• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

bunlarda var mesela benim hoşuma gidenler.. sabah sabah amma kafam karıştı birileri fikir verebilir mi banaaa yoksa gidip hepsini alıcam :mad::mad:
Günaydın canım.Ben gonderdigin resimlerden 2. sini dusünuyorum yataga entegre olanini bebegi ilk dogdugu gunlerde rahatca emzirebilmek icin cok mantikli ve de kullanisli sonrasindada beşik yatak alicam buyuk olandan ve odasina kurucam.Salonda da park yatagi olur.Tutumlu anne.com gibi siteler var bebek biraz buyuyunce de orada satarim.

Günaydın kizlar.Benim ablam gecen aylarda dogurdu suan bebisimiz 7 aylik.Kendisi hamak kullandi baslarda sonra cocuk ona felaket alisti sallanmadan asla uyuyamaz oldu.6 aylik olunca asiri hareketlenmeye başladı ve basini vucudunu sarkitmaya basladi uyurken.Yatak dar gelmeye basladi.Ablam ayakta sallamaya dondurene kadar cok cekti.Hamaktan baskasinda uyumak istemiyordu cunku neyse ki hamagi unuttu artik ama cok zor oldu.En iyisi sallamaya alistirmamak .

Arkadaslar ben 8 haftalik hamileyim ruyamda surekli yiyecek seyler goruyorum cevremdekiler ruyanda gordugun seyleri canin istemese bile ye diyolar sizde boyle bir durum varmi

o yemekli rüyaları o kadar çok gördüm ki her akşam neredeyse artık kalktığımda sanki o yemeklerin hepsini ben yemişim gibi midem kaskatı kesiliyordu daha yeni bitti ama hala ara ara görüyorummm :) yememiz gerekir mi bilmiyorum ama rüyanda yeterince yiyosan sorun yok bence bi de hepsinden yemeye kalksakk ooo obez oluruz alimallah :)

Günaydın canım.Ben gonderdigin resimlerden 2. sini dusünuyorum yataga entegre olanini bebegi ilk dogdugu gunlerde rahatca emzirebilmek icin cok mantikli ve de kullanisli sonrasindada beşik yatak alicam buyuk olandan ve odasina kurucam.Salonda da park yatagi olur.Tutumlu anne.com gibi siteler var bebek biraz buyuyunce de orada satarim.
evet canım o bana da çok kullanışlı geldi ama şık da bişey olsun istiyorum hem portatif hem taşınabilir bişey de istiyorum :):):)

kızlar park yatağı genelde salonda kullanırız demişssiniz ama anakucağı alacaksınız gerek varmı ki 7-8 ay oldugu zaman bebekler zaten emekleme heyecanınyla hiç bir yere sığmıyor arkadaşlarımın hep görüyorum hepsi anakucağı ve oda takımı aldılar bi de yanlarına küçük bi yatak kafamı karıştırdınız valahi ben ne alsam acabaaa :KK64::KK64:

kızlar park yatağı genelde salonda kullanırız demişssiniz ama anakucağı alacaksınız gerek varmı ki 7-8 ay oldugu zaman bebekler zaten emekleme heyecanınyla hiç bir yere sığmıyor arkadaşlarımın hep görüyorum hepsi anakucağı ve oda takımı aldılar bi de yanlarına küçük bi yatak kafamı karıştırdınız valahi ben ne alsam acabaaa :KK64::KK64:
canım bence oda takımı için küçükler zaten bi süre yanımızda yatacaklar.. bence yatak odası için güzel bi beşik ve evin diğer odalarında ve gezmeye gittiğinde kullanabilecek portatif bişey olabilir. ama benimde kafam çok karışık bu beşik konusunda :KK64::KK64:

canım bence oda takımı için küçükler zaten bi süre yanımızda yatacaklar.. bence yatak odası için güzel bi beşik ve evin diğer odalarında ve gezmeye gittiğinde kullanabilecek portatif bişey olabilir. ama benimde kafam çok karışık bu beşik konusunda :KK64::KK64:

Aynen benimde aklımdaki seninki gibi oda takımı alıcam çünkü 6. aydan sonra odasında uyuması gerektiğini söylüyor uzmanlar..Zaten kıyafetlerini koyacak bir dolap şart evimde müsait bi dolabım yok bunun için 6. aya kadar yatağımın yanına onun içinde sallanan ahşap küçük yataklardan düşünüyorum ebebekte falan gördüm. oturma odası salon mutfakta kullanabileceğim bir de anakucağı var aklımda... Ama çok masraf hepsi Rabbim hepimize eşlerimize güç kuvvet versin :KK68:

Y
Cnm benimde tiroid sorunum var 3 senedir ilac kullaniyorum. Hamile kalinca bile dr kestirmedi aynen devam bide saatinde al dedi bebek icin onemliymis bende 4 tane ilac + igne kullaniyorum. Bence kesmemelisin ilacini.
Yok canım troid ilacım önemli 15 günde birde troidlerimi ölçtürüyorum hatta ilacımın dozunu arttırdık ben ek olarak selenyum kullanıyordum onu kestim sadece ;)

park yatağı çok tavsiye eden var.
ama görünüşü benim de hoşuma gitmiyor.
iyi bişey almaya kalksan da ucuz da değil bence.
ee bi de iki tane alacağız:))
ben oğlum için sallanır beşik kullandım.
bilmiyorum şimdi yine 2 tane öyle mi alsam.
bu park yatağı niye bu kadar tavsiye ediyorlar anlamadım da.
heralde katlanıp oda oda taşınabildiği için.

senin de arkadaşıların hep önermiş.
kaç yaşa kadar kullanabilmişler bi sorsana.
dağılmıyormu ki.
sonuçta bez ve plastik aksamları var.yıpranmaz mı kolayca?

hamağı bebek büyüdükçe ve hareketlendikçe kullanmak zordur.
yeni doğduğunda mı kullandılar ki?
Benim yiğenim 3 yaşında hala odasında yatmamakta ısrarcı annesinin odasına gelince de annesi atıyor park yatağa çok hareketliydi 6 ay sallanan beşikte yattı düşme tehlikesi yaşanmaya başlandı odasında kocaman bir yatak vardı ama odasına da git gel baş olmadı mecbur park yatak aldılar

Eki Görüntüle 1342587 Eki Görüntüle 1342588 Eki Görüntüle 1342589

aslında ben de bunlar gibi bişeyler almayı düşünüyorum bilmiyoru ne denli kulanışlı olur.. ilk baştakini yatak odama koyucam, ikincisi oturma odasında olur, üçüncü beşiği de nereye gitsem oraya taşırım diye düşünüyorum :KK49::KK49: görümcem ve eltim kullandı böyle bişeyi hep yanlarında taşıyolardı bebek için yatak sorunu olmuyodu..
Şu ilk olan yatak odasında kullanacağını sadece hatta en fazla 6 ay kullanabilirsin altı ay sonra yatak odasında ne kullanacaksın ?

Aynen benimde aklımdaki seninki gibi oda takımı alıcam çünkü 6. aydan sonra odasında uyuması gerektiğini söylüyor uzmanlar..Zaten kıyafetlerini koyacak bir dolap şart evimde müsait bi dolabım yok bunun için 6. aya kadar yatağımın yanına onun içinde sallanan ahşap küçük yataklardan düşünüyorum ebebekte falan gördüm. oturma odası salon mutfakta kullanabileceğim bir de anakucağı var aklımda... Ama çok masraf hepsi Rabbim hepimize eşlerimize güç kuvvet versin :KK68:
Ilk bebek değil mi cnm dedeler sponsor olurlar merak etme ;)

Eki Görüntüle 1342587 Eki Görüntüle 1342588 Eki Görüntüle 1342589

aslında ben de bunlar gibi bişeyler almayı düşünüyorum bilmiyoru ne denli kulanışlı olur.. ilk baştakini yatak odama koyucam, ikincisi oturma odasında olur, üçüncü beşiği de nereye gitsem oraya taşırım diye düşünüyorum :KK49::KK49: görümcem ve eltim kullandı böyle bişeyi hep yanlarında taşıyolardı bebek için yatak sorunu olmuyodu..
sepet beşiği kısa süreli kullanabilirsin canım.hem küçük hem de doğrulmaya başladığında tehlikeli olur.
sonr akoyacak yer ararsın evde.
aslında hamak ta bu açıdan tehlikeli.bu katlanıp taşınabiliyor mu gezmeye giderken filan.bana göre çok gerekli değil.
ikinci resimdeki de park yatak heralde ama küçük gibi.
alırsan büyük ve kademeleleri olmasına dikkat et.dediğim gigi bebek doğrulduğunda hepsinden düşme tehlikesi var.
bence üçü birden fazla canım.

bunlarda var mesela benim hoşuma gidenler.. sabah sabah amma kafam karıştı birileri fikir verebilir mi banaaa yoksa gidip hepsini alıcam :mad::mad:
uzun süre kullanamayacağın ürünlerden uzak dur derim ben.
ama o en baştaki ana kucağı bebek küçükken oda oda gezdirip uyutmaya birebir.pahalı da değil hem
Günaydın kızlar :)
Beşik muhabbetleri başlamış. Ben park yatak düşünüyorum:KK73:
evet ben başlattım:))
benim aklımı kurcalıyo hep birlikte düşünelim dedim:))

Günaydınlaarrr ben buyuyen yatak düşünüyorum bi kac is olsun istemiyorum sonradanda kullanabileyim istiyorum
yerin müsaitse olabilir.

bu ürün güzel bişeye benziyor pratik.anneye büyük kolaylık aslında:))
Günaydın kizlar.Benim ablam gecen aylarda dogurdu suan bebisimiz 7 aylik.Kendisi hamak kullandi baslarda sonra cocuk ona felaket alisti sallanmadan asla uyuyamaz oldu.6 aylik olunca asiri hareketlenmeye başladı ve basini vucudunu sarkitmaya basladi uyurken.Yatak dar gelmeye basladi.Ablam ayakta sallamaya dondurene kadar cok cekti.Hamaktan baskasinda uyumak istemiyordu cunku neyse ki hamagi unuttu artik ama cok zor oldu.En iyisi sallamaya alistirmamak .
işte sallamaya alıştırmanın sonucu bu.
dediğin gibi hamak gibi bişeye alışırsa çok fena.
cıngar kopartır hamaksız uyutamazssın bu defa.
sizin de aynen böyle olmuş.

park yatağın içinde oynayarak biraz oyalanabilirler.
gerçi ben park yatak pek düşünmüyorum daha önce de kullanmadım ama zaten bu yatakların asıl işlevi oyun oynama için güvenli bir alan.adı üstünde oyun parkı oalrak satılıyor çoğu.ama bizler onu yatak olarar ta kullanıyoruz ama çok sağlıklı değil bence.

park yatağın içinde oynayarak biraz oyalanabilirler.
gerçi ben park yatak pek düşünmüyorum daha önce de kullanmadım ama zaten bu yatakların asıl işlevi oyun oynama için güvenli bir alan.adı üstünde oyun parkı oalrak satılıyor çoğu.ama bizler onu yatak olarar ta kullanıyoruz ama çok sağlıklı değil bence.

hertarafı kapalı ya sanki çocuk sıkılırmış gibi geliyor sempatik bulmuyorum bende bakalım neye karar vericez

Back