evet arkadaşım eminim temiz olmuştur ve eminim sen kendine çok dikkat ederek yapmışsındır temizliğini ama yine de riske atma boşver evin kirli olsun ya da başkası yapsın yorma kendini fazla :):)Kizlarrr bugun çok huzurlu ve mutluyum 3 aydir ilk defa evimi temizleyebildim tabiki oncekiler gibi degil ama yine elim deydi:)temizlikcilerin yaptığı hiicc icime sinmiyor
Amin canım. Allah isteyen herkesin gönlüne göre versin. sen dün bebeklerin yüzünü, kollarını bacaklarını falan gördün mü?
Kuzuuummm çok sevindim iyi oldugunuza... Emre bey bugün cağırdı kese için.. İnşallah görürsem nefes alıcam biraz....
Kızlar bugün benim tüpçüye kontrole gittim. Herşey iyi dedi şükür. Ben belki enseyide ölçer diyordum ama ölçmedi. Sizinkiler ense kalınlığını 2 li taramadan önce ölçtümü , yani enseyi ne zaman ölçtüler ?
Ama evim pis olunca benim psikolojim bozuluyor eşime yalvar yakar oluyorum geldiki evi supuruyorum hemen elimden aldi kendi başladı supurmeye ben baslamasaydim ooo kirk dereden su getirirdi cok yorgunum biraz dinleneyim bundan sonra taktuk budur:)evet arkadaşım eminim temiz olmuştur ve eminim sen kendine çok dikkat ederek yapmışsındır temizliğini ama yine de riske atma boşver evin kirli olsun ya da başkası yapsın yorma kendini fazla :):)
Canım iyimisin sen , söylediklerinden hiçbir şey anlamadım Sen tüp bebek yaptırmadınmı, bak çekerim kulaklarını he:) Şaka bir yana eline sağlık temiz olmuştur , aman diyim dikkat et kendine fazla yorulma , bugünlere kolay gelmedik
evet canım kolları bacakları hersey daha netti zaten sende görüceksin bak hiç yerinde duramıyo zıp zıp
yüzü net belli değil henüz önümüzdeki haftalarda renkli ultrasonda görülür diye düşünüyorum..
kalp atışını yine dinletmedi amazararlı diyor dinletmiyor...
Sağol canım benim inşallah sıra bizlerde :)C A N O ablanın bebeği hayırlı olsun canım... Allahım analı babalı büyütsün inşallah.. darısı bizlere
Evet tatlim ya bende okurken gormustum tebrik edeyim demistim sanirim unuttum.ablana ve ailenize hayirli olsun.darisi hepimizin basina insallahSağol canım benim inşallah sıra bizlerde :)
Canım naptın , gittinmi doktora?? Keseyi gördüm çok şükür.. Kalp içinde ayın 3 üne randevu verdi...aynen ya görelimm ve rahat rahat hamileyim diyebilelim :)
Kuzum çokkk sükür gördüm keseyi... 5+ 5 mişiz.... Ama kalp atımını duymadan hamiledin diyemeyiz dedi... Aralığın 3ünde kalp atımına gidicez inşsllahyesilinci h.geldin cnm topige :) bende hastaneden geldim simdi bebisimizi gordum nssil guzel bir duygu :) eveet kanama alani biraz kuculmus sevindim kizlar bebegi iyi gordum dedi saglikli masaalah :) 10 gun sonra yine gel dedi igneleri biraktik fitile geri donduk inss bi sikinti olmaz igneyi birakinca tek korkum o Allaha bin sukur Rabbim meleklerimizi korusun
Kuzum çokkk sükür gördüm keseyi... 5+ 5 mişiz.... Ama kalp atımını duymadan hamiledin diyemeyiz dedi... Aralığın 3ünde kalp atımına gidicez inşsllah
Yok canim gidemedim doktorun acil ameliyati varmis. Pazartesiye kaldk artik . Ama cok sevindim senin adina ☺ inşallah saglicakla kucagimiza almak da nasip olurCanım naptın , gittinmi doktora?? Keseyi gördüm çok şükür.. Kalp içinde ayın 3 üne randevu verdi...
benim karnım kocaman geçen biri 6 aylık mı baya büyük dedi bende yok dedim kadın seslen medi geri ama ben hala hissetmiyorum belki 16 . hafta da filan hissetmeye başlarım inşallahKızlar benim karnım baya büyüdü. Sizlerde durum nasıl? pazartesi günü birkaç hamile kıyafeti aldım. rahatladım gerçekten. bol diye giydiğim kıyafetler bile rahatsız ediyormuş, onu fark ettim. Fakat karnım büyüdükçe çok mutlu oluyorum.Birde sanki içimde oynadığını hissediyorum bazen. Sizlerde de oluyormu?
bence ikisi de canım karışık bizler bide ilaç filan kullandığımızdan normallere göre göbüşlerimiz büyüdü aman olsun sağ sağlim kucağımıza alalım da yavrularımızı kilolar la baş ederiz sonraKizlar benimde karnim cikti ama bu bebek mi gobek mi anlayamadim
uygulanan tedaviye yumurtaların cevabını E2 ile takip ediyorlar. Ayrıca E2 4500 lere yaklaştığında OHSS riski oluyor , başıma geldi tecrübeyle sabittir :)Arkadaslar biraz acil bise sorucam bi arkadas asilamaya girecekmis estradiol degeri yani e2 nin ne ise yarad8gini sordu bende cok bilmiyorum rahim kalınlığı ile mu alakaliydi acaba kiz benden cvp bekliyor bende drlardan daha tecrubeli arkadaşlarima yani sizlere sorayim istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?