- 8 Haziran 2013
- 57.070
- 151.582
- 898
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canım.Ben gonderdigin resimlerden 2. sini dusünuyorum yataga entegre olanini bebegi ilk dogdugu gunlerde rahatca emzirebilmek icin cok mantikli ve de kullanisli sonrasindada beşik yatak alicam buyuk olandan ve odasina kurucam.Salonda da park yatagi olur.Tutumlu anne.com gibi siteler var bebek biraz buyuyunce de orada satarim.bunlarda var mesela benim hoşuma gidenler.. sabah sabah amma kafam karıştı birileri fikir verebilir mi banaaa yoksa gidip hepsini alıcam
Arkadaslar ben 8 haftalik hamileyim ruyamda surekli yiyecek seyler goruyorum cevremdekiler ruyanda gordugun seyleri canin istemese bile ye diyolar sizde boyle bir durum varmi
evet canım o bana da çok kullanışlı geldi ama şık da bişey olsun istiyorum hem portatif hem taşınabilir bişey de istiyorum :):):)Günaydın canım.Ben gonderdigin resimlerden 2. sini dusünuyorum yataga entegre olanini bebegi ilk dogdugu gunlerde rahatca emzirebilmek icin cok mantikli ve de kullanisli sonrasindada beşik yatak alicam buyuk olandan ve odasina kurucam.Salonda da park yatagi olur.Tutumlu anne.com gibi siteler var bebek biraz buyuyunce de orada satarim.
canım bence oda takımı için küçükler zaten bi süre yanımızda yatacaklar.. bence yatak odası için güzel bi beşik ve evin diğer odalarında ve gezmeye gittiğinde kullanabilecek portatif bişey olabilir. ama benimde kafam çok karışık bu beşik konusundakızlar park yatağı genelde salonda kullanırız demişssiniz ama anakucağı alacaksınız gerek varmı ki 7-8 ay oldugu zaman bebekler zaten emekleme heyecanınyla hiç bir yere sığmıyor arkadaşlarımın hep görüyorum hepsi anakucağı ve oda takımı aldılar bi de yanlarına küçük bi yatak kafamı karıştırdınız valahi ben ne alsam acabaaa
canım bence oda takımı için küçükler zaten bi süre yanımızda yatacaklar.. bence yatak odası için güzel bi beşik ve evin diğer odalarında ve gezmeye gittiğinde kullanabilecek portatif bişey olabilir. ama benimde kafam çok karışık bu beşik konusunda
Yok canım troid ilacım önemli 15 günde birde troidlerimi ölçtürüyorum hatta ilacımın dozunu arttırdık ben ek olarak selenyum kullanıyordum onu kestim sadeceCnm benimde tiroid sorunum var 3 senedir ilac kullaniyorum. Hamile kalinca bile dr kestirmedi aynen devam bide saatinde al dedi bebek icin onemliymis bende 4 tane ilac + igne kullaniyorum. Bence kesmemelisin ilacini.
Benim yiğenim 3 yaşında hala odasında yatmamakta ısrarcı annesinin odasına gelince de annesi atıyor park yatağa çok hareketliydi 6 ay sallanan beşikte yattı düşme tehlikesi yaşanmaya başlandı odasında kocaman bir yatak vardı ama odasına da git gel baş olmadı mecbur park yatak aldılarpark yatağı çok tavsiye eden var.
ama görünüşü benim de hoşuma gitmiyor.
iyi bişey almaya kalksan da ucuz da değil bence.
ee bi de iki tane alacağız:))
ben oğlum için sallanır beşik kullandım.
bilmiyorum şimdi yine 2 tane öyle mi alsam.
bu park yatağı niye bu kadar tavsiye ediyorlar anlamadım da.
heralde katlanıp oda oda taşınabildiği için.
senin de arkadaşıların hep önermiş.
kaç yaşa kadar kullanabilmişler bi sorsana.
dağılmıyormu ki.
sonuçta bez ve plastik aksamları var.yıpranmaz mı kolayca?
hamağı bebek büyüdükçe ve hareketlendikçe kullanmak zordur.
yeni doğduğunda mı kullandılar ki?
Şu ilk olan yatak odasında kullanacağını sadece hatta en fazla 6 ay kullanabilirsin altı ay sonra yatak odasında ne kullanacaksın ?Eki Görüntüle 1342587 Eki Görüntüle 1342588 Eki Görüntüle 1342589
aslında ben de bunlar gibi bişeyler almayı düşünüyorum bilmiyoru ne denli kulanışlı olur.. ilk baştakini yatak odama koyucam, ikincisi oturma odasında olur, üçüncü beşiği de nereye gitsem oraya taşırım diye düşünüyorum görümcem ve eltim kullandı böyle bişeyi hep yanlarında taşıyolardı bebek için yatak sorunu olmuyodu..
Ilk bebek değil mi cnm dedeler sponsor olurlar merak etmeAynen benimde aklımdaki seninki gibi oda takımı alıcam çünkü 6. aydan sonra odasında uyuması gerektiğini söylüyor uzmanlar..Zaten kıyafetlerini koyacak bir dolap şart evimde müsait bi dolabım yok bunun için 6. aya kadar yatağımın yanına onun içinde sallanan ahşap küçük yataklardan düşünüyorum ebebekte falan gördüm. oturma odası salon mutfakta kullanabileceğim bir de anakucağı var aklımda... Ama çok masraf hepsi Rabbim hepimize eşlerimize güç kuvvet versin
sepet beşiği kısa süreli kullanabilirsin canım.hem küçük hem de doğrulmaya başladığında tehlikeli olur.Eki Görüntüle 1342587 Eki Görüntüle 1342588 Eki Görüntüle 1342589
aslında ben de bunlar gibi bişeyler almayı düşünüyorum bilmiyoru ne denli kulanışlı olur.. ilk baştakini yatak odama koyucam, ikincisi oturma odasında olur, üçüncü beşiği de nereye gitsem oraya taşırım diye düşünüyorum görümcem ve eltim kullandı böyle bişeyi hep yanlarında taşıyolardı bebek için yatak sorunu olmuyodu..
uzun süre kullanamayacağın ürünlerden uzak dur derim ben.bunlarda var mesela benim hoşuma gidenler.. sabah sabah amma kafam karıştı birileri fikir verebilir mi banaaa yoksa gidip hepsini alıcam
evet ben başlattım:))Günaydın kızlar :)
Beşik muhabbetleri başlamış. Ben park yatak düşünüyorum
yerin müsaitse olabilir.Günaydınlaarrr ben buyuyen yatak düşünüyorum bi kac is olsun istemiyorum sonradanda kullanabileyim istiyorum
bu ürün güzel bişeye benziyor pratik.anneye büyük kolaylık aslında:))Günaydın canım.Ben gonderdigin resimlerden 2. sini dusünuyorum yataga entegre olanini bebegi ilk dogdugu gunlerde rahatca emzirebilmek icin cok mantikli ve de kullanisli sonrasindada beşik yatak alicam buyuk olandan ve odasina kurucam.Salonda da park yatagi olur.Tutumlu anne.com gibi siteler var bebek biraz buyuyunce de orada satarim.
işte sallamaya alıştırmanın sonucu bu.Günaydın kizlar.Benim ablam gecen aylarda dogurdu suan bebisimiz 7 aylik.Kendisi hamak kullandi baslarda sonra cocuk ona felaket alisti sallanmadan asla uyuyamaz oldu.6 aylik olunca asiri hareketlenmeye başladı ve basini vucudunu sarkitmaya basladi uyurken.Yatak dar gelmeye basladi.Ablam ayakta sallamaya dondurene kadar cok cekti.Hamaktan baskasinda uyumak istemiyordu cunku neyse ki hamagi unuttu artik ama cok zor oldu.En iyisi sallamaya alistirmamak .
park yatağın içinde oynayarak biraz oyalanabilirler.kızlar park yatağı genelde salonda kullanırız demişssiniz ama anakucağı alacaksınız gerek varmı ki 7-8 ay oldugu zaman bebekler zaten emekleme heyecanınyla hiç bir yere sığmıyor arkadaşlarımın hep görüyorum hepsi anakucağı ve oda takımı aldılar bi de yanlarına küçük bi yatak kafamı karıştırdınız valahi ben ne alsam acabaaa
Ilk bebek değil mi cnm dedeler sponsor olurlar merak etme
park yatağın içinde oynayarak biraz oyalanabilirler.
gerçi ben park yatak pek düşünmüyorum daha önce de kullanmadım ama zaten bu yatakların asıl işlevi oyun oynama için güvenli bir alan.adı üstünde oyun parkı oalrak satılıyor çoğu.ama bizler onu yatak olarar ta kullanıyoruz ama çok sağlıklı değil bence.