2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Cagirsin zaten git korkma. Hatta cagirmasa da git lekelenmen devam ederse ihmal etme. Gitmezsen ve sorun olursa cok pismanlik duyarsin. Git minigini gor icin rahatlasin. Muayeneye gorede onlem alirlar

Cagirsin zaten git korkma. Hatta cagirmasa da git lekelenmen devam ederse ihmal etme. Gitmezsen ve sorun olursa cok pismanlik duyarsin. Git minigini gor icin rahatlasin. Muayeneye gorede onlem alirlar
zaten 10 gündür geliyor ara ara ama iğne verdiler purlotulon düşük iğnesiymiş 5 günde bir vuruuyordum inşallah birşey olmaz

zaten 10 gündür geliyor ara ara ama iğne verdiler purlotulon düşük iğnesiymiş 5 günde bir vuruuyordum inşallah birşey olmaz
Ins. Canim ins. Kolay degil bende senin gibiyim suan diken ustundeyim. Dedigin igneyi bilmiyorum da ben de aksamlari progestan diye bi igne oluyorum ama yeterli mi emin degilim. Ayaklarimi uzatarak yatarsam sorun yok da az bi otursam gezinsem kasiklarim yaniyor sanki az sonra kanama baslayacakmis gibi. Boyle tedirgin geciyor gunler

inşallah hayırlısıyla kucağımıza almak nasip olur

Dun kontrolum vardi doktor normal akintin bir sorun yok dedi sukur endokrinciylede yarin kontrolum var ben zaten duzenli kontrole gidiyorum sadece guvendigim doktorum istanbuldaydi simdi yurtdisindayim burdaki bir enteresan fazla rahat neyse hayirlisi bakalim ne diyecek tekrar yazisiriz olmazsa sonuclarimizi insallah hicbir sorun olmadan atlatiriz

prolutonu kaç günde bir vuruluyorsun canım.. bende vuruluyorum.

selam canım
proluton haftada bir.jeli ise günlük kullanıyorum.
sen estofeme devam ediyormusun.
bazı dr. lar bıraktırıyomuş okudum da.
ama bana 32. haftaya kadar devam edicez dedi dr.

sağol cnm..bende haftada bir kullanıyorum.
crinone jel, coraspirin ve folbiol de kullanıyorum
estrofem bu tedavimde doktorum hiç vermedi rahim durumuna göre kullanmaman gerekli dedi.

Canim su lekeler kanlar kiminde 9. aya kadar olabiliyormus. Senim icini yalnızca doktorun rahatlatir.Bence git yanina bi muayene ol. Kafana takinca stresten daha kötü oluyor insam. Bende dün doktordaydim kanama icin clexane i biraktirdi belki lekeler kan sulandiricidan kaynaklaniyordur dedi biraktirdi.Estrofermi de biraktik. Adece progynex 50 mg kullanacakmisim lekem ve agrilarim yok suan masallah ama her an bişey olacak diye tetikteyim. Haftaya bir daha cagirdi.Allahim korusun hepimizi. Insallah hersey yolundadir.

yarın saat 1 de randevum var inşallah her şey yolundadır ve can diye bir doktor varmış aynı merkezde riskli gebeliklere o bakıyormuş artık o sizinle ilğilenecek dediler gerçi fark etmez aynı hastane aynı katta diğer doktorlarımla işini yapsın yeter bana allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah kucaklarımıza almamız da nasip olur

bir komşum ikiz doğum yaptı ve 4 ay sürmüş lekelenmesi üstelik normal hamile kaldı o bana korkma stres yapma kesilir zamanla dedi biraz rahatım ama işte biz onlar gibi kolay gebe kalamadığımız dan telaşlanıyoruz tabi bir şey olursa diye geçen hafta t. b. dr um da korkma bebek iyi çevresinde kanama filan görünmüyor bazı bünyelerde olur böyle lekelenme demişti ama gel anlat içime

Bende ilk iki hafta kesintisiz oldu hatta iki defa kırmızı keke geldi devamlı yattım sonra geçti dün hafif yine kahverengi leke geldi çok şükür hemen geçti bol bol dinlen ve bol su iç

Bende ilk iki hafta kesintisiz oldu hatta iki defa kırmızı keke geldi devamlı yattım sonra geçti dün hafif yine kahverengi leke geldi çok şükür hemen geçti bol bol dinlen ve bol su iç
bebeklerimiz sağlıklı büyüsünde lekelenmeyede razı oluruz artık bende senin gibi yatıyorum genelde zaten işlerimi ablam yapıyor arada gelip eltim yemekleri yapıyor onunla aynı apartmandayız ben yemek için vc ye kalkıyorum sadece 3 ay bitip 4 e girseydik daha rahat olurduk allah emeklerimizin karşılığını göstersin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…