2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

hayırlı olsun inşallah her şey yolunda gider gönlünce olur

Aşkolsun sana bende sizi arıyorum diger topikte kimse yok diye giresim bile gelmiyor du Hepiniz buraya mı geçtiniz yahu

Kizlaarrr benim değerler fazla mi yükseliyor?9.gün 98.50,11.gün 280,13.gün yani bugun 649.3 embriyo transfer edilmişti.doktor 13 unde gel keseye bakalim dedi,sizce değerleri iki gün sonra tekrar olctureyim mi?
Merhaba canım nasılsın? bende seninle aynı tarihte kese görmeye gideceğim çok heyecanlıyım

hayırlı olsun canımm harika bir haber.. maşallah

Ayyyy kahkahalarla güldüm çatlak arkadaşım benim :)))))) Benim kocacığımda bayram temizliğini yaptı kalan mutfak camınıda bayram sabahı sildi tülünü taktı,üzüldüm yaaa,kıyamam ben ona

Harika bir haber bu maşallah bende çok istiyorun ikiz olsun bakalım cumartesi inşallah

Herkese selam.. Bayram tatilinin sonunda tabi ki grip oldum. Ateşim falan çıkmadı ama boğaz ağrısı, inanılmaz bir burun tıkanıklığı ve öksürükk.. Öldüm bittim. Neyse ki doktor burun spreyi kullanmama izin verdi de geceleri biraz uyumaya başlayınca toparladım. Yani tabi hala öksürüyorum burnum akıyor ama öyle başlardaki gibi kabus değilim. Yavrucum da içimde öksürük sesinden helak oldu günlerdir. Öyle kolay hasta olmam hatta 2 senedir hiç olmuyordum. Olunca da hemen vitamin falan atlatırım ama hamilelikte farklı oluyormuş. İnsan hassas oluyor heralde, ilaç da alamayınca kolay toparlayamıyor. Kendinize dikkat edin annelerrr :)

Maşaallah canım tebrik ediyorum ,sağlıkla geçsin sürecin inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…