• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Günaydın anneler bugün meleklerimi gördüm evet melekler çünkü 2 tane kese gördük biri 7mm diğeri 8mm haftaya kalp atıklarını duymak için gideceğim.. Çok mutluyum yaaaaaa rabbim onları korusun bana bağışlasın
hayırlı olsun inşallah her şey yolunda gider gönlünce olur

:nazar::nazar::nazar::KK76:herkese merhabalarrr :) )
ben ikinci denemede hamile kaldım..eşim azospermdi igne tedavisi ile cıkış oldu, cok sükür..
ilk beta hcg
10.gün 105.7
12.gün 227.5
16.gün 912.6
8 ekim carsamba randevum var.. insallah saglıkla :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::KK46::KK46:bebeklerimize kavusuruz
Aşkolsun sana bende sizi arıyorum diger topikte kimse yok diye giresim bile gelmiyor du :( Hepiniz buraya mı geçtiniz yahu :KK19:

Kizlaarrr benim değerler fazla mi yükseliyor?9.gün 98.50,11.gün 280,13.gün yani bugun 649.3 embriyo transfer edilmişti.doktor 13 unde gel keseye bakalim dedi,sizce değerleri iki gün sonra tekrar olctureyim mi?
Merhaba canım nasılsın? bende seninle aynı tarihte kese görmeye gideceğim çok heyecanlıyım :KK17:

Günaydın anneler bugün meleklerimi gördüm evet melekler çünkü 2 tane kese gördük biri 7mm diğeri 8mm haftaya kalp atıklarını duymak için gideceğim.. Çok mutluyum yaaaaaa rabbim onları korusun bana bağışlasın

hayırlı olsun canımm harika bir haber.. maşallah

valla bugün bize de kaynımın kız arkadaşı geldi ailesiyle.. işi ciddiyete döküyolar yavaştan..yani kaynanamın evine geldiler de biz alt üst oturuyoruz alt kattalar.. hazırlık poğaça börek pasta vs bide temizlik yapıldı ama elimi sürmedim bişeye.. kocacığımla gezdim akşama kadar bugün bana hamiş olduğum için hediye aldı filan bol bol eğlenerek zaman geçirmeye çalıştım.. akşamda misafirlerin gelmesiyle indim aşağıya :KK49: misafir gibi oturdum diğer eltimle görümcem yaptılar herşeyi.bayram tatili dolasıyla burdalar ya.. bana da kötü kötü bakış attılar ama yapcak bişe yok.. gelen misafirlerden bi abi yengem benim çayı bi tazeler misin dedi tam kalkıyordum eşim hemen sen otur dedi. görümceme dedi kalk çay getir diye :KK76: sevdim bu işi :KK9:
Ayyyy kahkahalarla güldüm çatlak arkadaşım benim :)))))) Benim kocacığımda bayram temizliğini yaptı kalan mutfak camınıda bayram sabahı sildi tülünü taktı,üzüldüm yaaa,kıyamam ben ona:KK68:

Harika bir haber bu maşallah bende çok istiyorun ikiz olsun bakalım cumartesi inşallah

Herkese selam.. Bayram tatilinin sonunda tabi ki grip oldum. Ateşim falan çıkmadı ama boğaz ağrısı, inanılmaz bir burun tıkanıklığı ve öksürükk.. Öldüm bittim. Neyse ki doktor burun spreyi kullanmama izin verdi de geceleri biraz uyumaya başlayınca toparladım. Yani tabi hala öksürüyorum burnum akıyor ama öyle başlardaki gibi kabus değilim. Yavrucum da içimde öksürük sesinden helak oldu günlerdir. Öyle kolay hasta olmam hatta 2 senedir hiç olmuyordum. Olunca da hemen vitamin falan atlatırım ama hamilelikte farklı oluyormuş. İnsan hassas oluyor heralde, ilaç da alamayınca kolay toparlayamıyor. Kendinize dikkat edin annelerrr :)

:nazar::nazar::nazar: Maşaallah canım tebrik ediyorum ,sağlıkla geçsin sürecin inşaallah:KK46:

Back