2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Oh bebek kokusunun eksik olmadığı bir aile ne mutlu size :)

Ge
Geçmiş olsun umarım biran önce atlatırsın doktora gittin mi?

Canım aynı bende senin gibiyim diğeri 6+4 günlük kaldı ve hala duruyor o incelerek kaybolacak kâğıt bebek olacak dedi doktor. Lekelenme bende yaşadım ama kesildi bitti iğne falan da kullanmıyorum. Onlarda bitti vitamin kullanıyorum. Inşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız :)

evet 8 görümcem 4 kaynım var büyüklerinin torunları oluyo yavaş yavaş orta yaşlar ve küçükler de hala kendileri doğuruyolar... sen de 10 ben diyim 15 çocuk rahat var şuan etrafımda
Ohhhh maaşallah ben çok fakirim bu konuda eşimde bende 2 kardeşiz hepimiz 2 tane doğursak toplamda 6 çocuk olur ki eşimin kardeşi evli bile değil

bunlarda var mesela benim hoşuma gidenler.. sabah sabah amma kafam karıştı birileri fikir verebilir mi banaaa yoksa gidip hepsini alıcam
Ayyy ne kadar guzel konulara geliyoruz masallah hepimizeben 1.siradaki tiny love dan alacagim iki tane.bi tane kirmizi bi tane yesil6 aya kadar besik ve ana kucagi olarak kullanacagim insallah.kullanici yorumlari falan super. Icime sindi.icine sadece birer minder dikilecek.ana kucagi olarak da guzelmis.hafif ayni zamanda evin heryerine rahatlikla goturulur.

Kizlar gunaydiin cherryviolinist benimde oluyo bazen gun icinde ama cok nadir lizzcim 7 aylik gibi degil de ama belli olmaya basladi sanki ama iste bu bebek sisligimi yoksa gaz ve ya kilo mu anlayamadim bu besik konusuda sıkıntılı park yatak gerekli mi yoksa besikte mi yatmali icinden cikamadik gitti

E="cherryviolinist, post: 38420584, member: 627357"]Kızlar selam gün içinde bel agrısi yaşayan var mı? benim fena agrıyor eskiden yoktu ama kilo aldikça artmaya başladi. [/QUOTE]
Bellu
Kızlar selam gün içinde bel agrısi yaşayan var mı? benim fena agrıyor eskiden yoktu ama kilo aldikça artmaya başladi.
Belliki seni minik gecenin 3 unde dikmis yine bendede oluyor canim dun kasiklarimda cok agridi olacak artik hatta artarak cogalacak sikayetlerimiz:)

E="cherryviolinist, post: 38420584, member: 627357"]Kızlar selam gün içinde bel agrısi yaşayan var mı? benim fena agrıyor eskiden yoktu ama kilo aldikça artmaya başladi.
Bellu

Belliki seni minik gecenin 3 unde dikmis yine bendede oluyor canim dun kasiklarimda cok agridi olacak artik hatta artarak cogalacak sikayetlerimiz:)[/QUOTE]
Evet canım orasi Allah'in emri zaten benim de ilk işim foruma girmek oluyor napayım baska türlü uykum gelmiyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…