• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Merhabaa... Ben de geldiiimmm... Bizim sorunumuz sebepsiz infertilite.. Doktor normal yolla bebek sahibi olabilecegizi soyledi ama yasim 35 olunca 5 ay bekledi olmayinca tup bebek sansi dusmeden baslamak istedi. Cok sukur ilk denememizde tuttu.. Oglusumuzz yolda.. Icimde bu hafta kipirdanmaya basladii... Allahh saglikla bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin. Sonra da hep iyi gunlerini gostersinn...
Hayirli olsun. ne guzel ben 3.de buldum findiklarimi. Galiba topikde ilk dogumu yapicak kisi sizsiniz . Tecrubelerinizden faydalaniriz sık sık sorarim artik size :)

• Beğen
Reactions: Pbb
Hayirli olsun. ne guzel ben 3.de buldum findiklarimi. Galiba topikde ilk dogumu yapicak kisi sizsiniz . Tecrubelerinizden faydalaniriz sık sık sorarim artik size :)
ikiz mi canım senin.
fındıklar dediğine göre kalabalıksınız:))
benim de ikiz olunca hemen benim gibi ikiz bekleyenler hemen gözüme çarpıyor

Ee benimde bu topige transfer zamanim gelmisti:) Merhaba hanimlar hemen sorularimada baslayayim dun kahverengi akinti geldi benden hic boyle bir sey yasayaniniz oldumu cok teleslandim ama bir saat sonra kesildi neyseki
Birde troid rahatsizligi olan varmi icinizde
Benim tsh cok dusuk doktor pekte onemsemedi ama ben 8 yildir troid hastasiyim bu konuda fikir verecek arkadas varmi
Ayrica herkese hayirli bayramlar
Aynen benim de kahverengi akintim oldu bayramin 3. Gunu bana yatak istirahati dedi. Cok sukur senin kesilmis. Ama dikkat et. Benim de tiroidle ilgili sotunlarim vardi. Tahlil verdim bekliorum sonuclari. Cumartesi endokrin uzmanina gidecem. Icinize sinmiyorsa endokrin uzmanina gorunun tabi bitaz tuzlu 200 den basliyor ucretleri bakalim ne olacak yazarim size de

Cok uzun bi surec gecirmissiniz ama masallah sonu hayirli olmus. Hayirla da sonuclanir ins. Galiba ayni durumdayiz. Bas agrin icin ilac alamiyoruz ama corekotu tavsiye edeyim. Mide bulantisi da vardir ama eger koklayabilirsen corekotunu havanda dovup bir tulbentin icine koyup kokla basagrisina iyi geliyor. Bir de esine bol bol masaj yaptir basina. Ama malesef mide bulantisina carem yok kelin merhemi olsa hikayesi :)
malesef benim de dusuk riskim var izin aldim bugun. Yatiyorum malesef

sağol cnm inşallah hep beraberce kucaklarımıza alacağız, ben 6 ay önce 15 yıldır çalıştığım işyerinden istifa etmiştim bu tüp bebek tedavilerine iyice ağırlık vermek için..
zaten işyerim evime trafikte 2,5 saatlik yoldaydı iyiki ayrılmışım gebe olunca daha iyi anladım sabah akşam okadar yolu bu şekilde asla kaldıramazdım..
evde çörekotu var cnm tedavi öncesindeki tipik kürlerden kalma:)) koklum bakım umarım yarar çok sağol.. eşim akşamları masaj yapıyor bazen.. sende bolca dinlen cnm ilk 3 ay çok önemli yorma kendini.. düşük riski için progesteran tarzı iğnelerden vuruluyormusun cnm....

bugün midem çok bulanıyor.yemeğe çıktım çok az yiyebildim.geri indim.
iki tane olunca etkiler de duble olacak heralde.
bi de artarsa işe nasıl gelip giderim diye de düşünüp endişeleniyorum.

sıkıntı yaşarsan gitmek zorunda değilsin cnm helede ikizse, raporunu alır evde zaman geçirirsin..

Bende A1298c = homozigot
Faktör Xİİİ = heterozigot
Beta fibrinojen= heterozigot mutasyon saptanmış.
Diğer lerinde herhangi birşeye rastlanmamış. Tüm bunlar ne anlama geliyor hiç anlamıyorum. Once Allah a sonra Doktoruma guveniyorum. Sadece coraspin kullanıyorum kan sulandirici olarak.
Diğer ilaclarim Crinone jel sabah akşam 1 er. Estrofem tablet sabah akşam 2 şer. Elevit Folbiol Benexol sabah 1er tane .
Ya arkadaslar bu pihti olatini ben hic bilmiyorum tup bebek dr.um transfer surecinden itibarrn kullanmam icin veri ama ben uc dort gundur biraktim lekelenmem var diye . Oyle bi sorununuz oldugunu ne zaman ogrendiniz nasil ogrendiniz

sıkıntı yaşarsan gitmek zorunda değilsin cnm helede ikizse, raporunu alır evde zaman geçirirsin..
haklısın canım.
artık durumuma gör ehareket edicem.
ilerleyen zamanlarda zaten mecburen istirahat verecek dr.um ikiz olduğu için zorlanacağımı söyledi ki şimdiden bu uyku ve halsizlik v.s.ilk hamileliğime göre daha fazla.

sağol cnm inşallah hep beraberce . caklarımıza alacağız, ben 6 ay önce 15 yıldır çalıştığım işyerinden istifa etmiştim bu tüp bebek tedavilerine iyice ağırlık vermek için..
zaten işyerim evime trafikte 2,5 saatlik yoldaydı iyiki ayrılmışım gebe olunca daha iyi anladım sabah akşam okadar yolu bu şekilde asla kaldıramazdım..
evde çörekotu var cnm tedavi öncesindeki tipik kürlerden kalma:)) koklum bakım umarım yarar çok sağol.. eşim akşamları masaj yapıyor bazen.. sende bolca dinlen cnm ilk 3 ay çok önemli yorma kendini.. düşük riski için progesteran tarzı iğnelerden vuruluyormusun cnm....
Iyi yapmissin isten ayrilmakla benim ayrilma gibi bi luksum yok ogretmenim. Izin aldim bakalim nolacak. Hayirlisi. Normalde sabah aksam jrldi kahverengi akinti gelince acilde kadin dogumcu 200 luk progestan hap aksamina da 100 luk progestan igne verdi ama tup bebegi yapan hapa gerek yok sadece igne yeterli dedi. Igneyi yaptirip yatiyorum simdi. Allah sonumuzu hayir etsin

Yaa dusundumde ben psikopat olabilirmiyim. Normalde telefonda adet ve yumurtlama gunlerimi takip ettigim takvimim diye bi program vardi. Simdi onu kaldirmiyorum hatta bazen uyari veriyor. Son regl gununuzu girmediniz diye bakip bakip pis pis siritiyorum. Bazen girip bakiyorum kac gundur adet olmamisim diye. Benim adetlerimbirakin gununu saatine kadar oyle duzenli olurdu ki her adet gununde yeter artik olamayim diye aglardim. Simdi ekrana bakip bakip pis pis siritiyorum psikopat gibin :KK53:

Canım sana da hayırlı olsun.. Fındıkların sağlıkla büyüsün, allah kucağına almayı nasip etsin. İlk ben miymişim doğum yapacak? :) Farketmemiştim, heyecanlandımm şimdii :) Tabi ki ne zaman ne istersen sor tatlım her zaman zevkle cevaplarımmm...

Bende ise döndüm bugün bi sıkıntı yok şimdilik inşallah sorun olmaz bu arada bu jel bazen siyah şekilde geri geliyor çok korkuyorum bisey olmaz değil mi kızlar
Yok canım gayet normal.. Benim de hep siyah atıyordu.. Korkmaa kullandığın sürece hep öyle atacak. İlerleyen haftalarda daha fazla atmıştıı. Hatta bıraktığım halde 1 hafta 10 gün daha atmaya devam etti o kalıntılarıı..

Bende ise döndüm bugün bi sıkıntı yok şimdilik inşallah sorun olmaz bu arada bu jel bazen siyah şekilde geri geliyor çok korkuyorum bisey olmaz değil mi kızlar

cnm normalde pembe olarak geri geliyor ama siyah çok duymadım ikiz gebeliklerde olabiliyormuş gerçi, istersen Ulun beyi bir ara bakalım.. nezaman gideceksin hastaneye..

Back