ben tüp merkezinde veriyorum ( 15 günde bir faktörxa ile aptt ) ve her hafta pazartesi aptt kanı veriyorum sağlık ocağını bilmiyorum hiç gitmedim daha bulunduğum yerdeki devlet hastanesinde faktör bakılmıyormuş sadaca aptt yi bulunduğum yerde veriyorum 15 günde bir t merkezine gidiyorum kanları veriyorum onlar arıyor sonuç çıktı iğne dozunuz bu diye
mide bulantılarım başladı geçen haftadan beri.sabahları zor geçiriyorum.nasıl gidiyor peki canım zorlanıyo musun? Benim daha yeni olduğunu için daha hiç bişey hissetmiyorum. Ama ilerleyen zamanlarda nasıl olur bilmiyorum..
selam ensu cum.ben seni 40 yaş topiğinden hatırlıyor gibiyim:))anladım cnmm, yinede seni tedirgin etmek istemem ama doktoruna bu konuda güvensen bile bu konunun üstünde durman daha iyi olur..kan pıhtılaşması gebelikte çok ciddi bir konu..
ben tüp merkezinde veriyorum ( 15 günde bir faktörxa ile aptt ) ve her hafta pazartesi aptt kanı veriyorum sağlık ocağını bilmiyorum hiç gitmedim daha bulunduğum yerdeki devlet hastanesinde faktör bakılmıyormuş sadaca aptt yi bulunduğum yerde veriyorum 15 günde bir t merkezine gidiyorum kanları veriyorum onlar arıyor sonuç çıktı iğne dozunuz bu diye
selam ensu cum.ben seni 40 yaş topiğinden hatırlıyor gibiyim:))
orada haberleştiğim bikaç arkadaş vardı.arada uğruyordum.malum yaş ta yakın:))
sen kaç yaşındaydın canım.
nasıl geçiriyorsun günleri bakalım
Ben varım canım bende haftasonu keseyi görmeye gitcem inşallah herşey güzel sonuçlanır çok tedirginim görmeden rahat edemiycem heralde
Ya kızlar hakkaten bende merak ettim benim doktorum da transferde sonra kan sulandırıcı iğne verdi hala devam ediyorum ama bana hiç demedi sende pıhtılaşma sorunu var değer falan hiç söylemedi. Acaba her tüp bebek yaptıran tedbir amaçlı veriliyordu ben neden kullanıyorum bilmiyorumsağol cnm pazartesi yeni doktorum aynı şekilde yönlendirir beni sanırım.. şu ana kadar tüp bebek doktorum iki ay boyunca 0.3 dü bu hafta 0.4 e çıkartmıştı.. artık takiplerimi doğum doktorum yapacak.. senin bu yazdıklarınıda o söylemezse ben sorarım cnm sağol..
Ya kızlar hakkaten bende merak ettim benim doktorum da transferde sonra kan sulandırıcı iğne verdi hala devam ediyorum ama bana hiç demedi sende pıhtılaşma sorunu var değer falan hiç söylemedi. Acaba her tüp bebek yaptıran tedbir amaçlı veriliyordu ben neden kullanıyorum bilmiyorum
önceden biliyorduk genetik tahlilerde çıktı sonra lenfosıt subset analizi diye tahlil verdik bunlarda bıhtılaşma yüksek çıktı sonra faktör kanlarına bakıldı adatimle beraber kan sulandırıcıya başladım surekli kan veriyorum ve bende ki kandaki beyaz hücreler bazı hormonda yüksek bazı yerde düşük çıktı bunun içinde serum kullandım tedaviden önce , önce vücutta sağlıklı ve düzgün kan dolaşımı olsun diye ıg vena diye serum kullandım hemde bağışıklık sistemini güçlendirmek için tekrar lenfosit subset analizi kanı ve faktör kanı verdik düzelme olunca tup bebek tedavisine başladık ama benim sonuçlar merkezde dosyayı almadım gebelik takibi de orda olucak kısmetse doğumda merkezde olucakkandaki pıhtılaşma sorununu tüp bebek aşamasındayken mi tespit ettiler yoksa önceden de biliyormuydun canım.
bu aptt dediğin nedir acaba.
ilacı buna göre kullanıyorsun anladığım kadarıyla.
ben de kan sulandırıcı kullanıyorum ama bu değerin bakılacağından haberim yok.
yarın burda muayne olduktan sonra haber vermek için arayacağım sorayım bi kafama takıldı çünkü 9 ay kullanmakda zor yani. ama varsa da bebeklerimiz için değer diyorumcnm bazı doktorlar önceden trombofili paneli testi istememişse eğer transferden sonra önlem amaçlı kan sulandırıcı kullandırıyor..
benim 6. tedavimdeki doktorum ozaman hiç test yaptırmadığım ve bu sorunumu bilmediğim halde önlem amaçlı kaç hafta iğne kullandırmıştı.. doktoruna sor cnm..
arkadaşım bende ankara dayım ve anklifeye gidiyorum tüp bebek te orda oldu ve 2 kere ultrasyona girdim 5 lira vermedim yine oraya gideceğim allah nasip ederse doğumda orda olucak ve 5 bin tl ödeyeceğiz tahliller filan içinde her şey dr unla konuşup biraz pazarlık yapsa ve indirim istesenKızlar, hamile olduktan sonraki kontrollerinize tüpbebek doktorunuzla mı devam ediyorsunuz? Yoksa başka bir doktora mı geçtiniz? Ben ankaradayım önerisi olan var mı?
Suan tüp bebek doktormla devam ediyorm muayesi 300 tl acıkcası her seferinde o parayı vermk zor..
çok nadir ara sıra takip ediyordum.selcankeremle filan yazışıyorduk.merhaba cnm, ben orada çok sık giriyordum bende seni hatırlıyorum gibi ama çok girmiyordun..
37 yaşındayım cnm.. sendemi hamişşsin ne güzell.. çok şiddetli baş ağrıları tansiyon düşüklüğü ve mide bulantısı ile geçiyor ama çok mutluyum canım:)) senin nasıl geçiyorr
benim tüp bebek dr. muayenesi de 210 tl.bir kere verdim.2 kere muayene oldum.Kızlar, hamile olduktan sonraki kontrollerinize tüpbebek doktorunuzla mı devam ediyorsunuz? Yoksa başka bir doktora mı geçtiniz? Ben ankaradayım önerisi olan var mı?
Suan tüp bebek doktormla devam ediyorm muayesi 300 tl acıkcası her seferinde o parayı vermk zor..
kan sulandırıcı 9 ay kullanacakmışım ben.yarın burda muayne olduktan sonra haber vermek için arayacağım sorayım bi kafama takıldı çünkü 9 ay kullanmakda zor yani. ama varsa da bebeklerimiz için değer diyorum
hoş geldin canım maşallah onlara inşallah hepimiz kucağımıza alırızMerhaba arkadaslar
ben de geldim beni de alin araniza. Hersey yolunda giderse 25 nisan dedi dr.um. benim findiklar iki tane de
kan sulandırıcı 9 ay kullanacakmışım ben.
geçen hafta dr. hatta rapor çıkarttı bu ilaç için.
ama ilaçta yine de fark ödeme çıkıyor.
sanırım bu yeni uygulamaya kan sulandırıcı da dahil.
açıkcası ben de zorlanıyorum.iğne yaptığım yerle morardı hep.cildim çok hassastır zaten.iğnede hemen morarır.
ama mecbur katlanıcaz.
Hosbuldum amin amin aminhoş geldin canım maşallah onlara inşallah hepimiz kucağımıza alırız
Cok uzun bi surec gecirmissiniz ama masallah sonu hayirli olmus. Hayirla da sonuclanir ins. Galiba ayni durumdayiz. Bas agrin icin ilac alamiyoruz ama corekotu tavsiye edeyim. Mide bulantisi da vardir ama eger koklayabilirsen corekotunu havanda dovup bir tulbentin icine koyup kokla basagrisina iyi geliyor. Bir de esine bol bol masaj yaptir basina. Ama malesef mide bulantisina carem yok kelin merhemi olsa hikayesi :)merhaba arkadaşlar.. 8. tüp bebek denememde şükürler olsunki sonunda hamileyim.. inşallah böyle devam eder..
şu anda 8. haftanın içindeyim.. gebelerle ilgili bir sayfa olması iyi olmuş hayırlı olsun..
Allah izin verirse inşallah hepimiz bebişlerimizi kucağımıza sağlıklı bir şekilde alalım..
çok şiddetli baş ağrısı ve mide bulantısı var ne yapsam fayda etmiyor.. riskli gebelik olduğu için devamlı evde yatma modunda geçiriyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?