2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

sagol canım ya içim rahatladı gerçekten çok korkmustum

Ensu gerçekten mi ikiz olsun çok istiyorum ama hayırlısı cumartesi gidicem ben işe döndüm bugün ayın 20 sinden beri raporluyum evet herkes kahve diyor pembe diyor siyah yok o yüzden korktum akıntı hala var

Ensu gerçekten mi ikiz olsun çok istiyorum ama hayırlısı cumartesi gidicem ben işe döndüm bugün ayın 20 sinden beri raporluyum evet herkes kahve diyor pembe diyor siyah yok o yüzden korktum akıntı hala var

cnm genelde ikiz gebeliklerde olduğunu çok duymuştum.. için rahat etmezse doktorunun hemşiresine sorarsın.. hadi güzel haberlerini bekliyoruz.. kendini çok yorma..

amin kızlar sagolun :) rabbim herkese yasatsın bugunleri ARMYY canmm sagol 15 gun sonra dedi ama ben haftaya bugun tekrar gitcem :)

aslında doktorlarımızı dinlesek daha iyi olur da biz sabredemiyoz..
gecen hafta doktora gittiğimde kese için bayramdan sonra ctesi gel demişti ama malesef randevuları dolu. ptesi akşam 7 ye randevu aldık nasıl beklicem ben o kadar ya

Aynen canım benim de her iğne yerim Mor oldu ya Rabbim yardımcımız olsun

Merhaba canım. ikimizde aynı doktordaymışız ne güzel. Ben çok memnunum Mehmet Hocadan. Bu sabahta görüştük kendisiyle.:) Az ve öz konuşuyor ama kendi evladıyla konuşur gibi yaklaşması çok hoşuma gidiyor. Bizde kese görmeye gittiğimizde konuşacağız Mehmet Hoca ile ama muayene 300 TL ise çokmuş. Mehmet Hoca bir şekilde yardımcı olur aslında. sen hiç konuştunmu bu konuyu kendisi ile.

Eğer Mehmet Hoca olmazsa ben Başkent Hastanesini düşünüyorum. Bir arkadaşım gebelik takibini ve doğumunu orada yapmıştı.

Bende ise döndüm bugün bi sıkıntı yok şimdilik inşallah sorun olmaz bu arada bu jel bazen siyah şekilde geri geliyor çok korkuyorum bisey olmaz değil mi kızlar
Jelin siyah vs. Geri gelmesinde sorun yok onrmli olan o sihahin akinti haline ya da leke haline gelmesi. Benim 9. Haftam en basindan beri kahverengimsi siyahimsi minok parcalat geliyordu. Bayramin ikinci gunu o jel oyle bir geldi ki sangi camur geliyor ve cok fazla geldi nerdeyse bir iki ceviz buyuklugu kadar o gun bi kac saat sonra dr.a gittim cunku gelen jelden sonra siyah koyu kahve leke seklinde gelmeye basladi. acil de cok eski bir makinayla karindan bakti cok anlayamadi ama kanama alani olusmus yatak istirahati dedi. Cok sukut bebeklerime bisey olmamis. Simdi yatitorum.
Bu arada siyah olmasinin ikizle ilgisi varmi bilmiyorum ama benim ikiz. Eger cok gelmeye ve sivi sekle donup lekelenmeye baslarsan ihmal etme simdilik rahat ol

Anladım canım içime su serptin cok tedirgin olmuştum ama dediğin gibi olursa ihmak etmiycem gerçekten cok sagol hayati bir bilgi umarım sorun olmaz cumartesiye kadar bilemiycem tek mi cift mi ama ikiz çok isterim hayırlısı olsun

kızlaaar kesemizii gorduk :) suan 4 mm
canım gözün aydın....sen tahmini doğum tarihini sat a göre mi hesapladın yoksa transfer gününe göre mi.. 2 gün var aramızda ona göre bende kese için gidicem.tüp doktorum 10 gün sonra çağırdı da. daha önce kese için gitsem mi diyorum burda devam edcm doktora..

Canım gözün aydın Benim de bugün 4. kan testim yapıldı. 45 - 98 - 183 - 464 değerlerim. Maşallah değerlerimiz güzel gidiyor. Bana haftaya bugüne randevu verdi doktor kese görmek için senin ne zaman?

3 eylul adet tarihime gore betahcg 1000 in uzerinde olunca gozukuyor canm sagol darısı sana vediger arkadaslara :)
Ayyy Maşallah canım, gözünaydın. Çok sevindim
sagol canmmmm insallah sende goreceksin :)

Canım gözün aydın Benim de bugün 4. kan testim yapıldı. 45 - 98 - 183 - 464 değerlerim. Maşallah değerlerimiz güzel gidiyor. Bana haftaya bugüne randevu verdi doktor kese görmek için senin ne zaman?
tüp bebek merkezindeki doktorum ayın 15ine gel kalp atımı için dedi canım.. ama ben arada kaçamak yapıp burdan bi dr a gitsem mi diyorum kese için bugün transferimin de 13. günü daha. ben dayanamayıp ilk testi 7. gün yaptırmıştım. ay bacım normalde günler su gibi gelip geçerdi.. şimdi geçmek bilmiyo..sabırsızlık aldı başını giti.. Rabbim hepimizin sonumuzu güzel eysesin de tek.. bunlar güzel telaşlar

Evet güzel telaşlar bunlar. Ama sabırlı ol, rahatla haftaya bugün gideceksin doktora. o kadar bekledin, bekle 1 hafta daha tam sonuca ulaş. Bak senle aynı gün gidecekmişiz doktora Bakalım mevlam ne eyler, ne eylerse güzel eyler

kızlar hala lekelenmem devam ediyor dun yoktu gece başladı kahveli halen geliyor ara ara ve az önce kan pıhtısı geldi ufak sizdede oldu mu cuma konturolum vardı hemşire yat dinlen dedi ben sabah drlarla konuşup ultrasyona çağırabilirim dedi korktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…