hayırlı olsun inşallah her şey yolunda gider gönlünce olurGünaydın anneler bugün meleklerimi gördüm evet melekler çünkü 2 tane kese gördük biri 7mm diğeri 8mm haftaya kalp atıklarını duymak için gideceğim.. Çok mutluyum yaaaaaa rabbim onları korusun bana bağışlasın
Aşkolsun sana bende sizi arıyorum diger topikte kimse yok diye giresim bile gelmiyor duherkese merhabalarrr :) )
ben ikinci denemede hamile kaldım..eşim azospermdi igne tedavisi ile cıkış oldu, cok sükür..
ilk beta hcg
10.gün 105.7
12.gün 227.5
16.gün 912.6
8 ekim carsamba randevum var.. insallah saglıklabebeklerimize kavusuruz
Günaydın anneler bugün meleklerimi gördüm evet melekler çünkü 2 tane kese gördük biri 7mm diğeri 8mm haftaya kalp atıklarını duymak için gideceğim.. Çok mutluyum yaaaaaa rabbim onları korusun bana bağışlasın
Merhaba canım nasılsın? bende seninle aynı tarihte kese görmeye gideceğim çok heyecanlıyımKizlaarrr benim değerler fazla mi yükseliyor?9.gün 98.50,11.gün 280,13.gün yani bugun 649.3 embriyo transfer edilmişti.doktor 13 unde gel keseye bakalim dedi,sizce değerleri iki gün sonra tekrar olctureyim mi?
Âmin canım rabbim hepimizin bebeklerini korusun sağ salim kucağımıza almayı nasip etsinmasallah canım allah nazardan korusun
Âmin canım inşallah hepimizin sağlıkla devam ederhayırlı olsun inşallah her şey yolunda gider gönlünce olur
Günaydın anneler bugün meleklerimi gördüm evet melekler çünkü 2 tane kese gördük biri 7mm diğeri 8mm haftaya kalp atıklarını duymak için gideceğim.. Çok mutluyum yaaaaaa rabbim onları korusun bana bağışlasın
Çok teşekkürler canım darısı görmeyi bekleyenler İnşallahhayırlı olsun canımm harika bir haber.. maşallah
Canım bize doktor yasak dedi. Şu anda alttan jel kullanıyoruz seni bilmiyorum zaten hassas bi dönem dikkat etmekte fayda varMerhaba benim ikinci tup bebek hamileligim bir kizim var bu ikinci 5. Haftadayim cinsel beraberlik konusunda bir bilginiz varmi
Milimlerini hatırlıyormusun canım neye göre şüpheli dedikiBendede iki kese gorundu ama biri şüpheli dedi
15 gun sonra gel bakalim dedi milimlerini hatirlamiyorum:)Milimlerini hatırlıyormusun canım neye göre şüpheli dediki
Ayyyy kahkahalarla güldüm çatlak arkadaşım benim :)))))) Benim kocacığımda bayram temizliğini yaptı kalan mutfak camınıda bayram sabahı sildi tülünü taktı,üzüldüm yaaa,kıyamam ben onavalla bugün bize de kaynımın kız arkadaşı geldi ailesiyle.. işi ciddiyete döküyolar yavaştan..yani kaynanamın evine geldiler de biz alt üst oturuyoruz alt kattalar.. hazırlık poğaça börek pasta vs bide temizlik yapıldı ama elimi sürmedim bişeye.. kocacığımla gezdim akşama kadar bugün bana hamiş olduğum için hediye aldı filan bol bol eğlenerek zaman geçirmeye çalıştım.. akşamda misafirlerin gelmesiyle indim aşağıyamisafir gibi oturdum diğer eltimle görümcem yaptılar herşeyi.bayram tatili dolasıyla burdalar ya.. bana da kötü kötü bakış attılar ama yapcak bişe yok.. gelen misafirlerden bi abi yengem benim çayı bi tazeler misin dedi tam kalkıyordum eşim hemen sen otur dedi. görümceme dedi kalk çay getir diye sevdim bu işi
Tamam canım inşallah bi sorun çıkmaz güzel güzel büyürler15 gun sonra gel bakalim dedi milimlerini hatirlamiyorum:)
Saol:) hepimizinki insallahTamam canım inşallah bi sorun çıkmaz güzel güzel büyürler
Harika bir haber bu maşallah bende çok istiyorun ikiz olsun bakalım cumartesi inşallahGünaydın anneler bugün meleklerimi gördüm evet melekler çünkü 2 tane kese gördük biri 7mm diğeri 8mm haftaya kalp atıklarını duymak için gideceğim.. Çok mutluyum yaaaaaa rabbim onları korusun bana bağışlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?