• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

inşallah canım geç olsun da güç olmasın hayırlısı artık bu kadar bekledim biraz daha beklerim:)

bizim doktor pek konuşmuyor gebelik muayenesinde insan daha cok konuşmak istiyor ya bilmiyorum acaba daha cok konuşan bir doktora mı gitsek SERENAD_1 SERENAD_1

Sen aklına geleni sor yine canım, kısa da olsa cevap veriyor nasılsa :KK3: Bence çok konuşması değil işini iyi bilmesi ve yapması önemli. ben çok konuşan, detaylı anlatan doktorlarda gördüm. Ama şimdi anlıyorum ki önemli olan Doktorun tecrübesi, ne yaptığını bilmesi. Ama tabi ki şartlara göre devam edebiliriz doktorumuzla da değil mi:KK68:

mide bulantısını bastırmanın bi yolu var mı arkadaşlar:KK43:(
Canim 11 hafta kusmus biri olarak belli donemlerde belli gidalar iyi geldi ama sonuctaa hicbisi gecirmedi... Ama tuzlu peynir kraker, bazen muz, zencefili balin icine atip iciyodum bazen bu, bol eksilii corbalar ara ara iyi gelen seyler arasindaydi. Doktorum zofran vermisti tek o rahatlatiyordu diyebilirim. Ona ragmen hep kustum. Ne zaman ki bidik oynamaya basladi gectii.. Zor bir donem ama geciyorr...

Sen aklına geleni sor yine canım, kısa da olsa cevap veriyor nasılsa :KK3: Bence çok konuşması değil işini iyi bilmesi ve yapması önemli. ben çok konuşan, detaylı anlatan doktorlarda gördüm. Ama şimdi anlıyorum ki önemli olan Doktorun tecrübesi, ne yaptığını bilmesi. Ama tabi ki şartlara göre devam edebiliriz doktorumuzla da değil mi:KK68:

sorduğum sorulara güzelce cevap alıyorum ama bazen de sormadan o söylesin istiyorum:) hamile kaprisi işte:)
şaka bi yana doktorumuz Ankaranın en iyi doktorlarından kendisine cok güveniyorum ilerleyen zamanlarda doğumu nerde yaptırıyo falan detaylıca düşünüp karar veririz artık :KK68:

Canim 11 hafta kusmus biri olarak belli donemlerde belli gidalar iyi geldi ama sonuctaa hicbisi gecirmedi... Ama tuzlu peynir kraker, bazen muz, zencefili balin icine atip iciyodum bazen bu, bol eksilii corbalar ara ara iyi gelen seyler arasindaydi. Doktorum zofran vermisti tek o rahatlatiyordu diyebilirim. Ona ragmen hep kustum. Ne zaman ki bidik oynamaya basladi gectii.. Zor bir donem ama geciyorr...
ben de tuzlu kraker yiyorum.bazen biraz leblebi filan.
bulantı ayrı dert,yanma ekşime ayrı dert.baya sıkıntıdayım.az az yemeye çalışıyorum.çorba iyi geliyor fazla yağlı olmadan.
bakalım geçmesini beklicez artık.ama işyerinde zorlanıyo işte insan.

SLM ANNELER :) arada olumsuzluklarla kafam bulansada her sabah hamiş uyanmak güzel kesem için şeklini beğenmeyen tüp bebek doktorumuzu terketme kararı aldık :) felaket tellalı gibi oldu kuzu adam salı günü ikinci kez doktora gidiyorum inşallahhhh güzel haberlerle gelirim az lekelerim oluyor ara ara etrafımda herkes normal diyor bende aylarca oldu diyenler de olunca kafama takmıyorum artık RABBİM herşeyin hayırlısını versin bu arada ben transferden bu yana hep progestan iğne corasprin ve folio kullanıyorum delik deşik oldum :) napalım herşeye razıyız sonu güzel olsun

sorduğum sorulara güzelce cevap alıyorum ama bazen de sormadan o söylesin istiyorum:) hamile kaprisi işte:)
şaka bi yana doktorumuz Ankaranın en iyi doktorlarından kendisine cok güveniyorum ilerleyen zamanlarda doğumu nerde yaptırıyo falan detaylıca düşünüp karar veririz artık :KK68:

Evet canım az konuşan doktorumuzdan bende çok memnunum. Ama evladı gibi yaklaşıyor, bakışları konuşması falan bana öyle geliyor. İnşallah gebelik takibi ve doğumu da anlaşırız da, kendi dokturumuzla devam ederiz Armyyciğim. Senin randevu saatin yaklaşıyooooorrrr :KK35: Ben heyecanlanıyorum yaaa senin için.:confused:

Şekerim bugün tam olarak 4+? ,son adet başlangıcın hangi tarihti ? Bazen erken mi gidiyorum acaba diyorum kese görmeye gittiğimde 4+7 olmuş olacağım yani 5 hafta bitmiş oluyor.Gitmek birşey değil de 280 tl muayene,sonra ki 15 gün içinde kalp sesi duymaya gideceğiz kısmetse inşaallah ikinci 280 tl daha istemezler:KK22: Bence bekle biraz daha büyüsün annesi:KK46:
tüp bebek tedavisi blast transferine göre hesapladığımda 4+6 bugün. son adet tarihim 9 eylül canım. ama ramazan ayından daha öncesinden beri adetim 26 27 güne bir olmaya başlamıştı.valla muayene ücreti verirmiyim bilmiyorum tedaviye başaldığımızda ücretin hepsini peşin verirseniz sadece bi kere muayene ücreti alıyoruz demişlerdi. bi kere muayene ücreti verdik zaten bizde tüm tedavi boyunca. isterler belki de son bi paralarını alalım diye :KK70: benim merkezin ücreti de 250 lira..

SLM ANNELER :) arada olumsuzluklarla kafam bulansada her sabah hamiş uyanmak güzel kesem için şeklini beğenmeyen tüp bebek doktorumuzu terketme kararı aldık :) felaket tellalı gibi oldu kuzu adam salı günü ikinci kez doktora gidiyorum inşallahhhh güzel haberlerle gelirim az lekelerim oluyor ara ara etrafımda herkes normal diyor bende aylarca oldu diyenler de olunca kafama takmıyorum artık RABBİM herşeyin hayırlısını versin bu arada ben transferden bu yana hep progestan iğne corasprin ve folio kullanıyorum delik deşik oldum :) napalım herşeye razıyız sonu güzel olsun

Canım hakkında hayırlısı olsun. İyi bir doktor bulursun inşallah. :KK16:

az önce bağlı olduğum aile hekimi aradı.
gebelik durumum bildirilmiş kendilerine ve bilgilerimi alacaklarmış .
kızlar sıkı takipteyiz ona göre:))
hastaneler bildirmek zorunda mı acaba.bu kadar hızlı nasıl öğreniyolar.şaşırdım açıkcası.
ay sonuna kadar da tetenoz aşısı olacakmışım.ama ben önceden olmuştum ya.bi daha mı yapılacak.
ben dr.uma sormadan aşı filan olmam.
bakalım size de ulaşacaklar mı?
Aynen az önce beni de aradılar. Sağlık bakanlığı sitesinden görmüşler en kisa zamanda beni bekliyorlarmis :) Rabnim hakkimizda hayirlisini versin. COK ŞÜKÜR

cnm neden muayene ücreti talep ediyorlar.. kese ve kalp atışı paket dahili olmalı diye biliyorum.. tedavi olduk sonuçta gebe kaldıkmı, kalp atıyormu bakmak görevleri aslında gittiğinde bunu konuş istersen yazık..
ben transferden sonra 1 defa kese için 3 defa kalp atışı takibi için gittim hiç para talep edilmedi..
cnm neden muayene ücreti talep ediyorlar.. kese ve kalp atışı paket dahili olmalı diye biliyorum.. tedavi olduk sonuçta gebe kaldıkmı, kalp atıyormu bakmak görevleri aslında gittiğinde bunu konuş istersen yazık..
ben transferden sonra 1 defa kese için 3 defa kalp atışı takibi için gittim hiç para talep edilmedi..
Bana artık IVF ile yolculuğunuz bitti bundan sonra kadın doğum ile devam edeceksiniz diye maliye bölümüne pasladılar çıkan fatura ise 250 tl. Bana da anlamsız geliyor en azından keseyi görmeleri gerek.Genel olarak pahalı bir hastane zaten betaHCG bile 101 tlo_O

Bana artık IVF ile yolculuğunuz bitti bundan sonra kadın doğum ile devam edeceksiniz diye maliye bölümüne pasladılar çıkan fatura ise 250 tl. Bana da anlamsız geliyor en azından keseyi görmeleri gerek.Genel olarak pahalı bir hastane zaten betaHCG bile 101 tlo_O

anladım canım, neyse en azından sonucu güzel ve iyi bir sebep için para ödüyorsun.. insanın gözü görmüyor artık bazı şeyleri..

Aynen az önce beni de aradılar. Sağlık bakanlığı sitesinden görmüşler en kisa zamanda beni bekliyorlarmis :) Rabnim hakkimizda hayirlisini versin. COK ŞÜKÜR
.hepimiz takipteyiz dedim ya:))

aynısı bana da yapıldı.
hcg lere para ödemedim ben ama ilk kese muayenesinde 210 tl verdim.kalp atışı için gittiğimde ise kontrolüydü zaten para vermedim.
tedavi için 4200 ödemiştim.senin ne kadardı.

Bizim merkezde testler için ücret ödemedik hiç. Hatta tedaviye ilk başladığımızda adetim gecikmişti, diğer ilaçlara başlayamamıştım. o zaman bile yine beta HCG testi yapmışlardı belki kendiliğinden gebe kalmışıdır diye ama ücret istemediler. Seninki gerçekten çokmuş arkadaşım :110:

arkadaşım benim merkez de ankara da ve çok pahalı oda faktör kanı 40 lira gebelik 30 lira muane ücretini ne onlar söyledi ne biz sorduk gebelik boyunca yapılacak testler ve ultrasyon doğum dahil 5000 lira olur size dediler bizde tamam dedik ve taksite bölün kendiniz azar azar ödersiniz dediler

.hepimiz takipteyiz dedim ya:))

aynısı bana da yapıldı.
hcg lere para ödemedim ben ama ilk kese muayenesinde 210 tl verdim.kalp atışı için gittiğimde ise kontrolüydü zaten para vermedim.
tedavi için 4200 ödemiştim.senin ne kadardı.
Üniversite hastanesi olup doktor prof. olunca fiyatlar yükseliyor canım benim biraz karışık aslında.İkinci tedavi oldugu için indirime tabi tutuldum, histereskopi operasyonu da oldum oda ayrı ücret ama kabalama ilaçlar,tahliller,histereskopi,tüp bebek tedavisi 7 bin tl buldu.İlk tedavi 6.300 gibiydi.
İkinci tedavide ilaç tedavim daha uzun sürdü ve ilkinden çok daha fazla ilaç kullandım o yüzden indirim dahi olsa ilkinden pahalıya geldi değer mi dersen değer arkadaşım evlat taşıyorum bedenimde çok şükür ALLAH'ıma:KK68::KK68:

arkadaşım benim merkez de ankara da ve çok pahalı oda faktör kanı 40 lira gebelik 30 lira muane ücretini ne onlar söyledi ne biz sorduk gebelik boyunca yapılacak testler ve ultrasyon doğum dahil 5000 lira olur size dediler bizde tamam dedik ve taksite bölün kendiniz azar azar ödersiniz dediler
Tedavi gördüğüm hastane dogumu 3750 tl yapıyor hemde sezeryan,indirimsiz sezeryan fiyatı 6500tl tüp bebek tedavisi olduğum için indirime tabi tutuluyorum ama dediğim gibi muayene 280tl.gebelik süresince oraya gitsem tüp bebek tedavisini gececek :D bakalım başka yerde takip yaptırıp doguma oraya gitmeyi düşünüyorum tabi indirim devam ederse.kısmet artık

Back