Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlaaarrrrrrrrrrrrr sakin olamıyorm benn çok mutluyummmmmm
ikizmiş
keseleri gördük kalp atışını gördük
Allah yardimcin olsun canım seni ailene bağışlasın. Amin.Kızlar dualarınıza ihtiyacım var,iki gündür yoğun bakimda yatiyorum,geç ohss oldum,cigerlerim ve karnim aşırı şekilde sıvı toplamış.ölümden döndüm resmen.bi sure daha hastanedeymişimbana dua edin olur mu(
Off yaa çok üzüldüm ama dua et. Onlar seni birakmiycak. Gecicek. Biz de dua edicez. Dünya dua üzerinde dönüyor. Hepiniz Allah a emanet olun. Sağlıkla kucaklayin birbirinizi. Amin.kıxlar bugün öğlen adet kanaması gibi yoğun bi kanama başladı. tüp bebek doktorumu aradım progestan 50 lik iğne vurdur dinlen yarın doktora git dedi. ben dayanamadım burdaki doktora gittim elimde proluton vardı onu vurdu ultrasonla da baktı keseler duruyor ama rahim içinde kanama mevcut bi tanesi iyiye gitmiyor dedi. dün gitmiştimm dünkü ölçümleri 7mm-8mm idi bugün ölçtü 9mm-10mm dedi ilerlemişte bu kanama neden oldu ya eve geldim hala devam etti sanki adetin ilk günü gibi şimdi biraz azaldı yarın doktoruma gideceğim dua edin kızlar inşallah bişey olmaz en azından 1 tanesi beni bırakmasın
Oy oy oy ne güzel maşallah maşallah valla kendim görmüş gibi çok mutlu oldum canım benim. Çok güzeeeell Armyy yaaa. Hemde ikizzzzz... Kız duygulandırdın beni. Allah sağlıkla bebişlerini kucağına almayı nasip etsin inşallah. İyilermi ikiside, Hoca konuştumu anlattımı bari
inşallah herşey gönlümüzce olur arkadaşım haklısın tüp bebek masrafını geçiyor ama napalım bulup buluşturuyoruz bir şekilde harcamalarımızı kısıp bu iş için birikim yapıyoruz kolay para kazanılmıyorTedavi gördüğüm hastane dogumu 3750 tl yapıyor hemde sezeryan,indirimsiz sezeryan fiyatı 6500tl tüp bebek tedavisi olduğum için indirime tabi tutuluyorum ama dediğim gibi muayene 280tl.gebelik süresince oraya gitsem tüp bebek tedavisini gececek bakalım başka yerde takip yaptırıp doguma oraya gitmeyi düşünüyorum tabi indirim devam ederse.kısmet artık
allah sana bağışlasın onları canımkızlaaarrrrrrrrrrrrr sakin olamıyorm benn çok mutluyummmmmm
ikizmiş
amin canım allah hepimizin bebeklerini korusunallah sana bağışlasın onları canım
canmm cok gecmis olsun rabbim acil sifalar olsun rabbim bebegini korusun.. cok uzuldum.. belirtileri nelerdi benimde sağ göğsümün altında agrı var sürekli 10 gündür neden olabilir bilmiyorum dahiliyeden randevu aldım pazartesi doktora gidecegimKızlar dualarınıza ihtiyacım var,iki gündür yoğun bakimda yatiyorum,geç ohss oldum,cigerlerim ve karnim aşırı şekilde sıvı toplamış.ölümden döndüm resmen.bi sure daha hastanedeymişimbana dua edin olur mu(
ayyy canmmm rabbim korusun bebeklerini cok uzuldumm ya yat dinlen evet hatta ben gebeligin 11 haftasına kadar progestan igne kullancam rabbim sifaa verin bebeklerin seni birakmasın kanaman biran once dursun insallah doktorun sanada verir belki ignekıxlar bugün öğlen adet kanaması gibi yoğun bi kanama başladı. tüp bebek doktorumu aradım progestan 50 lik iğne vurdur dinlen yarın doktora git dedi. ben dayanamadım burdaki doktora gittim elimde proluton vardı onu vurdu ultrasonla da baktı keseler duruyor ama rahim içinde kanama mevcut bi tanesi iyiye gitmiyor dedi. dün gitmiştimm dünkü ölçümleri 7mm-8mm idi bugün ölçtü 9mm-10mm dedi ilerlemişte bu kanama neden oldu ya eve geldim hala devam etti sanki adetin ilk günü gibi şimdi biraz azaldı yarın doktoruma gideceğim dua edin kızlar inşallah bişey olmaz en azından 1 tanesi beni bırakmasın
bebişimi gördüm kalp sesinide duydum geldim 15 mm olmuş gelişimi gayet güzel ve normal dedi 15 gün sonra tekrar ultrasyona gün verdi arkadaşlar
sayfalar cosmus sayfalarda sizi aradim ve bekledigim guzel haberler :) hadi gozunuz aydin. Rabbim kucaklarimiza almayi nasip etsin.kızlaaarrrrrrrrrrrrr sakin olamıyorm benn çok mutluyummmmmm
ikizmiş
Cnm hic ihmal etme git doktorâ.bende nefes daralmasi,aşırı mide bulantısı vardi.goguslerimdm aşağısı çok fena şişti.canmm cok gecmis olsun rabbim acil sifalar olsun rabbim bebegini korusun.. cok uzuldum.. belirtileri nelerdi benimde sağ göğsümün altında agrı var sürekli 10 gündür neden olabilir bilmiyorum dahiliyeden randevu aldım pazartesi doktora gidecegim
Army seninde son adet tarihin 2 eylul muydukızlaaarrrrrrrrrrrrr sakin olamıyorm benn çok mutluyummmmmm
ikizmiş
Canım sıkıntı yapma bendede hala çikolata kisti var bende hamileyim sorun olmaz demişti doktorum benim daha büyük en son kaç cm onu bile bilmiyorum bilmekte istemedim içini ferah tutselam kızlar.. hepini bebekleri sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız inşallah.. ben de aranıza yeni katıldım. ilk tüp bebek denememde 11. gün 37 13. gün 125 çıktı hcg. 2 hafta sonra keseyi görmek için gidicem doktora bakalım. ama bende 3 cm çikolata kisti var. acaba bebeğe zarar verir mi diye çok korkuyorum. benim gibi olanınız var mı aranızda ?
Yaa hanimlat ben bi is ettim. Sabah mutfak petisan bulasiklari makinaya koydum . Evyenin rengi degismisti resmen evyeyi tezgahi ovdum. Ocagi sildim . Bi kac saniyeligine de davlumbaza uzandim . Tam isim bitti derken az bi agri girdi simdi lavaboya gittim yine bi parca siyah kahve jel geldi. Ustelik bi haftadir jel kullanmiyorum. Hafiften bi sizim var yattim.
Hep mi boyle olacak. Siz hic is yapmiyomusunuz hanimlar ya. Ben cok uzuluyorum halim perisan
Army seninde son adet tarihin 2 eylul muydu