Doktorum bana 11+4 te yapmisti cnmTunaydiiin kizlaar :) ikili test kacinci haftalarda yapiliyoo
Cnm bol bol meyve sebze tuket..ihlamur 1 fincan icebilirsin asiriya kacmadigimiz surece hicbirseyin zarari yok boynunbogazin acik seyler giyinme ama cok sikida giyinme terlemek yasak yani vucut ısını kendin degistirme..mandalina kivi ye bol yesillikli salata ye vitaminle atlatirsin ancak..ama sakin korkma bebislere bisey olmuyomus doktorum oyle dedi kendini oksururken sıkma yeter :) gecmis olsunSagol cnm benim allah korusun. Oksurugum baya cogaldi bugun dr gittim ilac yazdi insallah iyi gelir. Cnm bu dogal caylar zararli degilmi bize ben oyle okudum biyerden de kas gevsetiyormus o yuzden hic icmiyorum :)
Cnm bol bol meyve sebze tuket..ihlamur 1 fincan icebilirsin asiriya kacmadigimiz surece hicbirseyin zarari yok boynunbogazin acik seyler giyinme ama cok sikida giyinme terlemek yasak yani vucut ısını kendin degistirme..mandalina kivi ye bol yesillikli salata ye vitaminle atlatirsin ancak..ama sakin korkma bebislere bisey olmuyomus doktorum oyle dedi kendini oksururken sıkma yeter :) gecmis olsunSagol cnm benim allah korusun. Oksurugum baya cogaldi bugun dr gittim ilac yazdi insallah iyi gelir. Cnm bu dogal caylar zararli degilmi bize ben oyle okudum biyerden de kas gevsetiyormus o yuzden hic icmiyorum :)
Cnm cok sagol aksama ihlamur icecem :) mandalina baya yiyorum ve balli sut iciyorum bence sigarayi braktigim icin de olabilirmis 2aydir gecmezmi bu oksuruk hirilti uyumakta zorlaniyorum umarim ilac tedavi eder cnm tesekkurler tekrar.....Cnm bol bol meyve sebze tuket..ihlamur 1 fincan icebilirsin asiriya kacmadigimiz surece hicbirseyin zarari yok boynunbogazin acik seyler giyinme ama cok sikida giyinme terlemek yasak yani vucut ısını kendin degistirme..mandalina kivi ye bol yesillikli salata ye vitaminle atlatirsin ancak..ama sakin korkma bebislere bisey olmuyomus doktorum oyle dedi kendini oksururken sıkma yeter :) gecmis olsun
Kızlar ben bugün ikili test sonucumu aldım ama yorumlayamadım doktoru da aramak istemiyorum randevum 2 Aralık'ta bilenler fikir verebilir mii
fB-HCG: 98,7
PAPP-A: 4.47
canım ikili test ne için yapılıyor ?? benim de haftaya yapılacak ama çok gerekli mi bi test mi ?
canım bu testler sadece kan degerine göre yorumlanmıyormuş ultrasondaki degerlerin yaşın ve başka oranlarda var bildiğim kadarıyla..
bence doktorunun yorumlamasını bekle canım ya da ona sonucu mail at öyle görüşün..
Bakalim cuma gunu gidicem 10+3 oluyoruz o zaman gun verir sanirimDoktorum bana 11+4 te yapmisti cnm
1 gun ger canim 21 temmuz olmasi lazim sen burdaki gebelik takvimini nasil d3gistin bende degismek istiyorum ama olmuyorSanada sorayım canım, bebeğimin doğum tarihini 20.07.2014 e göre hesaplamıştım şimdi 27.07.2014 diye hesapladım şuan gebelik takvimim doğru mu? Daha önce ki takvimim sanırsam 1 hafta ileriydi, bu takvimde sanırsam biraz geri oldu, yapamadıysam bebeğin doğum tarihi olarak kaç hesaplamam lazım?
Adet tarihim:12 ekim
transfer tarihim:28 ekim
5. gün embriyosu dondurulmuş değil
Benim dr.um birsey olmayacagini soyledi ama bununla ilgili internette cesitli yorumlar varkızlar bir şey soracağım, cuma kontrole gideceğim o zamana kadar temizlenmem gerek ağdaya gitmemde bir sakınca var mı genital temizlikte olacak siz yaptınız mı yoksa gitmemem mi lazım
Sağol arkadaşım çok teşekkür ederim. Allah senden razı olsun.Cnm demekki senin hakkinda boylesi daha hayirliymis oyle diyelim :) olsun kavustuk icimizde ya bebisler rabbim isteyen herkese tattirsin insallah..gorursun gogrursun keseyi merak etme korkular hic bitmiyoki bndan sonra kalp atisi sonra ikili uclu dortlu tarama testleri tam 3 4 ay bitiyor hareketler badliyo bu seferde neden az ediyor bugun niye az hareket var :) kac kere boyle doktora gittim ama sukur 29 u gordum darisi kucagimiza almaya..senden haber bekliycem insallah dua edicem hersey yolunda ilerliycek..surekli elini karnina koy oku icinden ne geliyosa bildigin sure dua bn oyle yapiyorum :)
canım günaydın dün akşam test sonucunu aldım sanırım bebişim gelişmiyor dün transferin 20. günüydü ve sonuç sadece 686 - 2 gün önce 490 dı çok az yükselmiş gece hiç uyuyamadım arkadaşlar aranızda bu değer hakkında bilgisi olan varmı lütfen yazarmısınızSağol arkadaşım çok teşekkür ederim. Allah senden razı olsun.
canım günaydın dün akşam test sonucunu aldım sanırım bebişim gelişmiyor dün transferin 20. günüydü ve sonuç sadece 686 - 2 gün önce 490 dı çok az yükselmiş gece hiç uyuyamadım arkadaşlar aranızda bu değer hakkında bilgisi olan varmı lütfen yazarmısınız
canım cevap verdiğin için çok teşekkür ederim elimde değil kafayı yiyecem ama baksana transferin 20. günü değerler normalde 1000 üstünde olması lazımdı bebişim pesediyormu diye düşünüyorumgünaydın canım değerlerini kafana cok takma illa 2 katına çıkması gerekmiyor değeri az artıp keseyi gören var inan hepimiz yaşadık bu günleri. evet zor bir bekleyiş ama çok sıkma kendini 1 hafta bekle keseyi görürsün inşallah canım umarım hersey yolundadır sen kalbini ferah tut
dr.unun yorumu ne oldu canım değer hakkında?onun görüşleri daha önemli.canım cevap verdiğin için çok teşekkür ederim elimde değil kafayı yiyecem ama baksana transferin 20. günü değerler normalde 1000 üstünde olması lazımdı bebişim pesediyormu diye düşünüyorum
ben istanbulda tüp yaptırmıştım testlerimi burda memlekette yaptırıyorum burdaki dktara gösterim yavaş gidiyor ama haftaya bekle ultrasyon muayene yapılacak dedidr.unun yorumu ne oldu canım değer hakkında?onun görüşleri daha önemli.
bu arada inşallah bebeğin pesetmez canım.hemen moralini bozma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?