• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Şu ilk olan yatak odasında kullanacağını sadece hatta en fazla 6 ay kullanabilirsin altı ay sonra yatak odasında ne kullanacaksın ?
6.aydan sonra kendi odasında yatırırım diye düşünüyorum güzel bi bebek odası takımı alırım o zaman :) benim aldıklarım ziyan olmaz hem aile kalabalık her sene birileri doğum yapıyo mutlaka birisinin işine yarar :)

sepet beşiği kısa süreli kullanabilirsin canım.hem küçük hem de doğrulmaya başladığında tehlikeli olur.
sonr akoyacak yer ararsın evde.
aslında hamak ta bu açıdan tehlikeli.bu katlanıp taşınabiliyor mu gezmeye giderken filan.bana göre çok gerekli değil.
ikinci resimdeki de park yatak heralde ama küçük gibi.
alırsan büyük ve kademeleleri olmasına dikkat et.dediğim gigi bebek doğrulduğunda hepsinden düşme tehlikesi var.
bence üçü birden fazla canım.

uzun süre kullanamayacağın ürünlerden uzak dur derim ben.
ama o en baştaki ana kucağı bebek küçükken oda oda gezdirip uyutmaya birebir.pahalı da değil hem

evet ben başlattım:))
benim aklımı kurcalıyo hep birlikte düşünelim dedim:))

yerin müsaitse olabilir.

bu ürün güzel bişeye benziyor pratik.anneye büyük kolaylık aslında:))

işte sallamaya alıştırmanın sonucu bu.
dediğin gibi hamak gibi bişeye alışırsa çok fena.
cıngar kopartır hamaksız uyutamazssın bu defa.
sizin de aynen böyle olmuş.

park yatağın içinde oynayarak biraz oyalanabilirler.
gerçi ben park yatak pek düşünmüyorum daha önce de kullanmadım ama zaten bu yatakların asıl işlevi oyun oynama için güvenli bir alan.adı üstünde oyun parkı oalrak satılıyor çoğu.ama bizler onu yatak olarar ta kullanıyoruz ama çok sağlıklı değil bence.

evet masraflı olabilir hepsini almak ama çok şükür o yönden bi sıkıntımız yok diye işime yarayabilecek bütün ürünleri almayı düşündüm canım bi de ilk çocuk aileler sabırsızlıkla bekliyorlar, hem bizim sülale kalabalık mutlaka başkaları da kullanacak ileride aldığım şeyleri.. uyarıları dikkate alıcam tabi ki teşekkürler fikirlerinizi paylaştığınız için :):)

ooo süper asıl konuyu açmışsınız:KK46::KK46:

bende bu konuda cok kararsızım.
ilk doğduklarında nasıl yapıcam onu bilmiyorum yatak odam küçük..
ikizler için bir oda yapıcam iki tane ahşap büyüyen yatak almayı düşünüyorum ne de olsa 6 aydan sonra kendi yataklarında alıştırmak istiyrum. Ama ilk zamanlar hep yanlarında olmam lazım ben mi onların odasına taşınırım yoksa yatak odamdaki şifonyerimi kaldırıp bir tane de park yatak koysam ikisini birarada mı yatırsam onu bilmiyorum..

ikizler için bir oda yapıcam iki tane ahşap büyüyen yatak almayı düşünüyorum ne de olsa 6 aydan sonra kendi yataklarında alıştırmak istiyrum. Ama ilk zamanlar hep yanlarında olmam lazım ben mi onların odasına taşınırım yoksa yatak odamdaki şifonyerimi kaldırıp bir tane de park yatak koysam ikisini birarada mı yatırsam onu bilmiyorum..
canım odan küçükse yatağa monte edilen ahşap beşiklerden alabilirsin hem onlar sonradan ekleme yapılıp karyola da olabiliyormuş o zaman da bebeklerin odasına koyabilirsin ..

evet armycim bizim işimiz daha zor değil mi:))
ben bebeklerin odasında bir kanepe bulundurucam orada uyuyacağım.
iki normal beğik ve iki dolap alacağım bir de şifonyer.
bir de basit bir park yatak.tedbiren uyumayan bebişi de ona alabiliriz.
çünkü birbirlerini uyandırıyorlarmış.

canım odan küçükse yatağa monte edilen ahşap beşiklerden alabilirsin hem onlar sonradan ekleme yapılıp karyola da olabiliyormuş o zaman da bebeklerin odasına koyabilirsin ..

Canım yatagımın yanında o kadar alan yok dolap var tek secenek zaten üstüste koyduğumuz komidinleri odadan çıkarmak:( ya da bebişlerin odasına benim için bir koltuk koymak

Canım yatagımın yanında o kadar alan yok dolap var tek secenek zaten üstüste koyduğumuz komidinleri odadan çıkarmak:KK43: ya da bebişlerin odasına benim için bir koltuk koymak
o zaman kocanı postala başka odaya sen bebeklerinle yatak odanda mis gib uyu :):) şaka bi yana tabi ki çocukların için hangisi daha sağlıklı olacaksa onu yap.. odanın küçük olması kullanışsız olduğu anlamına gelmez ki hem :):) bi şekilde uyar bişeyler mutlaka canın ısıkma :):)

evet armycim bizim işimiz daha zor değil mi:))
ben bebeklerin odasında bir kanepe bulundurucam orada uyuyacağım.
iki normal beğik ve iki dolap alacağım bir de şifonyer.
bir de basit bir park yatak.tedbiren uyumayan bebişi de ona alabiliriz.
çünkü birbirlerini uyandırıyorlarmış.
Çok mantıklı canım bende öyle yaparım sanırım..
İlk doğduğunda peki ikisini aynı yere mi yatırcaksın yoksa ayrı ayrı mı
Yalnız hissetmesinler birbirinin nefesine alışkınlar diye ilk zaman ayırma diyenlrrde var..
Bana kalsa direk besiklerine koycam ayrı ayrı.. Ama bilemedim..

Çok mantıklı canım bende öyle yaparım sanırım..
İlk doğduğunda peki ikisini aynı yere mi yatırcaksın yoksa ayrı ayrı mı
Yalnız hissetmesinler birbirinin nefesine alışkınlar diye ilk zaman ayırma diyenlrrde var..
Bana kalsa direk besiklerine koycam ayrı ayrı.. Ama bilemedim..
şimdi bu konuda tecrübeli anneler böyle söylüyor.
biz de deneyeceğiz army.
baktık huzur buluyorlar mışıl mışıl uyuyolar ayırmayız biz de onları:))
sonra eller kollar ile birbirlerini rahatsız etmeye başlayacaklar zaten.ozaman ayırırız.

hertarafı kapalı ya sanki çocuk sıkılırmış gibi geliyor sempatik bulmuyorum bende bakalım neye karar vericez
etrafı şeffar ya tül gibi.
oradan seyrediyolardır etrafı.
ben de plastik ve bez aksamlarından ve seyyar görüntüsünden dolayı pek beğenmiyorum.
ama yedek bi tane alıcam gibi.
malum bebek iki tane

o zaman kocanı postala başka odaya sen bebeklerinle yatak odanda mis gib uyu :):) şaka bi yana tabi ki çocukların için hangisi daha sağlıklı olacaksa onu yap.. odanın küçük olması kullanışsız olduğu anlamına gelmez ki hem :):) bi şekilde uyar bişeyler mutlaka canın ısıkma :):)
Peki illa aynı odada mı olmak zorundayız ben zaten iki kuzumla pek uyuyabilceğimi sanmıyırum düşünsenize birini emzir uyut altını değiş.. Sonra diğerini.. Zaten 1,5 saatte bir emzirmk gerekiyomuş..
Hesaplarıma göre ben hiç uyumucam.. Öğlen 2 saat falan anca yatarım heralde..

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız? Umarim hamileliginiz güzel geciyodur.
Kızlar bişey sorcam. Benim hamileliğim ikizdi ama 7. Haftada birinin kalbi durdu. Doktor bebek kendiliğinden yok olacak dedi.Şuan 14. Hafta dayım salı kontrolüm vardı ve ölü olan bebek hala olduğu gibi duruyo kaybolmamis. Bu arada 12. Haftaya kadar progestan kullandim belki o engel olmuştur düşmesine. Ama 3-4 gündür lekelenme şeklinde kanamam var, acaba o mu düşüyor yoksa sağlıklı olan bebeğime mi bişey oluyor. Burda 1-2 arkadaş daha vardı ikizlerin den birini kaybeden suan hatırlayamadım. Özellikle onlara soruyorum böyle bi kanama yaşadılar mi? Çok endişeliyim lütfen bilgisi olan varsa yardimci olun :110:

Peki illa aynı odada mı olmak zorundayız ben zaten iki kuzumla pek uyuyabilceğimi sanmıyırum düşünsenize birini emzir uyut altını değiş.. Sonra diğerini.. Zaten 1,5 saatte bir emzirmk gerekiyomuş..
valla ilk zamanlar ben de uyuyacağımı sanmıyorum heralde sabaha kadar izlerim bebeğimi :):) ama ben eşimde o sorumluluğu alsın istiyorumo yüzden ayrı oda düşünmem 6 ay olana kadar..

valla ilk zamanlar ben de uyuyacağımı sanmıyorum heralde sabaha kadar izlerim bebeğimi :):) ama ben eşimde o sorumluluğu alsın istiyorumo yüzden ayrı oda düşünmem 6 ay olana kadar..
Bence biriniz uyurken diğeriniz bakın sıra ile , ikiniz birden uyanık kalır yorulursanız performansınız düşer bence :)

Tek başına olmaz zaten , bir başkası bebeklerle ilgilenirken sen arada uyuyacaksın azar azar :)

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız? Umarim hamileliginiz güzel geciyodur.
Kızlar bişey sorcam. Benim hamileliğim ikizdi ama 7. Haftada birinin kalbi durdu. Doktor bebek kendiliğinden yok olacak dedi.Şuan 14. Hafta dayım salı kontrolüm vardı ve ölü olan bebek hala olduğu gibi duruyo kaybolmamis. Bu arada 12. Haftaya kadar progestan kullandim belki o engel olmuştur düşmesine. Ama 3-4 gündür lekelenme şeklinde kanamam var, acaba o mu düşüyor yoksa sağlıklı olan bebeğime mi bişey oluyor. Burda 1-2 arkadaş daha vardı ikizlerin den birini kaybeden suan hatırlayamadım. Özellikle onlara soruyorum böyle bi kanama yaşadılar mi? Çok endişeliyim lütfen bilgisi olan varsa yardimci olun :110:
Canım ikinci trimestrdesin artık , kanama yada lekelenmelerinden doktorunun haberinin olması lazım mutlaka , haber vermediysen hemen haber ver bence.
Bende iki kese ile başlamıştım sonra lekelenme ve hafif kanamam olmuştu , şimdi tek bebişle devam ediyorum , ama lekelenmelerim birinci trimestrdeydi.

Back