- 8 Temmuz 2011
- 3.058
- 2.399
- 198
Cagirsin zaten git korkma. Hatta cagirmasa da git lekelenmen devam ederse ihmal etme. Gitmezsen ve sorun olursa cok pismanlik duyarsin. Git minigini gor icin rahatlasin. Muayeneye gorede onlem alirlartasruk. post: 37221265 .!.:kızlar hala lekelenmem devam ediyor dun yoktu gece başladı kahveli halen geliyor ara ara ve az önce kan pıhtısı geldi ufak sizdede oldu mu cuma konturolum vardı hemşire yat dinlen dedi ben sabah drlarla konuşup ultrasyona çağırabilirim dedi korktum
zaten 10 gündür geliyor ara ara ama iğne verdiler purlotulon düşük iğnesiymiş 5 günde bir vuruuyordum inşallah birşey olmazCagirsin zaten git korkma. Hatta cagirmasa da git lekelenmen devam ederse ihmal etme. Gitmezsen ve sorun olursa cok pismanlik duyarsin. Git minigini gor icin rahatlasin. Muayeneye gorede onlem alirlar
Maşallah canım inşallah yarın bende görürümkızlaaar kesemizii gorduk :) suan 4 mm
Ins. Canim ins. Kolay degil bende senin gibiyim suan diken ustundeyim. Dedigin igneyi bilmiyorum da ben de aksamlari progestan diye bi igne oluyorum ama yeterli mi emin degilim. Ayaklarimi uzatarak yatarsam sorun yok da az bi otursam gezinsem kasiklarim yaniyor sanki az sonra kanama baslayacakmis gibi. Boyle tedirgin geciyor gunlerzaten 10 gündür geliyor ara ara ama iğne verdiler purlotulon düşük iğnesiymiş 5 günde bir vuruuyordum inşallah birşey olmaz
inşallah hayırlısıyla kucağımıza almak nasip olurIns. Canim ins. Kolay degil bende senin gibiyim suan diken ustundeyim. Dedigin igneyi bilmiyorum da ben de aksamlari progestan diye bi igne oluyorum ama yeterli mi emin degilim. Ayaklarimi uzatarak yatarsam sorun yok da az bi otursam gezinsem kasiklarim yaniyor sanki az sonra kanama baslayacakmis gibi. Boyle tedirgin geciyor gunler
sagol canm darısı sana :)Maşallah canım inşallah yarın bende görürüm
masallah canm rabbim bebeklerimizi korusun :)Slm kızlar. Şükürler olsun biz de duyduk ve gördük pit pit ları. Rabbim sağ salim kavuştursun yavrularimiza
Estrofem i bıraktirdi tüp doktorum. Coraspin e ve diğer vitaminlere doğuma kadar dvm. Crinone Jel de 12. Haftaya kadar kullanmaya dvm.sagol canm darısı sana :)
masallah canm rabbim bebeklerimizi korusun :)
Dun kontrolum vardi doktor normal akintin bir sorun yok dedi sukur endokrinciylede yarin kontrolum var ben zaten duzenli kontrole gidiyorum sadece guvendigim doktorum istanbuldaydi simdi yurtdisindayim burdaki bir enteresan fazla rahat neyse hayirlisi bakalim ne diyecek tekrar yazisiriz olmazsa sonuclarimizi insallah hicbir sorun olmadan atlatirizAynen benim de kahverengi akintim oldu bayramin 3. Gunu bana yatak istirahati dedi. Cok sukur senin kesilmis. Ama dikkat et. Benim de tiroidle ilgili sotunlarim vardi. Tahlil verdim bekliorum sonuclari. Cumartesi endokrin uzmanina gidecem. Icinize sinmiyorsa endokrin uzmanina gorunun tabi bitaz tuzlu 200 den basliyor ucretleri bakalim ne olacak yazarim size de
çizelgeden görüldüğü üzere 9. hafta içindeyim ve ikizlerim olacak inş.
yaşım 38 ve 8 yaşında bir oğlum var Allah bağışlasın.
bugün de kontrolüm var.
artık normal dr. takibine geçtim geçen hafta ve kan ve idrar vermiştim.onların sonuçlarına bakılacak.
ilaçlar ise estrofem,folik asit,coraspin,karından diğer kan sulandırıcı ,progesteron jel ve bir de bunun haflalık depo iğnesi proluton.buna da yalvara yakara geçtim resmen.artık kalçadan hergün iğne yaptırmaktan yorulmuştum.dr. aslında pek te gönüllü geçmedi bu jel ve depo iğneye.
herneyse burada haftalarımız yakın olacağından birbirimize daha çok faydamız olacağını düşünüyorum.
kimin dr. u ne dedi vs. takip eder yardımlaşırız hanımlar:))
selam canımprolutonu kaç günde bir vuruluyorsun canım.. bende vuruluyorum.
selam canım
proluton haftada bir.jeli ise günlük kullanıyorum.
sen estofeme devam ediyormusun.
bazı dr. lar bıraktırıyomuş okudum da.
ama bana 32. haftaya kadar devam edicez dedi dr.
kızlar hala lekelenmem devam ediyor dun yoktu gece başladı kahveli halen geliyor ara ara ve az önce kan pıhtısı geldi ufak sizdede oldu mu cuma konturolum vardı hemşire yat dinlen dedi ben sabah drlarla konuşup ultrasyona çağırabilirim dedi korktum
yarın saat 1 de randevum var inşallah her şey yolundadır ve can diye bir doktor varmış aynı merkezde riskli gebeliklere o bakıyormuş artık o sizinle ilğilenecek dediler gerçi fark etmez aynı hastane aynı katta diğer doktorlarımla işini yapsın yeter bana allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah kucaklarımıza almamız da nasip olurCanim su lekeler kanlar kiminde 9. aya kadar olabiliyormus. Senim icini yalnızca doktorun rahatlatir.Bence git yanina bi muayene ol. Kafana takinca stresten daha kötü oluyor insam. Bende dün doktordaydim kanama icin clexane i biraktirdi belki lekeler kan sulandiricidan kaynaklaniyordur dedi biraktirdi.Estrofermi de biraktik. Adece progynex 50 mg kullanacakmisim lekem ve agrilarim yok suan masallah ama her an bişey olacak diye tetikteyim. Haftaya bir daha cagirdi.Allahim korusun hepimizi. Insallah hersey yolundadir.
Bende ilk iki hafta kesintisiz oldu hatta iki defa kırmızı keke geldi devamlı yattım sonra geçti dün hafif yine kahverengi leke geldi çok şükür hemen geçti bol bol dinlen ve bol su içbir komşum ikiz doğum yaptı ve 4 ay sürmüş lekelenmesi üstelik normal hamile kaldı o bana korkma stres yapma kesilir zamanla dedi biraz rahatım ama işte biz onlar gibi kolay gebe kalamadığımız dan telaşlanıyoruz tabi bir şey olursa diye geçen hafta t. b. dr um da korkma bebek iyi çevresinde kanama filan görünmüyor bazı bünyelerde olur böyle lekelenme demişti ama gel anlat içime
bebeklerimiz sağlıklı büyüsünde lekelenmeyede razı oluruz artık bende senin gibi yatıyorum genelde zaten işlerimi ablam yapıyor arada gelip eltim yemekleri yapıyor onunla aynı apartmandayız ben yemek için vc ye kalkıyorum sadece 3 ay bitip 4 e girseydik daha rahat olurduk allah emeklerimizin karşılığını göstersin inşallahBende ilk iki hafta kesintisiz oldu hatta iki defa kırmızı keke geldi devamlı yattım sonra geçti dün hafif yine kahverengi leke geldi çok şükür hemen geçti bol bol dinlen ve bol su iç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?