- 27 Kasım 2014
- 3.653
- 3.854
- 333
Canım benim hem yaşın daha çok küçük hem daha yeni evlisiniz Allah yeter ki ol desin zamanı gelsin olucaktır bizim yapabileceğimiz dua edip sabretmek
Sende istersen başka doktora git aynı şeyi söylerlerse ol bence bende öle yapıcam kendi düşmeyebilirde eğer öle olursa sanada zarar vermeye başlarevt öyle ben transferden sonra dua ederken düşündüm şimdiye kadar ne istedim de olmadı zamanı gelince oluyor her şey benimde kesem dun baktırdım 6.3 mm di doktor dedi gel kürtaj edelim ama ben gitmeyeceğim her şey Allahdan son noktaya gelene kadar bekleyeceğim
Sende istersen başka doktora git aynı şeyi söylerlerse ol bence bende öle yapıcam kendi düşmeyebilirde eğer öle olursa sanada zarar vermeye başlar
İyi akşamlar kızlar haberler hiç iyi değil malesef bebeğin gelişimi geriden geliyo dedi doktorum kalp atışınıda alamadık bu yüzden kullandığın ilaçları bırak kanamam gelirse kanamam bittikten sonra gelirsin içinde parça kalmış mı bakarız dedi kanaman gelmezsede 1hafta sonra gel kürtaj yapalım enfeksiyon kaparsın dedi
Bu sefer o kadar heveslenmiştim ki zamanı gelmemiş demek ki imtihanımız bitmedi demek ki daha
Pek girmeyebilirim kızlar artık arada sizden haberdar olmak için bakar çıkarım belki Allah hepimizin hakkında hayırlısı neyse onu versin
Çok teşekkür ederim isteyen herkese inşçok geçmiş olsun. allahım tez zamanda sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
Hayırlı olsun canım cok sevindim benim bebişin 2li test sonucu da çıkti şükürler olsun tertemiz bir problem yok.Rahim dikme ameliyatinıda tup doktoruma sordum gerek yok dedi ikizken önermiştim dedi.İçim rahatladı artik şükürler olsun :)Kızlar Günaydın ikili test yapıldı. Ense 1.4 CRL 61.7 iyi dedi doktor. Kıpır kıpırdı velet :) kan sonucu cuma çıkacak. ..
Sağol canım maşallah size :) senin adına bende çok sevindim ... rabbimize şükürler olsunH
Hayırlı olsun canım cok sevindim benim bebişin 2li test sonucu da çıkti şükürler olsun tertemiz bir problem yok.Rahim dikme ameliyatinıda tup doktoruma sordum gerek yok dedi ikizken önermiştim dedi.İçim rahatladı artik şükürler olsun :)
Gunaydin canim.bebisin ve sen bugun nasilsiniz bakalimGünaydın cennet kokulu meleklerin annelerii
Bugün iyiyiz çok şükür ilaçları kes dedi doktor :) hibor 3.500 bıraktım. Progestan igne bu hafta Son. . Siz nasılsınız bakalım kızla oğlun didişiyor mu ?Gunaydin canim.bebisin ve sen bugun nasilsiniz bakalim
Ayy sorma oglum surekli kizi tekmeliyor.kizim agzi acik oyleee bakiyo sadece.ama dogumda bu durum tamamen degisirmis.yani oglun uslu kizin cadi olacak dedi dr.bizde 2 li 3 lu test yaptirmamistik.gecen dortlu yaptirdim.bugun sonucunu alacagiz biraz onun heyecani var.netten arastiriyorum herkes yaptirmayin ikiz gebelikte saglikli degil sonuclar yazmis.okudukca gerildim yani.malum gergin anne gergin cocuklarBugün iyiyiz çok şükür ilaçları kes dedi doktor :) hibor 3.500 bıraktım. Progestan igne bu hafta Son. . Siz nasılsınız bakalım kızla oğlun didişiyor mu ?
Bende olmuyor. Açılma olmaz canım , kontrollerinde doktorun serviks boyunu ölçüyordur. Enfeksiyon olsa akıntı,ateş vs olurdu. Şikayetin devam ederse doktoruna haber verirsin.Kizlar cok afedersiniz benim alt taraf gece yatarken sanki gidiklanir gibi oluyordu 10 dakika aralikkarla oldu korktumki acilma falanmi oluyor sizdede oluyormu bu tarz seyler
Vay yaramaza bak sen. . Şimdiden gecinmiyor Seninki ler yandın :) inşallah sonucun güzel çıkar canım. . Igne içinde geçmiş olsun yakan bi iğne ben kendim yapıyordum morarma olmuyordu belini sıkan şeyler giyersen morarma oluyorAyy sorma oglum surekli kizi tekmeliyor.kizim agzi acik oyleee bakiyo sadece.ama dogumda bu durum tamamen degisirmis.yani oglun uslu kizin cadi olacak dedi dr.bizde 2 li 3 lu test yaptirmamistik.gecen dortlu yaptirdim.bugun sonucunu alacagiz biraz onun heyecani var.netten arastiriyorum herkes yaptirmayin ikiz gebelikte saglikli degil sonuclar yazmis.okudukca gerildim yani.malum gergin anne gergin cocuklarhibor u birakmana cok sevindim.ben nefret ediyorum o igneden.gobisim surekli morariyor.9 ay boyunca kullanacaksin dediler.bacagimdan da yapamadim.morarttim hep.aksam klinikte koluma yaptiracagim.esim ogrensinde biraz kolumdan yapsin diye.o da ben yapamam diyo sinir ediyor beni
Normal canım kullanan arkadaşlar da oluyor endişelenmeArkadaşlar ya ben crinone jel kullaniyorum ama az once bi hapsurdum Afedersiniz baskiyla bisi cikti hisettim tirstim lavaboya bi gittim bi topak jel geri gelmiş sizdede oluyormuydu
Hayırlı haberler Vermek nasip olur inşallah canımKızlar bugün ense ölçümü ve 2 li test için gideceğim, biraz heycanlıyım , bakalım ne olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?