Amin ins. Hepimizin bebekleri saglikla buyusun. Ben cikamiyorum isin icinden. 4 - 5 gun once bi gece hastaneden yattim. Yatak istirahati verdi dr. Kahverengi akinti baslamisti. Ben gecti diye bugun birazcik ayaklandim. Demekki hic kalkmamam gerekiyormus. Cok uzuldum. Evin durumu perisan. Rabbim kimseyi yataga baglamasin. Yatana da kolaylik versincanım hareketlerine dikkat ettiğin sürece o kadarcık iş yapmaktan bence hiç birşey olmaz allahın izniyle bebişin saglıkla büyüsün canım
Amin ins. Hepimizin bebekleri saglikla buyusun. Ben cikamiyorum isin icinden. 4 - 5 gun once bi gece hastaneden yattim. Yatak istirahati verdi dr. Kahverengi akinti baslamisti. Ben gecti diye bugun birazcik ayaklandim. Demekki hic kalkmamam gerekiyormus. Cok uzuldum. Evin durumu perisan. Rabbim kimseyi yataga baglamasin. Yatana da kolaylik versin
bende sadece ayakta yapabildiğim işleri yapıyorum kahvaltımı hazırlayıp b.dolabına yerleştiriyorum ufak tefek bulaşımı yıkıyorum genelde uzanıp yatıyorum evimi ablam temizliyor yemek işini eltim kaynanam yapıyor aynı apartmanda olunca yardımları oluyor bana dr genelde istirahat et dedi ayakta işini yap ama kendini yormadan kendini dinlendirerek dedi bir tabak yıkamayla bir şey olmaz aşırıya kaçma yeter dediYaa hanimlat ben bi is ettim. Sabah mutfak petisan bulasiklari makinaya koydum . Evyenin rengi degismisti resmen evyeyi tezgahi ovdum. Ocagi sildim . Bi kac saniyeligine de davlumbaza uzandim . Tam isim bitti derken az bi agri girdi simdi lavaboya gittim yine bi parca siyah kahve jel geldi. Ustelik bi haftadir jel kullanmiyorum. Hafiften bi sizim var yattim.
Hep mi boyle olacak. Siz hic is yapmiyomusunuz hanimlar ya. Ben cok uzuluyorum halim perisan
ben de az maz yapıyorum iş canım senin o yaptıklarını bende yaptım bi kaç gün önce.. benim tezgah mermer beyaz. berbat olmuştu domestosladım iyce heryerini aspiratörü filan sildim. ama benim boyum kısa oldugu için ayağımın altına bi sandalye aldım yavaşça çıkıp indim..bende bu kadarlık işle bişe olacağını sanmıyorum..o siyahlar pembeler kahverengiler bende yok sanırım kullandığınız o jelden kaynaklanıyo. bana jel filan vermedi. progestan kullanıyorum fitil gibi o da zaten beyaz ve kremsi bi şekilde akıyo geri..Yaa hanimlat ben bi is ettim. Sabah mutfak petisan bulasiklari makinaya koydum . Evyenin rengi degismisti resmen evyeyi tezgahi ovdum. Ocagi sildim . Bi kac saniyeligine de davlumbaza uzandim . Tam isim bitti derken az bi agri girdi simdi lavaboya gittim yine bi parca siyah kahve jel geldi. Ustelik bi haftadir jel kullanmiyorum. Hafiften bi sizim var yattim.
Hep mi boyle olacak. Siz hic is yapmiyomusunuz hanimlar ya. Ben cok uzuluyorum halim perisan
Ne guzel kiymetini bil bol bol uyu.Kızlar beni saat 15 gibi bir uyku bastırıyor anlatamam sanki gözlerimin üzerine biri oturmuş gibii.5. haftanın içindeyim acaba benim gibi olan var mı ?
canmm cok sevindim rabbim kalpatışlarını duymayıda nasip etsin :)Günaydın anneler bugün meleklerimi gördüm evet melekler çünkü 2 tane kese gördük biri 7mm diğeri 8mm haftaya kalp atıklarını duymak için gideceğim.. Çok mutluyum yaaaaaa rabbim onları korusun bana bağışlasın
amin canım amin inşallah sağ salim doğum yaparız hepimizcanmm cok sevindim rabbim kalpatışlarını duymayıda nasip etsin :)
canım onlar için herşey değer. bende çayı azalttım hatta kahvaltıda bi gün çay bigün süt içiyorum her akşamda 1 bardak süt içiyorum kendimi bebe gibi hissediyorumCok mutluyum bugun ilk defa bir bardak sut ictim. Bu annelik ne menem biseymis ya.
ben de az maz yapıyorum iş canım senin o yaptıklarını bende yaptım bi kaç gün önce.. benim tezgah mermer beyaz. berbat olmuştu domestosladım iyce heryerini aspiratörü filan sildim. ama benim boyum kısa oldugu için ayağımın altına bi sandalye aldım yavaşça çıkıp indim..bende bu kadarlık işle bişe olacağını sanmıyorum..o siyahlar pembeler kahverengiler bende yok sanırım kullandığınız o jelden kaynaklanıyo. bana jel filan vermedi. progestan kullanıyorum fitil gibi o da zaten beyaz ve kremsi bi şekilde akıyo geri..
Cayi birakali epey oldu. Hic icmiyorum. Tiryaki olmama ragmen hic cazip gelmiyor ama saglikli biseyler de yiyemiyorum mide bulantisindan. Mide bulantisini da gectim de beni reflu mahfediyor. Bi cozumu olan var mi. Hani eskiler derler ya midem kayniyor o durumdayim. Remen midemden baslayip yemek borum bogazima kadar yara varmis gibi yaniyor aciyor. Ne yapacagim rahatlatacak biseyler bilen var micanım onlar için herşey değer. bende çayı azalttım hatta kahvaltıda bi gün çay bigün süt içiyorum her akşamda 1 bardak süt içiyorum kendimi bebe gibi hissediyorumama biz anneyiz ay bunu söylemek ne kadar güzel. anneyizzz
Amin ins. Hepimizin bebekleri saglikla buyusun. Ben cikamiyorum isin icinden. 4 - 5 gun once bi gece hastaneden yattim. Yatak istirahati verdi dr. Kahverengi akinti baslamisti. Ben gecti diye bugun birazcik ayaklandim. Demekki hic kalkmamam gerekiyormus. Cok uzuldum. Evin durumu perisan. Rabbim kimseyi yataga baglamasin. Yatana da kolaylik versin
Cayi birakali epey oldu. Hic icmiyorum. Tiryaki olmama ragmen hic cazip gelmiyor ama saglikli biseyler de yiyemiyorum mide bulantisindan. Mide bulantisini da gectim de beni reflu mahfediyor. Bi cozumu olan var mi. Hani eskiler derler ya midem kayniyor o durumdayim. Remen midemden baslayip yemek borum bogazima kadar yara varmis gibi yaniyor aciyor. Ne yapacagim rahatlatacak biseyler bilen var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?