Merhaba kızlar bende bel ağrısı ve kasıkta sanki adet olacak gibi bi his var bu normal mi
Bende A1298c = homozigotinşallah sende sorun yoktur canım.. ben doğuma kadar kullanacağım yinede insan tedirgin oluyor..
Cnm Allah razı olsun senden.. yüreğime su serptin..:) yarin kalp atisi icin gidiorz doktora zaten
Bendede var günlük igne kullanıyorum bu hafta 7000 kullanıyorum her hafta apt kanı veriyorum bu yuzdenkızlar aranızda ayrıca kan pıhtılaşması sorunu olan varmı, biliyorsunuz gebelik döneminde önemli..
bende birde o var hergün kan sulandırıcı iğne vuruluyorum..
Selam kızlar bayramı da bitirdik bu cumartesi kese görücem çok heyecanlıyım benle ayni zamanlarda kese görecek arkadaş var mi acaba?
İnsallah canıminşallah sende sorun yoktur canım.. ben doğuma kadar kullanacağım yinede insan tedirgin oluyor..
Canım hangi değer lerin homozigot?Bendede var günlük igne kullanıyorum bu hafta 7000 kullanıyorum her hafta apt kanı veriyorum bu yuzden
Her hissettiğimi korkuyorum yaa. İnşallah bi gün temellerini duyarız onları konuşalımbenimde oluyor canım. kasıkta ağrı gelip gidiyor adet olacakmış gibi yada oluyormuş gibi. bel ağrısıda gece yattığımda oluyor. ilk tutunma günlerinde sürekli oluyordu.
Aynen canım ben de tedirginim...Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah!Benim randevum öğlen 12 de ultrasondan çıktıktan sonra hemen yazıcam canım sen de yaz dualarım ikimize olsun rabbim kabul etsin inş.merhaba tatlım, bende ctesi kese için gidicem çok heyecanlıyım bir o kadar da tedirginim inş sağlıkla büyür miniklerimiz..
Ben varım canım bende haftasonu keseyi görmeye gitcem inşallah herşey güzel sonuçlanır çok tedirginim görmeden rahat edemiycem heraldeSelam kızlar bayramı da bitirdik bu cumartesi kese görücem çok heyecanlıyım benle ayni zamanlarda kese görecek arkadaş var mi acaba?
günaydın canım sana ve topiğin tüm üyelerine:))herkese merhabalarrr :) )
ben ikinci denemede hamile kaldım..eşim azospermdi igne tedavisi ile cıkış oldu, cok sükür..
ilk beta hcg
10.gün 105.7
12.gün 227.5
16.gün 912.6
8 ekim carsamba randevum var.. insallah saglıklabebeklerimize kavusuruz
Bendede var günlük igne kullanıyorum bu hafta 7000 kullanıyorum her hafta apt kanı veriyorum bu yuzden
Bende A1298c = homozigot
Faktör Xİİİ = heterozigot
Beta fibrinojen= heterozigot mutasyon saptanmış.
Diğer lerinde herhangi birşeye rastlanmamış. Tüm bunlar ne anlama geliyor hiç anlamıyorum. Once Allah a sonra Doktoruma guveniyorum. Sadece coraspin kullanıyorum kan sulandirici olarak.
Diğer ilaclarim Crinone jel sabah akşam 1 er. Estrofem tablet sabah akşam 2 şer. Elevit Folbiol Benexol sabah 1er tane .
sonuçlar bende değil hastanede ve aptt kanı, kan sulandırıcı nın dozunu ayarlıyorlar normal bir dengede durması için her hafta kan veriyorum bazen 5000 bazen 6000 bin kanın durumuna göre dozu söylüyorlar ona göre vurunuyorum bıhtılaşma yüksek çıktı bendeCanım hangi değer lerin homozigot?
Neden bu kadar çok iğne vermişler? Apt kanı nedir? Rabbim sağ salim kavuştursun yavruna.
ben tüp merkezinde veriyorum ( 15 günde bir faktörxa ile aptt ) ve her hafta pazartesi aptt kanı veriyorum sağlık ocağını bilmiyorum hiç gitmedim daha bulunduğum yerdeki devlet hastanesinde faktör bakılmıyormuş sadaca aptt yi bulunduğum yerde veriyorum 15 günde bir t merkezine gidiyorum kanları veriyorum onlar arıyor sonuç çıktı iğne dozunuz bu diyecnm bende coraspirin ile 0.4 kullanıyorum.. bugün sonkez tüp bebek doktoruma gideceğim pazartesi günü kan pıhtılaşmasından dolayı riskli gebelik doktoruna geçiyorum.. hematologa gitmedim cnm acaba gitsemiydim diye tedirgin oldum bakalım pazartesi günkü doktorun yönlendirmesi nasıl olacak ona göre karar vereceğim..
apt kanını her hafta nerede veriyorsun cnm sağlık ocağı alıyormu.. ben transferden sonra hiç vermedim ama oda aklımda pazartesi soracağım..
selam canım.günaydınnn güzel anneler,
nasılsınız? güzel bir bayram tatilinden sonra bugün işe başladım. Benim gibi çalışan var mı aranızda?
selam canım.
olmaz mı ben varım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?