- 18 Ekim 2011
- 1.495
- 414
- 198
Bugün babalar evde sanırım anneler pek uğramamışKızlaaaaar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün babalar evde sanırım anneler pek uğramamışKızlaaaaar
Cnm geçmiş olsun. Benim belim agridigi zmn hep lekelenmelerim oluyor mesela bugunKızlar selam gün içinde bel agrısi yaşayan var mı? benim fena agrıyor eskiden yoktu ama kilo aldikça artmaya başladi.
Ben prolutonu sadece 2 kere kullandim cnm cok yogun kanamam olmustu. Suan progynex kullaniyorum hergun 1 igne. hic sorma cnm ya benimkiler taş taş :)) cok agriyor ozellikle sag tarafim. Bunlar da gecer cnm bu bebişlere değer bence :)Pruluton igne kullanan varmifir aranızda benim son iifir olduklarm vok şişti ve kasiniyorum
İnş canım kucagimiza alırız da rahatlariz içimizde ne olup bittiginden haberimiz yok:) beni de doktor bugün çağırdı kontrole. Ölü olan bebek atılıyor dedi. Digerinde problem yok çok şükür. Ama yine de bi tane pruloton yaptırdı bi de progestan kapsül verdi. Şimdilik kesildi. Bebegimin sağlıklı olduğunu bilsem bile kan görmek insanın sinirini bozuyor. Umarım tekrar olmazCanım aynı bende senin gibiyim diğeri 6+4 günlük kaldı ve hala duruyor o incelerek kaybolacak kâğıt bebek olacak dedi doktor. Lekelenme bende yaşadım ama kesildi bitti iğne falan da kullanmıyorum. Onlarda bitti vitamin kullanıyorum. Inşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız :)
Olmaz inşallah canım seni çok iyi anlıyorum. Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almamızı nasip etsin :)İnş canım kucagimiza alırız da rahatlariz içimizde ne olup bittiginden haberimiz yok:) beni de doktor bugün çağırdı kontrole. Ölü olan bebek atılıyor dedi. Digerinde problem yok çok şükür. Ama yine de bi tane pruloton yaptırdı bi de progestan kapsül verdi. Şimdilik kesildi. Bebegimin sağlıklı olduğunu bilsem bile kan görmek insanın sinirini bozuyor. Umarım tekrar olmaz
ben alıyorum canım arada beğendiğim bişeler görürsem :) ama eşimin hızına yetişemem mümkün değil bu konuda. internetten koli koli bebek bezi ıslak mendil şampuan siparişi vermiş bana da sürpriz oldu. Allahtan ıslak mendillerin şampuanların son kullanma tarihleri 2016 ya kadarBebeğinize ciciler alıyor musunuz.? Kızlar ? Ben bugun banyo havlusu ve tulum takım iç zıbın aldım. Çorap aldım küçücük. .
arkadaşlar bişe sormak istiyorum adet ağrısına benzer sancılarınız oluyor mu hiç benim bi kaç gündür var. adet gibi şiddetli değil ama aynen ona benziyo. artık dr u annemi arkadaşlarımı vs aramak da istemiyorum. ben bi doğurcam millet dokuz doğuruyo sayemde. ufacık bi ağrıda bi değişiklikte sormaktan yıldırdım herkesi
Ballı limonu sy bana çok iyi geldi iki günde toparlandım çok şükür biraz boğazımda gıcık kaldı gece öksürük yapıyor ama oda geçer inşallah ben bir de gece yatmadan önce sirkeli su ile Gargara yapmanı tavsiye ederim mikropları öldürüyor sirke dekızlar çok fena nezle oldum.
gözümün önünü göremiyorum.
ilaçda almayınca
neler yapabilirim.
lütfen bir akıl verin.
ballı limonu sıcak su içiyorum...
Benimde geçenlerde aynı adet sancısı oldu annemde her ay adet olman gereken zamanda karnın ağrır dedi hakikaten tarihe baktım doğruydu telaşlanma :)arkadaşlar bişe sormak istiyorum adet ağrısına benzer sancılarınız oluyor mu hiç benim bi kaç gündür var. adet gibi şiddetli değil ama aynen ona benziyo. artık dr u annemi arkadaşlarımı vs aramak da istemiyorum. ben bi doğurcam millet dokuz doğuruyo sayemde. ufacık bi ağrıda bi değişiklikte sormaktan yıldırdım herkesi
Ayyyy Allah'ın izniyle bir cinsiyetimiz belli olsa da bizde alsak cicişlerdenBebeğinize ciciler alıyor musunuz.? Kızlar ? Ben bugun banyo havlusu ve tulum takım iç zıbın aldım. Çorap aldım küçücük. .
Hmmmm iyi bakalım altını temizlerken de sürpriz yapar babasıben alıyorum canım arada beğendiğim bişeler görürsem :) ama eşimin hızına yetişemem mümkün değil bu konuda. internetten koli koli bebek bezi ıslak mendil şampuan siparişi vermiş bana da sürpriz oldu. Allahtan ıslak mendillerin şampuanların son kullanma tarihleri 2016 ya kadar
Inşallah canım sizde alırsınız en kısa süredeAyyyy Allah'ın izniyle bir cinsiyetimiz belli olsa da bizde alsak cicişlerden
Kizim olsaydi ismi hazirdi. KARYA... oglum olacak ve henuz isim bulamadikErkek anneleriii kiz ismi varmi onerebileceginizz :)