anladım canım.evet biraz yavaş yükselmiş ama olabilirliğini en iyi dr. lar bilebilir.ben istanbulda tüp yaptırmıştım testlerimi burda memlekette yaptırıyorum burdaki dktara gösterim yavaş gidiyor ama haftaya bekle ultrasyon muayene yapılacak dedi
inşallah canım tşk ederimanladım canım.evet biraz yavaş yükselmiş ama olabilirliğini en iyi dr. lar bilebilir.
gerçi o da bekleyip görmekten başka bişey demeyecektir.
inş.ultrasanda görürsünüz nazlı bebişini:))
Burdayizzzz.doktorum 6 aralikta 3 lu test yapabilir belki dedi.ikiz oldugu icin 2 li test yapmamislardi.ama 3 lu yapariz dedi.bakalim artik.sende durum nasilaramızda 3 lü test zamanı gelmiş olan var mı arkadaşlar?16-18. haftalarda yapılır yazıyor. 16. dan büyük olanlar kimlerdi parmak kaldırsın
benim 2 li test te yapılmıştı ikiz olmasına rağmen.Burdayizzzz.doktorum 6 aralikta 3 lu test yapabilir belki dedi.ikiz oldugu icin 2 li test yapmamislardi.ama 3 lu yapariz dedi.bakalim artik.sende durum nasil
Canım değerin 1,5 kat artması gerek ya, şimdi iki gün önce yaptırdığı 490 dı, yeni yaptırdığın 735 olmalıydı. Senin 686 yani arada 49 sayı fark var. Asıl söyleyeceğim 490 çıkan değerini saat kaçta yaptın? 686 çıkan değerini saat kaçta yaptığın? Yani kanı verdiğin dakikalar da çok önemli. Atıyorum 1 saat geç vermiş olsan belkide değerin 735 olacaktı. Bu değerler her dakika değiştiği için şak diye değerler yerine oturmaz. Seninkisinde bence hiç bir sorun yok.canım günaydın dün akşam test sonucunu aldım sanırım bebişim gelişmiyor dün transferin 20. günüydü ve sonuç sadece 686 - 2 gün önce 490 dı çok az yükselmiş gece hiç uyuyamadım arkadaşlar aranızda bu değer hakkında bilgisi olan varmı lütfen yazarmısınız
Bak altta hamilelik takvimi var, oraya gir orada ki linklere girerek değiştire biliyorsun canım. Yada profiline gir aşağalarda bebeğin doğum tarihi bkısmı var orayı değiştireceksin1 gun ger canim 21 temmuz olmasi lazim sen burdaki gebelik takvimini nasil d3gistin bende degismek istiyorum ama olmuyor
Yaptim canim:)Bak altta hamilelik takvimi var, oraya gir orada ki linklere girerek değiştire biliyorsun canım. Yada profiline gir aşağalarda bebeğin doğum tarihi bkısmı var orayı değiştireceksin
aramızda 3 lü test zamanı gelmiş olan var mı arkadaşlar?16-18. haftalarda yapılır yazıyor. 16. dan büyük olanlar kimlerdi parmak kaldırsın
Hayırlısı olsun canım gözün aydın rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)ben de geldim burdayım:) beta hcg:308 e2:1286 progesteron:>40.00 sonuçlarm nasıl
bu konuda konuşmamıştık daha.ama 2 li testi yaptırdı.3 üz lerde yapılmaz dedi.slm canım nasılsın?
3lü test yaptırcak mısın benim doktor ona gerek yok dedi ikizlerde yapılamıyormuş
bu konuda konuşmamıştık daha.ama 2 li testi yaptırdı.3 üz lerde yapılmaz dedi.
buna da aynı yaklaşacaktır heralde.
bakalım haftaya belli olur.yaptırırsam yazarım zaten:))
normalde hersabah işe giderken yaptırıyorum en fazla yarım saat oynasınCanım değerin 1,5 kat artması gerek ya, şimdi iki gün önce yaptırdığı 490 dı, yeni yaptırdığın 735 olmalıydı. Senin 686 yani arada 49 sayı fark var. Asıl söyleyeceğim 490 çıkan değerini saat kaçta yaptın? 686 çıkan değerini saat kaçta yaptığın? Yani kanı verdiğin dakikalar da çok önemli. Atıyorum 1 saat geç vermiş olsan belkide değerin 735 olacaktı. Bu değerler her dakika değiştiği için şak diye değerler yerine oturmaz. Seninkisinde bence hiç bir sorun yok.
Ayyy cok heyecanlibenim 2 li test te yapılmıştı ikiz olmasına rağmen.
3 lü için bi yorumu olmadı.
haftaya gidicem ben de.bakalım ne diyecek.16-18. haftalar diye yaıyor genelde ama.
20. haftada detaylı ultrasona girecekmişiz onu sormuştumbiliyorum.
sen cinsiyetleri öğrenmiştin değil mi canım karıştırmıyorum değil mi.
ben haftaya öğrenicem.
Tatlim ya.cok haklisin bizler muhakkak endiselenecek birseyler buluyoruz.hatta bu ugurda hayatimizi zindana ceviriyoruz.ama unutma olcakla olcege engel olunmazmis.normalde senin degerin ilk basta duzenli artti(seninki 1.5 kat artti ki bu da normal)3.testten sonra hamilesin der bircok dr.ama sen surekli devam ediyorsun.test yaptikca geriliyorsun daha cok soru isaretleri ile doluyosun.kendini uzuyosun.bebisini uzuyosun.yapma artik.hayirlisi ile keseyi gormeyi ve ardindan kalp atisini duymayi bekle.kizin oluncada adini naz koy, bu gunlerini gulerek hatirla insallahnormalde hersabah işe giderken yaptırıyorum en fazla yarım saat oynasın
Benim kanamam oldu kahverengi lekelenme oldu hepsi geçti canım inşallah seninde geçecek yat istirahat et :)Kızlar günaydınn.... 6. Haftamdayım bir haftadır açık kahve akıntım var... Doktor kırmızıya dönmediği süre korkma dedi ama nasıl kormayım ki... Çoookkkk canım sıkılıyor bu durumabu konuda tecrübesi olan varmı?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?