni minik gecenin 3 unde dikmis yine bendede oluyor canim dun kasiklarimda cok agridi olacak artik hatta artarak cogalacak sikayetlerimiz:)Kızlar selam gün içinde bel agrısi yaşayan var mı? benim fena agrıyor eskiden yoktu ama kilo aldikça artmaya başladi.
Ben kullanmıştım çok yakıyor. Üzerine oturamiyorsun.insallah sende bir an önce o iğnelerden kurtulursun. Kaşınma progestan dan oluyorPruluton igne kullanan varmifir aranızda benim son iifir olduklarm vok şişti ve kasiniyorum
BelluE="cherryviolinist, post: 38420584, member: 627357"]Kızlar selam gün içinde bel agrısi yaşayan var mı? benim fena agrıyor eskiden yoktu ama kilo aldikça artmaya başladi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?