• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

[QUOTde, post: 37229824, member: 527699"]Canım bize doktor yasak dedi. Şu anda alttan jel kullanıyoruz seni bilmiyorum zaten hassas bi dönem dikkat etmekte fayda var
Sana kacinci hafta serbest dedi tup bebek doktorumu kadin dogum doktorumu dedi[/QUOTE]
Canım tüp bebek doktorum söyledi ne zamana kadar onu söylemedi daha kontrolleri bitmedi herşey bi yoluna girsin doktorserbest dese bile ben ilk 3 ay olmasını istemiyorum

Sana kacinci hafta serbest dedi tup bebek doktorumu kadin dogum doktorumu dedi
Canım tüp bebek doktorum söyledi ne zamana kadar onu söylemedi daha kontrolleri bitmedi herşey bi yoluna girsin doktorserbest denebilecek ben ilk 3 ay olmasını istemiyorum[/QUOTE]
Himm tmm bizim tup bebek doktoru artik bizimle bir alakaniz yok kadin dogum doktorunuza sorun dedi bende k.d.cuya pek guvenemedim tesekkur ederim

Canım tüp bebek doktorum söyledi ne zamana kadar onu söylemedi daha kontrolleri bitmedi herşey bi yoluna girsin doktorserbest denebilecek ben ilk 3 ay olmasını istemiyorum
Himm tmm bizim tup bebek doktoru artik bizimle bir alakaniz yok kadin dogum doktorunuza sorun dedi bende k.d.cuya pek guvenemedim tesekkur ederim[/QUOTE]
benim tüp doktor umda bana benimle alakalı olduğunuz yer buraya kadar dedi kadın doğum doktorumuza yönlendiricem o bakıcak bundan sonra dedi zaten karşılıklı odaları yarın ultrasyona giricem ve yeni dr bakalım o ne dicek hayırlısı artık

Pbb Pbb cim gecmis olsun. Bagisikligimiz dusuyor bu surecte. ben de bayram oncesi hasta olacak gibiydim portakal kivi yedim surekli. Biraz destrk oldu. Icebilirsen nar suyu sıkıp ic. Cok iyi geliyor. Bagisiklik sistemini guclendiriyor.
Çok sağol canım. Ewet kesinlikle düşüyor vücut. Nar suyu içemiyorum midemi çok yakıyor ama bol nar yiyorum. Kiviyi de menüme ekledim. Teşekkürler canımm..

Ayyyy kahkahalarla güldüm çatlak arkadaşım benim :)))))) Benim kocacığımda bayram temizliğini yaptı kalan mutfak camınıda bayram sabahı sildi tülünü taktı,üzüldüm yaaa,kıyamam ben ona:KK68:
anaaaamm ben bu mesajı kaçırmışım :KK45: benim kocacığın eli bişeye yakışmıyo ya.. 8 yıldır ben kullanıyorum mutfak lavabosu daha tıkanmamıştı.. adam bi el attı saolsun 3 günde tıkandı. değiştirdi.. birde bulaşık makinasının da hakkını verdi.. makinam temz yıkamıyordu. makina temizleyicilerden aldım boş çalıştırıp kullandığımz. çok şükür düzeldi. haa birde çaydanlık devirme macerası var halılarm beyaz ağırlıklı. mahfoldu halı. yıkadı eşim bi güzel balkonda sonrada serim derken yere düşürdü.. aman dedim kurbanın olayım sen elini ayağını bi çek evden. bi süre mecburen tezmlik için birini bulcam artık. kimsenin yaptığı işi kolay kolay da beğenmem ama bi süre daha uzak durcm artık çok sevdiğim elektrkli süpürgemden viledamdan :KK31: çok aşırı titizim.. çatlıyorum evi temzleyemediğim için şuan.:KK34: ama yemekleri yapıyorum ara ara yapmadığımda da eşim dışardan bişeyler ayarlıyo. :KK74:

Banada 3 tane transfer edildi canım inşallah meraktan çatladim ama az kaldı değerin nasıl çıkmıştı canım benimki biraz beni umutlandiriyor ama kısmet
11. Gün 283 çıktı 14. Gün 783 çıktı canım inşallah kalp atıklarını da duyarım. İnşallah seninki de ikizdir

anaaaamm ben bu mesajı kaçırmışım :KK45: benim kocacığın eli bişeye yakışmıyo ya.. 8 yıldır ben kullanıyorum mutfak lavabosu daha tıkanmamıştı.. adam bi el attı saolsun 3 günde tıkandı. değiştirdi.. birde bulaşık makinasının da hakkını verdi.. makinam temz yıkamıyordu. makina temizleyicilerden aldım boş çalıştırıp kullandığımz. çok şükür düzeldi. haa birde çaydanlık devirme macerası var halılarm beyaz ağırlıklı. mahfoldu halı. yıkadı eşim bi güzel balkonda sonrada serim derken yere düşürdü.. aman dedim kurbanın olayım sen elini ayağını bi çek evden. bi süre mecburen tezmlik için birini bulcam artık. kimsenin yaptığı işi kolay kolay da beğenmem ama bi süre daha uzak durcm artık çok sevdiğim elektrkli süpürgemden viledamdan :KK31: çok aşırı titizim.. çatlıyorum evi temzleyemediğim için şuan.:KK34: ama yemekleri yapıyorum ara ara yapmadığımda da eşim dışardan bişeyler ayarlıyo. :KK74:
Amaa ben yine çok güldüm gözümün önüne geldi de komedi gibi yahu.Benim sevgili kocamın tek macerası kurban etini baskülde tartmak istemiş halının üzerine koymuş kan,baskül kan,mutfak yeri kan kan gövdeyi götürmüştü anlıyacağın :KK70::KK70: Bir gün yemek pişiriyorum iki gün yiyoruz bir iki akşam oturması derken geldik bu vakte kadar hamd olsun:KK71::KK71::KK71:

11. Gün 283 çıktı 14. Gün 783 çıktı canım inşallah kalp atıklarını da duyarım. İnşallah seninki de ikizdir
Insallah şimdi daha çok umutlandim 10 . gün 198 :nazar:12.gun 546 :nazar:çıktı gercekten heycanlandim simdi sağlıklı olsunda inşallah kalp atımlarını sağlıklı şekilde dogumlarinida paylaşırız :nazar::nazar::KK46::KK15:

Herkese selam.. Bayram tatilinin sonunda tabi ki grip oldum. Ateşim falan çıkmadı ama boğaz ağrısı, inanılmaz bir burun tıkanıklığı ve öksürükk.. Öldüm bittim. Neyse ki doktor burun spreyi kullanmama izin verdi de geceleri biraz uyumaya başlayınca toparladım. Yani tabi hala öksürüyorum burnum akıyor ama öyle başlardaki gibi kabus değilim. Yavrucum da içimde öksürük sesinden helak oldu günlerdir. Öyle kolay hasta olmam hatta 2 senedir hiç olmuyordum. Olunca da hemen vitamin falan atlatırım ama hamilelikte farklı oluyormuş. İnsan hassas oluyor heralde, ilaç da alamayınca kolay toparlayamıyor. Kendinize dikkat edin annelerrr :)

Geçmiş olsun canım. toparlanmana sevindim :KK68:

• Beğen
Reactions: Pbb
Cok guldum bizde durum pek farkli degil. Haftada bir yarim gun kadin geliyor ama bu hafta bayram dolayisiyla gunu atladi. Allah sonumuzu hayir etsin

Yaa hanimlat ben bi is ettim. Sabah mutfak petisan bulasiklari makinaya koydum . Evyenin rengi degismisti resmen evyeyi tezgahi ovdum. Ocagi sildim . Bi kac saniyeligine de davlumbaza uzandim . Tam isim bitti derken az bi agri girdi simdi lavaboya gittim yine bi parca siyah kahve jel geldi. Ustelik bi haftadir jel kullanmiyorum. Hafiften bi sizim var yattim.
Hep mi boyle olacak. Siz hic is yapmiyomusunuz hanimlar ya. Ben cok uzuluyorum halim perisan

Back