- 8 Haziran 2013
- 57.076
- 151.604
- 898
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi yasa canim. Biraz gec oldu ama :)Ayy ben az once hapsurdum ve bi anda azicik altima kacirdim
ya iyi oldu bende hafta arasi sakin bir zamanda yazyim diyordum. Bu parmaklikli besiklerde cocuklar ayaga kalkinca dusme tehlikesi olmuyor mu. Ben ondan cok korkuyorum. Onun icin park yatak diyorum ama.bebeklere alacağınız beşiklerle ilgili fikirler nelerdir kızlar?
20. hafta ve sonrasında yavaş yavaş ne alacağımıza karar vermemiş gerekiyo.
özellikle ikiz gebe olanlar olarak hazırlıklı olmalıyız biraz daha erkence.
sallanan mı sallanmayan mı.
park yatak mı mobilya karyola mı?
ne alacaz?
ben oğluma basit bir saalanır karyola almıştım.3-3.5 yaşa kadar kullandık.sonra baza aldım.
ama bu park yatakları çok öneriyorlar aklım karıştı.
canim sinuzittense buhar tut. Degilse corekotunu dovup bir tulbente koyup kokla . Gecmis olsun.Kizlaar başım cookk ağrıyor başınız ağırlığında ne yapıyorsunuz ilac icmiyim diyorum gunlerce agriyor.ozellikle dışarı ciktigim zamanlarda oluyor açık havami dokunuyor ne?
benim pqrk yatak dusunme sebebim iki kademeli olmasipark yatağı çok tavsiye eden var.
ama görünüşü benim de hoşuma gitmiyor.
iyi bişey almaya kalksan da ucuz da değil bence.
ee bi de iki tane alacağız:))
ben oğlum için sallanır beşik kullandım.
bilmiyorum şimdi yine 2 tane öyle mi alsam.
bu park yatağı niye bu kadar tavsiye ediyorlar anlamadım da.
heralde katlanıp oda oda taşınabildiği için.
senin de arkadaşıların hep önermiş.
kaç yaşa kadar kullanabilmişler bi sorsana.
dağılmıyormu ki.
sonuçta bez ve plastik aksamları var.yıpranmaz mı kolayca?
hamağı bebek büyüdükçe ve hareketlendikçe kullanmak zordur.
yeni doğduğunda mı kullandılar ki?
canim ya profil resmini degistirirmisin. Zeytin mi uzum mu bilmiyo4um ama her gordugumde canim siyah uzim istiyorsanki burnumdaki kılcal bir damar çatlamış gibi can acıtıyor
8Cnm geçmiş olsun. Benim belim agridigi zmn hep lekelenmelerim oluyor mesela bugun
Insallah az kaldi 3 ayin bitmesineCalisyorsan cok zor cnm yaa bide kilo olunca otururken arkana yumsak bir yastik koyabilirsin destek amacli. Ayak altina da hafif yuksek biseyler ayarlayabilirsin. Biraz da olsa rahatlayacagini dusunyorum. Omuzlarinda agriyordur ofis isi zor anliyorum cnm. Umar bunlar iyi gelir cnm optum...8
Saol canim sana da geçmis olsun.Sen daha ilk trimesterdasın 2. 3 aya gectiginde lekelerden kurtulacaksın insallah.Benim agrım adet sancısı bel agrisi gibi degil.Benim ki agirliktan olusan ve is yerinde surekl8 oturmaktan olusan farkli bir agri biraz kilolu basladim hamilelige bir de üstüne de kilo alinca kaçınılmaz sonuç bu oldu işte...
Ben hem tavsiyeler hemde düşme tehlikesi olmadığı için park yatak düşünüyorum geçen bir yerde beyaz gördüm şahane süslemişler cibinlikli falan bayılırsın :)iyi yasa canim. Biraz gec oldu ama :)
ya iyi oldu bende hafta arasi sakin bir zamanda yazyim diyordum. Bu parmaklikli besiklerde cocuklar ayaga kalkinca dusme tehlikesi olmuyor mu. Ben ondan cok korkuyorum. Onun icin park yatak diyorum ama.
canim sinuzittense buhar tut. Degilse corekotunu dovup bir tulbente koyup kokla . Gecmis olsun.
benim pqrk yatak dusunme sebebim iki kademeli olmasi
her yere tasinmasi
icinin derin olmasi cocuk ayaga kalktiginda dusemiyor.
2.5 3 yasa kadar kuklanilabilmesi
istemedigim tarafla4i da
cok buyukler odamda yer var ama yone de buyuk gorunuyorlar.
Insanlarin gozunde cok basit duruyor. Bunu mu aldiniz muhabbetleri istemiyorum
bir de kenarlari acik degil cogunun bebegi yattigim yerden goremiyorum.
Benim bir kiz bir erkek oldugu icin Rabbim nasib dderse 1.5 2 yasa kadar odamda benle kalsin sonra ayri ayri oda yapayim istiyorum. Onun icin de park yatak mantikli geliyor ama digerleri de gorsel olarak cazip geliyor. Bilemiyorum
canim ya profil resmini degistirirmisin. Zeytin mi uzum mu bilmiyo4um ama her gordugumde canim siyah uzim istiyor
Ben hem tavsiyeler hemde düşme tehlikesi olmadığı için park yatak düşünüyorum geçen bir yerde beyaz gördüm şahane süslemişler cibinlikli falan bayılırsın :)
canım ben kızım olsa azra koymayı çok isterdim eşim de elif ve zeynep demişti.. hatta minik prensimizi pozitif sonuçtan sonra eşim elifim kızım diye çook sevdi elini karnımdan çekmiyordu sonra oğluşum pipisini bi gösterdi kocacım yazık yüzünün ifadesini toparlaması saatler aldıErkek anneleriii kiz ismi varmi onerebileceginizz :)
Super yaa ne hayaller kurmuştur eşin. Bende kiz istiyor zanediyordum esimin megersem erkek istiyormus. O gun sanki ekşi seyler istiyorum dedim hayir tatli seyler yesene diyor. Hep bana cikolatalar getiriyor ye diye cnm istemiyorki napiymcanım ben kızım olsa azra koymayı çok isterdim eşim de elif ve zeynep demişti.. hatta minik prensimizi pozitif sonuçtan sonra eşim elifim kızım diye çook sevdi elini karnımdan çekmiyordu sonra oğluşum pipisini bi gösterdi kocacım yazık yüzünün ifadesini toparlaması saatler aldı
hayırlı evlatlar olsunlar inşallah canım sağlıklı olsunlarda öncelikle ben o tatlı ekşi konusundan bişe anlamadım ya.. ilk aşerdiğim şey hayatımda ağzıma sürmediğim baklava oldu ondan sonra da tatlı geçmedi desem yeridir boğazımdan çikolatayı çok severdim şimdi hiç canım istemiyo tam tersine limonu yiyorum portakal yer gibi kabuğunu soyup az tuzlayıp. limonu da hiiç bu kadar severek yememiştim daha önce. eşim kız diye ölüyordu valla ama napalım yapcak bişe yok sonuçta cinsiyeti ondan alınan sperm belirliyo benimle alakası yokSuper yaa ne hayaller kurmuştur eşin. Bende kiz istiyor zanediyordum esimin megersem erkek istiyormus. O gun sanki ekşi seyler istiyorum dedim hayir tatli seyler yesene diyor. Hep bana cikolatalar getiriyor ye diye cnm istemiyorki napiym
banada ballı limonlu su iyi geldi canımBallı limonu sy bana çok iyi geldi iki günde toparlandım çok şükür biraz boğazımda gıcık kaldı gece öksürük yapıyor ama oda geçer inşallah ben bir de gece yatmadan önce sirkeli su ile Gargara yapmanı tavsiye ederim mikropları öldürüyor sirke de
Bir tecrübeliden daha memnuniyet aldık benim kararıma nokta koydun canım teşekkür ederim :)Merhaba. Ben de ilk çocuğumda park yatak kullanmıştım. Bebeğimi dükkan ortamında baktığımdan almıştım. Eğer bulabilirseniz kare şeklinde park yataklar var. Hem içinde rahat bir şekilde oynama imkanı olur hemde rahat rahat uyutursunuz. Açtıktan sonra ortasını kolilerle extradan beslemiştim. Üstüne de rahat bir yatak doldurtmuştum. Nerede ise 5 yaşına kadar sapasağlamdı.
Çok sevindim canım geçmiş olsun tekrar :)banada ballı limonlu su iyi geldi canım
sirkeli suyada gerek kalmadı gibi.
ama kendimize iyi bakmamız gerekli kızlar..
Bu beşikler park yatak kadar derin olmuyor tabi.iyi yasa canim. Biraz gec oldu ama :)
ya iyi oldu bende hafta arasi sakin bir zamanda yazyim diyordum. Bu parmaklikli besiklerde cocuklar ayaga kalkinca dusme tehlikesi olmuyor mu. Ben ondan cok korkuyorum. Onun icin park yatak diyorum ama.
canim sinuzittense buhar tut. Degilse corekotunu dovup bir tulbente koyup kokla . Gecmis olsun.
benim pqrk yatak dusunme sebebim iki kademeli olmasi
her yere tasinmasi
icinin derin olmasi cocuk ayaga kalktiginda dusemiyor.
2.5 3 yasa kadar kuklanilabilmesi
istemedigim tarafla4i da
cok buyukler odamda yer var ama yone de buyuk gorunuyorlar.
Insanlarin gozunde cok basit duruyor. Bunu mu aldiniz muhabbetleri istemiyorum
bir de kenarlari acik degil cogunun bebegi yattigim yerden goremiyorum.
Benim bir kiz bir erkek oldugu icin Rabbim nasib dderse 1.5 2 yasa kadar odamda benle kalsin sonra ayri ayri oda yapayim istiyorum. Onun icin de park yatak mantikli geliyor ama digerleri de gorsel olarak cazip geliyor. Bilemiyorum
canim ya profil resmini degistirirmisin. Zeytin mi uzum mu bilmiyo4um ama her gordugumde canim siyah uzim istiyor