2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Hayirli olsun. ne guzel ben 3.de buldum findiklarimi. Galiba topikde ilk dogumu yapicak kisi sizsiniz . Tecrubelerinizden faydalaniriz sık sık sorarim artik size :)

Reactions: Pbb
Hayirli olsun. ne guzel ben 3.de buldum findiklarimi. Galiba topikde ilk dogumu yapicak kisi sizsiniz . Tecrubelerinizden faydalaniriz sık sık sorarim artik size :)
ikiz mi canım senin.
fındıklar dediğine göre kalabalıksınız:))
benim de ikiz olunca hemen benim gibi ikiz bekleyenler hemen gözüme çarpıyor

Aynen benim de kahverengi akintim oldu bayramin 3. Gunu bana yatak istirahati dedi. Cok sukur senin kesilmis. Ama dikkat et. Benim de tiroidle ilgili sotunlarim vardi. Tahlil verdim bekliorum sonuclari. Cumartesi endokrin uzmanina gidecem. Icinize sinmiyorsa endokrin uzmanina gorunun tabi bitaz tuzlu 200 den basliyor ucretleri bakalim ne olacak yazarim size de

sağol cnm inşallah hep beraberce kucaklarımıza alacağız, ben 6 ay önce 15 yıldır çalıştığım işyerinden istifa etmiştim bu tüp bebek tedavilerine iyice ağırlık vermek için..
zaten işyerim evime trafikte 2,5 saatlik yoldaydı iyiki ayrılmışım gebe olunca daha iyi anladım sabah akşam okadar yolu bu şekilde asla kaldıramazdım..
evde çörekotu var cnm tedavi öncesindeki tipik kürlerden kalma:)) koklum bakım umarım yarar çok sağol.. eşim akşamları masaj yapıyor bazen.. sende bolca dinlen cnm ilk 3 ay çok önemli yorma kendini.. düşük riski için progesteran tarzı iğnelerden vuruluyormusun cnm....

bugün midem çok bulanıyor.yemeğe çıktım çok az yiyebildim.geri indim.
iki tane olunca etkiler de duble olacak heralde.
bi de artarsa işe nasıl gelip giderim diye de düşünüp endişeleniyorum.

sıkıntı yaşarsan gitmek zorunda değilsin cnm helede ikizse, raporunu alır evde zaman geçirirsin..

Ya arkadaslar bu pihti olatini ben hic bilmiyorum tup bebek dr.um transfer surecinden itibarrn kullanmam icin veri ama ben uc dort gundur biraktim lekelenmem var diye . Oyle bi sorununuz oldugunu ne zaman ogrendiniz nasil ogrendiniz

sıkıntı yaşarsan gitmek zorunda değilsin cnm helede ikizse, raporunu alır evde zaman geçirirsin..
haklısın canım.
artık durumuma gör ehareket edicem.
ilerleyen zamanlarda zaten mecburen istirahat verecek dr.um ikiz olduğu için zorlanacağımı söyledi ki şimdiden bu uyku ve halsizlik v.s.ilk hamileliğime göre daha fazla.

Iyi yapmissin isten ayrilmakla benim ayrilma gibi bi luksum yok ogretmenim. Izin aldim bakalim nolacak. Hayirlisi. Normalde sabah aksam jrldi kahverengi akinti gelince acilde kadin dogumcu 200 luk progestan hap aksamina da 100 luk progestan igne verdi ama tup bebegi yapan hapa gerek yok sadece igne yeterli dedi. Igneyi yaptirip yatiyorum simdi. Allah sonumuzu hayir etsin

Yaa dusundumde ben psikopat olabilirmiyim. Normalde telefonda adet ve yumurtlama gunlerimi takip ettigim takvimim diye bi program vardi. Simdi onu kaldirmiyorum hatta bazen uyari veriyor. Son regl gununuzu girmediniz diye bakip bakip pis pis siritiyorum. Bazen girip bakiyorum kac gundur adet olmamisim diye. Benim adetlerimbirakin gununu saatine kadar oyle duzenli olurdu ki her adet gununde yeter artik olamayim diye aglardim. Simdi ekrana bakip bakip pis pis siritiyorum psikopat gibin

Canım sana da hayırlı olsun.. Fındıkların sağlıkla büyüsün, allah kucağına almayı nasip etsin. İlk ben miymişim doğum yapacak? :) Farketmemiştim, heyecanlandımm şimdii :) Tabi ki ne zaman ne istersen sor tatlım her zaman zevkle cevaplarımmm...

Bende ise döndüm bugün bi sıkıntı yok şimdilik inşallah sorun olmaz bu arada bu jel bazen siyah şekilde geri geliyor çok korkuyorum bisey olmaz değil mi kızlar
Yok canım gayet normal.. Benim de hep siyah atıyordu.. Korkmaa kullandığın sürece hep öyle atacak. İlerleyen haftalarda daha fazla atmıştıı. Hatta bıraktığım halde 1 hafta 10 gün daha atmaya devam etti o kalıntılarıı..

Bende ise döndüm bugün bi sıkıntı yok şimdilik inşallah sorun olmaz bu arada bu jel bazen siyah şekilde geri geliyor çok korkuyorum bisey olmaz değil mi kızlar

cnm normalde pembe olarak geri geliyor ama siyah çok duymadım ikiz gebeliklerde olabiliyormuş gerçi, istersen Ulun beyi bir ara bakalım.. nezaman gideceksin hastaneye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…