Amin cemi cümlemiz den razı olsun. Icinin rahatladıgına sevindim canımBen almanyadayım gurbetteyim doktorla tam konuşamıyorum birde buradaki doktorlar seri kanlı senin doktorun ne güzel demiş.... Ama baya kişinin başına gelmiş ve atlatmışlar okudum bu bana güç verdi birde sen verdin canım Allah razı olsun
allah yardımcın olsun inşallah kötü bir kanama değildirHanimlar hstanedeyim kanama yuzunden cddi ciddi dua istiyorum sizlerden
Hanimlar hstanedeyim kanama yuzunden cddi ciddi dua istiyorum sizlerden
Canım kanda betaHCG 50'i geçmeden idrarda pozitif olmuyor. Senin gibi olupta hamile kalanlar var tabiki. Hayırlısıyla kucağın dolsun inşallah.Selam kızlar. Nolur lütfen acil yardım edin. Fikirlerinize ihtiyacım var. 3 kasım 3. Gün 2 embiro transfer edildi. Yarın test günüm. Bugün idrar testi yapdım neqatif. Böğle durumla karşılaşdınız mı hiç? Yani 1 gün önce idrarda neqatif çıkıpta test günü pozitif olan. Hamile kalanlar sizi tebrik ediyorum. İnşAllah sağ salim kucağınıza alırsınız. Rabbim olmayanlara da versin
Bendede oluyordu. Benim doktor ilk 12 haftadaki lekelenme ve kanamaları kafana takma demişti. Tabiki lekelenme ve kanamaları doktoruna bildirmelisin , ona göre ilaç veriyor.
Sağol kuzum senin leke sürekliliği nasıl??? Aradamı oluyor yoksa ara ara azmı
Geçmiş olsun canım arkadaşım . Hiç canını sıkma birşey olmayacak hayırlısıyla . Dualarım seninle canım , hayırlısı neyse o olsun.Hanimlar hstanedeyim kanama yuzunden cddi ciddi dua istiyorum sizlerden
Duam seninle canım Rabbim yardımcın olsun......Hanimlar hstanedeyim kanama yuzunden cddi ciddi dua istiyorum sizlerden
Doktorum bana progestan verdi onu kullanıyorum canım iyiydi bitti derken iki gündür sabahları oluyor ondan tedirgin oldum... Sağol canım desteğin içinBendede oluyordu. Benim doktor ilk 12 haftadaki lekelenme ve kanamaları kafana takma demişti. Tabiki lekelenme ve kanamaları doktoruna bildirmelisin , ona göre ilaç veriyor.
Üzülüp stres yaparsan bebişine zarar verirsin canım haberin olsun.
Canım kanamanın gectigine sevindim. Inşallah bir daha tekrarlamaz dikkat et yat dinlen hepsi geçecekHanimlar gunaydin.Allah razi olsun hepinizden. Cok tesekkur ederim. Eve geldik evdeyim aksamki kirmizi kanama kahverengi akintiya donustu. Yatiyorum. Yogun bir kanama alani olusmus dedi. Daha once de olmustu. Bayrami da hastanede gecirmistik. Yine ayninyer anladigim kadariyla. Artik 14. Haftam diye icim rahatti. Demekki rahatlayamayacagiz kucagimiza lamadam saglik olsun. Dualarinizi eksik etmeyin. Cok tesekkurler
Cwnm dualarim seninle ne oldu korkma bi gece bendde yattim hastanede
Rabbim bebeğini korusun canım inşallah kanaman durur
allah yardımcın olsun inşallah kötü bir kanama değildir
Çok geçmiş olsun. Rabbim seni de bebeğini de korusun.. iyi haberlerini alalım inş..
Geçmiş olsun canım arkadaşım . Hiç canını sıkma birşey olmayacak hayırlısıyla . Dualarım seninle canım , hayırlısı neyse o olsun.
Ve bahar geldi Rkadaştan haber yokmu inşallah iyidir
Duam seninle canım Rabbim yardımcın olsun......
cok cok tesekkur ederim. Cevremden kimseye soyleyemezken dua istemek icin aklima gelen ilk sizler oldunuzCanım kanamanın gectigine sevindim. Inşallah bir daha tekrarlamaz dikkat et yat dinlen hepsi geçecek
Cok tesekkur ederim korkusu yetiyor insana tam gecmis de sayilmaz ama hic degilse kirmizi degil. Onu gormek cok kotu bisey kaybetme korkusu filan Rabbim kimseye yasatmasinCanım kanamanın gectigine sevindim. Inşallah bir daha tekrarlamaz dikkat et yat dinlen hepsi geçecek
Amin canım benim de oluyor kahverengi lekelenmeCok tesekkur ederim korkusu yetiyor insana tam gecmis de sayilmaz ama hic degilse kirmizi degil. Onu gormek cok kotu bisey kaybetme korkusu filan Rabbim kimseye yasatmasin
Ayy cok sevindim canim iyi olduguna rabbim cektiklerimizle bizi mükafatlandirsin yavrularimiz mukafatimiz olsun inşallahhhvebahargeldi gemis olsun tekrardan cnm
Hanimlar gunaydin.Allah razi olsun hepinizden. Cok tesekkur ederim. Eve geldik evdeyim aksamki kirmizi kanama kahverengi akintiya donustu. Yatiyorum. Yogun bir kanama alani olusmus dedi. Daha once de olmustu. Bayrami da hastanede gecirmistik. Yine ayninyer anladigim kadariyla. Artik 14. Haftam diye icim rahatti. Demekki rahatlayamayacagiz kucagimiza lamadam saglik olsun. Dualarinizi eksik etmeyin. Cok tesekkurler
Allah razi olsun ins tekrarlamaz. Ins kimse yasamazCanım çok geçmiş olsun. İnşallah tekrarı olmaz. sağlıkla mutlulukla kucağına almayı nasip etsin allah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?