• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Şu anki yasadıklarımı dile getidin sanki...

Canım hayırlı olsun :nazar::nazar::nazar: en zor süreç transferden sonraki bekleme ve sonra da değerlerin düzenli yüklenmesi. En bilinmez kısım bunlar bence de. kalp atışını görmeden hamileyim diyemiyrosun bir türlü:KK24: ama sonrası çok güzel, o duygu bambaşka. az kaldı sende hamile olduğunu hissedeceksin çok yakında.

Kızlar benim karnım baya büyüdü. Sizlerde durum nasıl? pazartesi günü birkaç hamile kıyafeti aldım. rahatladım gerçekten. bol diye giydiğim kıyafetler bile rahatsız ediyormuş, onu fark ettim. Fakat karnım büyüdükçe çok mutlu oluyorum.:KK36: Birde sanki içimde oynadığını hissediyorum bazen.:KK46: Sizlerde de oluyormu?

yesilinci yesilinci h.geldin cnm topige :) bende hastaneden geldim simdi bebisimizi gordum nssil guzel bir duygu :) eveet kanama alani biraz kuculmus sevindim kizlar bebegi iyi gordum dedi saglikli masaalah :) 10 gun sonra yine gel dedi igneleri biraktik fitile geri donduk inss bi sikinti olmaz igneyi birakinca :KK43: tek korkum o Allaha bin sukur Rabbim meleklerimizi korusun
Kuzuuummm çok sevindim iyi oldugunuza... Emre bey bugün cağırdı kese için.. İnşallah görürsem nefes alıcam biraz....

İ
Kızlar benim karnım baya büyüdü. Sizlerde durum nasıl? pazartesi günü birkaç hamile kıyafeti aldım. rahatladım gerçekten. bol diye giydiğim kıyafetler bile rahatsız ediyormuş, onu fark ettim. Fakat karnım büyüdükçe çok mutlu oluyorum.:KK36: Birde sanki içimde oynadığını hissediyorum bazen.:KK46: Sizlerde de oluyormu?
insallahhhh... Burda herkes benim gibiymiş... Meger ben paronayak olmamışım:KK70:

olmaz mı canım kilo aldığıma hiç bu kadar sevinmemiştim her ne kadar arkadaşlarım zayıflamışsın sennnn deseler de tartı öyle olmadığını gösteriyor ve hamile kıyafetleri giyilecek kadar göbeğim belirginleşti artık çok da hoşuma gidiyo göbeğimi görmek ilk başlarda üzülüyodum kilo aldığımı görünce ama simdi içimdeki canın büyüdüğünü hissediyorum ve bu beni çokkkk mutlu ediyo, bir an önce zaman geçsin de bebeğimi kulacağıma alayım sağlıklı bi şekilde diyordum :):):) annelik ne mükemmel bi duyguymuş şimdiden böyle hissediyorsak eğer ilerisiin düşünemiyorum, Allahım herkesin evladını bağışlasın inşallah....

olmaz mı canım kilo aldığıma hiç bu kadar sevinmemiştim her ne kadar arkadaşlarım zayıflamışsın sennnn deseler de tartı öyle olmadığını gösteriyor ve hamile kıyafetleri giyilecek kadar göbeğim belirginleşti artık çok da hoşuma gidiyo göbeğimi görmek ilk başlarda üzülüyodum kilo aldığımı görünce ama simdi içimdeki canın büyüdüğünü hissediyorum ve bu beni çokkkk mutlu ediyo, bir an önce zaman geçsin de bebeğimi kulacağıma alayım sağlıklı bi şekilde diyordum :):):) annelik ne mükemmel bi duyguymuş şimdiden böyle hissediyorsak eğer ilerisiin düşünemiyorum, Allahım herkesin evladını bağışlasın inşallah....

Amin canım :KK54: bende sabırsızlanıyorum. gerçekten harika bir duygu. Acaba şimdi ne yapıyor içeride diye her halini merak ediyorum.

Amin canım :KK54: bende sabırsızlanıyorum. gerçekten harika bir duygu. Acaba şimdi ne yapıyor içeride diye her halini merak ediyorum.
ay evte ya ben hep diyodum arkadaşlarıma da zaten kadınların karnında bi cam olsa mesela arada açıp bakabilsek ne güzel olurdu :):)

Günaydınlar ,
Bugun degerim 6000'lere gelmiştir diye tahmin ediyorum ama gitsem görebilir miyim keseyi? cok korkuyorum göremezsem diye :S bugun 18. gunu transferimin
Bence görürsün artık , göremezsende moralini bozma sonra görürsün. Ama trans abdominal ultrasonla bakılırsa vajinal ultrasona göre 1 hafta geç görülür canım.

Kızlar bugün benim tüpçüye kontrole gittim. Herşey iyi dedi şükür. Ben belki enseyide ölçer diyordum ama ölçmedi. Sizinkiler ense kalınlığını 2 li taramadan önce ölçtümü , yani enseyi ne zaman ölçtüler ?

benimde karnım artık farkediliyor :KK49: zaten 3 kilo almışım..
önceden gördüğümde içim burkulan hamile kıyafetlerini, şimdi alıp giyebiliyorum, şükürler olsun..
allah isteyen herkese yaşatsın bu güzel duyguları..

Amin canım. Allah isteyen herkesin gönlüne göre versin. sen dün bebeklerin yüzünü, kollarını bacaklarını falan gördün mü?:KK48:

Kızlar bugün benim tüpçüye kontrole gittim. Herşey iyi dedi şükür. Ben belki enseyide ölçer diyordum ama ölçmedi. Sizinkiler ense kalınlığını 2 li taramadan önce ölçtümü , yani enseyi ne zaman ölçtüler ?
İkili test için kan vereceğin gün ölçüyorlar canım. Ense kalınlığı ve kan sonuçları birlikte değerlendiriliyor.

Benim iki aralıkta yapılacak canım

Günaydınlar ,
Bugun degerim 6000'lere gelmiştir diye tahmin ediyorum ama gitsem görebilir miyim keseyi? cok korkuyorum göremezsem diye :S bugun 18. gunu transferimin
Canim hayirli olsun benim bildigim transferden sonra 21 gun diye biliyorum. Size tavsiyem kese ve kalp icin ayri ayri gitme bir hafta daha sabredip ikisini ayni gun gor derim.
Evetttt:KK49::KK49:biri kiz biri oglan teyzesi.allahim saglikla sihhatle kucagimiza almamizi nasip etsin insallah:KK9:
masallah ay cok sevindim. Bana da baska bir muayene icin gittigimde ben oyumu oglandan yana kullaniyorum dedi sagolsun. Ama digerine bisey demedi. Acaba bisey goremedigine gore o da kiz mi ki diyorum. Bir sonra ki kontrol 10 gun sonra bakalim ins. Biz de netlestiririz. Yalniz ben biseyler almaya hic hevesli degilim ablamlar yigenim filan benden hevesli bakalim nolcak.
. QUOTE="meneksemavi, post: 37867544, member: 574235"]Kızlar bugün benim tüpçüye kontrole gittim. Herşey iyi dedi şükür. Ben belki enseyide ölçer diyordum ama ölçmedi. Sizinkiler ense kalınlığını 2 li taramadan önce ölçtümü , yani enseyi ne zaman ölçtüler ?[/QUOTE] bitiyorum senin su tupcu demene :) canim kendi dr.larimiz bakmiyor ense kalinligina filan sen ayrintili ultrason yaptiralim mi diye sor o sana soyler. Hastanelerin ya da disarida ozel perinatolog bularak gitmen lazim. Ense kalinligina filan 12. Haftada bakiliyor diye biliyorum. Bir de 20. Haftada ayrintili ultrason yapiliyor onda da organlarina bakiliyor galiba. Ben ikili ve uclu testleri yaptirmadim

Kizlarrr bugun çok huzurlu ve mutluyum 3 aydir ilk defa evimi temizleyebildim tabiki oncekiler gibi degil ama yine elim deydi:)temizlikcilerin yaptığı hiicc icime sinmiyor:KK43:
Canım iyimisin sen , söylediklerinden hiçbir şey anlamadım Sen tüp bebek yaptırmadınmı, bak çekerim kulaklarını he:) Şaka bir yana eline sağlık temiz olmuştur , aman diyim dikkat et kendine fazla yorulma , bugünlere kolay gelmedik:nazar:

Back