• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Kızlar biraz erken düşünülmesi gereken bir konu belki ama aklıma geliyor sürekli. Tekil Tüp bebekler herşey normal ilerliyorsa bile sezeryanla mi doğmalidir?
tüp bebek le hamile kalanlarda normal doğum yapabiliyor eğer sorun yoksa ama yeni yasa çıkmış pıhtılşma olanlarda tüp bebek yada normal gebelik olsun sezeryan olucakmış diye biliyorum bir tanıdık hemşire söyledi bana

Gunaydin herkese
krseye gidecekler hayirli haberlerle gelin ins.
KNTMMM KNTMMM canim benim ins olmaz da senin daha cok erken. 6. Haftaya bi gelde ins. Ondan sonra basliyor malesef. Sen simdi tadini cikar.
günaydın arkadaşlar armyy bende de ne bulantı ne kusma hiç bir şey yok sanki gebe değilim bende bugün bebeğimi görmeye gideceğim bakalım büyümüş mü inşallah sende görürsün keseyi canım
ayni haftadayiz galiba ikinci kez mi dr.a gidiyorsun. Gitmek mi istedin dr.mu cagirdi . Ay sabah sahab soru bombardimani oldu ama heyecanlandim. Bende cok istiyorum giymeyi de bizi 8. Hafta kalp atisi duyduktan sonra 3 hafta sonra gel dedi. Yani 15 gun sonra

Arkadaşlar gebelikte 4+4 teyim pazartesi günü kese görmeye gideceğiz sizce erken mi? tam olarak kese ne zaman görünüyor acaba:KK58:
Canım 5. Haftada genellikle görünüyor. Ben 5+3 de gördüm. Sende görürsün inşallah. Haftaya bugün kalp atışı için gideceğim inşallah duyarım ikisininde ptt pıtlarını

Kızlar benim doktorum gecen hafta gittiğimde daha 4+3 ken karnımdan baktı hatta ben bilmişlik yapıp vajinal baksanız dedim görünsün diye ama bakmadı neden ki? Zararı yok diye biliyorm bugün yine karnımdan bakcak artık alttan bakmıyo..

Arkadaşlar gebelikte 4+4 teyim pazartesi günü kese görmeye gideceğiz sizce erken mi? tam olarak kese ne zaman görünüyor acaba:KK58:
Canim bende 5+3 um benim doktorum ikisine ayri ayri gitme dedi 6.haftada git hem keseyi gor hemd3 kalp atislarini dinle dedi banada mantikli geldi durmadan ultrasona girmeninde bebege zarari olur

ayni haftadayiz galiba ikinci kez mi dr.a gidiyorsun. Gitmek mi istedin dr.mu cagirdi . Ay sabah sahab soru bombardimani oldu ama heyecanlandim. Bende cok istiyorum giymeyi de bizi 8. Hafta kalp atisi duyduktan sonra 3 hafta sonra gel dedi. Yani 15 gun sonra[/QUOTE]
üçüncü gidişim canım 6. haftada kese kalp atışını gördük 7.haftanın içinde lekem gelince çağırdı bakalım dedi gittim bugünde ultrasyona giriceğim gününü kendisi söyledi dr gel diye 1 de randevum var ....benim son adet tarihim 12 ağustos canım aynı olabiliriz iyi olur destekte veririz bir birimize

Gunaydin herkese
krseye gidecekler hayirli haberlerle gelin ins.
KNTMMM KNTMMM canim benim ins olmaz da senin daha cok erken. 6. Haftaya bi gelde ins. Ondan sonra basliyor malesef. Sen simdi tadini cikar.

Merkezi aradım haftaya gelebilirsiniz dediler o yüzden pazartesi 4+7 olmuş oluyor yinede görünmez mi ne dersin canım?

benim dr da 6. haftada çağırdı canmmm... hem kese hem kalp atımı için. zaten tüp bebek merkezindeki dr uma son gidişim olur sanırım.. sonrasına burdan oturduğumz ilçeden bi kadn doğum druyla devam edcem..ama heran bi kaçamak yapıp burdan bi hastaneden randevu alıp kese için gidebilirim:KK45: eşim tutuyo valla yoksa çoktaan giderdim:KK49:

benim dr da 6. haftada çağırdı canmmm... hem kese hem kalp atımı için. zaten tüp bebek merkezindeki dr uma son gidişim olur sanırım.. sonrasına burdan oturduğumz ilçeden bi kadn doğum druyla devam edcem..ama heran bi kaçamak yapıp burdan bi hastaneden randevu alıp kese için gidebilirim:KK45: eşim tutuyo valla yoksa çoktaan giderdim:KK49:
Şekerim bugün tam olarak 4+? ,son adet başlangıcın hangi tarihti ? Bazen erken mi gidiyorum acaba diyorum kese görmeye gittiğimde 4+7 olmuş olacağım yani 5 hafta bitmiş oluyor.Gitmek birşey değil de 280 tl muayene,sonra ki 15 gün içinde kalp sesi duymaya gideceğiz kısmetse inşaallah ikinci 280 tl daha istemezler:KK22: Bence bekle biraz daha büyüsün annesi:KK46:

Bende arada kasık agrısı ve nefes alma sıklığı yaşıyorum mide bulantısı falan yok bazen tedirgin oluyorum :KK43: İştah kesilmesi falan da yok afur gibi yiyorum :KK70:

Konatımmm bende senin gibiyim. İştahım arttı, aniden acıkıyorum. Bir de acıktığım zaman ağzımda acı bir tat oluşuyor. O ara ara olan kasık ağrısı ve nefes alma sıklığı bende de var.

KNTMMM KNTMMM
Olabilir neden olmasin. Ben hamilr oldugumu soyleyince dr. Kendisi cagirdi. Muhtrmelen de iki kere ultrasona girmiyim diye gec cagirdi hem kese hem kalp atisini hatta hemde ikiz oldugunu ayni gun ogrendik. Beklemek zor olmustu ama boyle daha iyiymis onu anladim. Yoksa ben sabirsiz dayanamazdim

Şekerim bugün tam olarak 4+? ,son adet başlangıcın hangi tarihti ? Bazen erken mi gidiyorum acaba diyorum kese görmeye gittiğimde 4+7 olmuş olacağım yani 5 hafta bitmiş oluyor.Gitmek birşey değil de 280 tl muayene,sonra ki 15 gün içinde kalp sesi duymaya gideceğiz kısmetse inşaallah ikinci 280 tl daha istemezler:KK22: Bence bekle biraz daha büyüsün annesi:KK46:

cnm neden muayene ücreti talep ediyorlar.. kese ve kalp atışı paket dahili olmalı diye biliyorum.. tedavi olduk sonuçta gebe kaldıkmı, kalp atıyormu bakmak görevleri aslında gittiğinde bunu konuş istersen yazık..
ben transferden sonra 1 defa kese için 3 defa kalp atışı takibi için gittim hiç para talep edilmedi..

Kızlar benim doktorum gecen hafta gittiğimde daha 4+3 ken karnımdan baktı hatta ben bilmişlik yapıp vajinal baksanız dedim görünsün diye ama bakmadı neden ki? Zararı yok diye biliyorm bugün yine karnımdan bakcak artık alttan bakmıyo..

Merhaba Arkadaşım,
Yaa artık alttan bakmıyor mu? Peki 4+3 te neden gitmiştin ki? Gittiğin de bir şeyler gördü mü doktor? Ben çok merak ediyorum senin bebişi. sen bugün kalbini de duyarsın belki değil mi Armyyciğim ? :KK39:

Merhaba Arkadaşım,
Yaa artık alttan bakmıyor mu? Peki 4+3 te neden gitmiştin ki? Gittiğin de bir şeyler gördü mü doktor? Ben çok merak ediyorum senin bebişi. sen bugün kalbini de duyarsın belki değil mi Armyyciğim ? :KK39:

canım ben sabırsızlıktan gitmiştim bayram öncesiydi bi şansımızı deneyelim dedik:) Direk karnımdan baktı ve ekrandan göstererek muhtemelen bu kesen dedi ama bişey görünmedi nokta gibi karartı vardı çok belirsizdi o yuzden haftaya gel demişti.. Kalp atışı mı?? Bunu hiç düşünmedim bugün için erken gibi ama duyarsam heralde aglarım orda:)

canım ben sabırsızlıktan gitmiştim bayram öncesiydi bi şansımızı deneyelim dedik:) Direk karnımdan baktı ve ekrandan göstererek muhtemelen bu kesen dedi ama bişey görünmedi nokta gibi karartı vardı çok belirsizdi o yuzden haftaya gel demişti.. Kalp atışı mı?? Bunu hiç düşünmedim bugün için erken gibi ama duyarsam heralde aglarım orda:)

Bence bir sürprizle karşılaşabilirsin :KK54: pıt pıt pıt pıt :KK3: inşallah duyarsın.

Bence bir sürprizle karşılaşabilirsin :KK54: pıt pıt pıt pıt :KK3: inşallah duyarsın.

inşallah canım geç olsun da güç olmasın hayırlısı artık bu kadar bekledim biraz daha beklerim:)

bizim doktor pek konuşmuyor gebelik muayenesinde insan daha cok konuşmak istiyor ya bilmiyorum acaba daha cok konuşan bir doktora mı gitsek SERENAD_1 SERENAD_1

az önce bağlı olduğum aile hekimi aradı.
gebelik durumum bildirilmiş kendilerine ve bilgilerimi alacaklarmış .
kızlar sıkı takipteyiz ona göre:))
hastaneler bildirmek zorunda mı acaba.bu kadar hızlı nasıl öğreniyolar.şaşırdım açıkcası.
ay sonuna kadar da tetenoz aşısı olacakmışım.ama ben önceden olmuştum ya.bi daha mı yapılacak.
ben dr.uma sormadan aşı filan olmam.
bakalım size de ulaşacaklar mı?

Back