2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Kizlarrr bugun çok huzurlu ve mutluyum 3 aydir ilk defa evimi temizleyebildim tabiki oncekiler gibi degil ama yine elim deydi:)temizlikcilerin yaptığı hiicc icime sinmiyor
evet arkadaşım eminim temiz olmuştur ve eminim sen kendine çok dikkat ederek yapmışsındır temizliğini ama yine de riske atma boşver evin kirli olsun ya da başkası yapsın yorma kendini fazla :):)

Amin canım. Allah isteyen herkesin gönlüne göre versin. sen dün bebeklerin yüzünü, kollarını bacaklarını falan gördün mü?

evet canım kolları bacakları hersey daha netti zaten sende görüceksin bak hiç yerinde duramıyo zıp zıp
yüzü net belli değil henüz önümüzdeki haftalarda renkli ultrasonda görülür diye düşünüyorum..
kalp atışını yine dinletmedi ama zararlı diyor dinletmiyor...

canım bende pazartesi günü ense kalınlığı ölçüldü ertesi günde kan verdim sonuçlarım yarın belli olacak..
eger doktorun ölçmediyse başka doktorda yaptır 14. haftaya kadar süren var canım.

evet arkadaşım eminim temiz olmuştur ve eminim sen kendine çok dikkat ederek yapmışsındır temizliğini ama yine de riske atma boşver evin kirli olsun ya da başkası yapsın yorma kendini fazla :):)
Ama evim pis olunca benim psikolojim bozuluyor eşime yalvar yakar oluyorum geldiki evi supuruyorum hemen elimden aldi kendi başladı supurmeye ben baslamasaydim ooo kirk dereden su getirirdi cok yorgunum biraz dinleneyim bundan sonra taktuk budur:)

Ama napiyim evim pis oluncs oturup agliyorum o daha mi iyi kend8mi yormadan yavas yavas yaptim canim:))

Ayyy çok heyecanlı Görüyoruz ya önemli olan o canım. Kalp atışını duymasakta olur

kızlar bugün sol göğsümden su gibi bişe aktı yapışkan bişe. annemi arayıp soracaktım vazgectim. dillere düştüm zaten şu normal mi boyle oldu bişe olur mu diye. bide düştüğüm günkü annemin halini gördüm ultrason bakılırken. kurban olurum eli yüreğindeydi. kalbini duyuncaki ohh çok şükürünü unutamıyorum hala. anacığımı da yerli yersiz telaşlandırmak istemiyorum artık. çok önce kimyasal gebeliğimde komşulardan biri demişti hatırlıyorum. adetin 40 günden fazla geçince göğsünden ilk süt gelir diye ona yoruyorum. gerçi sütten ziyade su gibi bişeydi bu. normaldir inşallah...

Kuzum çokkk sükür gördüm keseyi... 5+ 5 mişiz.... Ama kalp atımını duymadan hamiledin diyemeyiz dedi... Aralığın 3ünde kalp atımına gidicez inşsllah

benim karnım kocaman geçen biri 6 aylık mı baya büyük dedi bende yok dedim kadın seslen medi geri ama ben hala hissetmiyorum belki 16 . hafta da filan hissetmeye başlarım inşallah

Arkadaslar biraz acil bise sorucam bi arkadas asilamaya girecekmis estradiol degeri yani e2 nin ne ise yarad8gini sordu bende cok bilmiyorum rahim kalınlığı ile mu alakaliydi acaba kiz benden cvp bekliyor bende drlardan daha tecrubeli arkadaşlarima yani sizlere sorayim istedim

uygulanan tedaviye yumurtaların cevabını E2 ile takip ediyorlar. Ayrıca E2 4500 lere yaklaştığında OHSS riski oluyor , başıma geldi tecrübeyle sabittir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…