2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Catlak icin bende en cok lierac duydum ama tvde bircok doktordan en sagliklisi hakiki zeytinyagi diye duymustum. Banada cok mantikli geldi sonucta tamamen bitkisel denilen urunlere hicbir zaman yuzde yuz itimat etmemek lazim. Zeytinyagi kullanmaya baslicam bende ama 10 veya 12. Haftadan sonra baslanmali diyorlar. Bir sonrali doktor randevumda sorucam size de yazarimm

Allah Allah görürüsün inşallah canım haberdar et belkı gec döllenme gerıden gelıyordun hakkımızda hayırlısı
Canom yumurtlama tarihim 29 kasımmış valka bilmiyordum bunu sonradan baktım ama tam o gün korunmamıştık o tarihte döllenmişse normal değil mi? Geç döllenme madıl oluyor ki?

Degerin yavas yavas dusuyo canim dr a git istersen canim 184 ile 270 arasi cok buyuk bi fark degil gebelikte o yuzden belirgin yada silik olmasi ayni sey bi de sabah ki ilk idrarla bakilan daha net cikar
Bugün baska bi hastanede tekrar test yaptirdim canim ve 487 cikti bi gariplik var ama anlamadim sagolsun dr larin agzindan kerpetenle cikiyor laf

İşte onu anlasam nasıl ve neden gecikiyor diye??? hayırlısı ama zaten kalp atışı 7. Hafta ın içindeyken duyuluyormuş yarın bakacağım artık yarın da görmezlerse prof. E giderim artık. Belirsizlik insanı mahvediyor

Merhaba arkadaşlar , iki evladım ve 12 sene sonra perşembe günü hamile olduğumu öğrendim... Sat 20.11.2015,
Safra kesemde taş oluşumu var, doktor ameliyat dedi ve bazı testler istedi... Tahlillerin arasına betahcg yi kendim ekledim neden bilmiyorum, değer 16.aralıkda 2,49 çıktı.21 aralıkda evde idrar testi taptım ve çift çizgiyi gördüm, 25 aralık da beta hcg yapıldı hastanede değer 748, pazartesi kadın doğum dr unda randevum var bakalım değer ikiye katlanack mı hepinize sabırlı günler sevindirici haberler diliyorum...

Slm, minnik keselerin ve minnik bebişlerin anneleri sat'ım 17 kasım, 13 aralıkta bhcg 115'ti. 5+2'de Keseciğim çok minnoş olduğu için göbüşten görünmedi diğer yolla göründü. Biraz korku biraz heyecan ile kalp atışını duyacağım zamanı bekliyorum. Bebeklerimin kalpleri durduğu için iki kez kürtaj olmak zorunda kaldım. Kan pıhtılaşmasından kaynaklanıyormuş, her gün kan sulandırıcı ' hıbor ' iğne yapıyorum. İnşallah bu kez Rabbim sağlıklı bir hamilelik ve bebek nasip eder. Dualarınızı bekliyorum. Rabbim yar ve yardımcımız olsun.

Allah kucağına almayı nasip etsin canım benim.
İnşallah sağlıkla, annelerini üzmeden gelir bebeklerimiz.

Benim kanamadan sonra kahverengi lekelenmem halâ bitmedi.... persembe günü kontrole gidicem kalp atisi için ...dr gün vermişti.beklemek çok zor

Merhaba bende dun hamile olduğumu öğrendim. Ağır şekilde grip oldum ilaç kullanmadan once bi kan testi yapalım dedik bhcg 74 çıktı

canm sebamedi de bi abladan duymuştum bende başka kmseden duymadm ama baya memnundu tamamen doğal dedi ne kadr doğru bilmem tabi . ama lieracı baya duydum kullanıp memnun kalan çok kişi var :)
Bende baktım da şimdi sebamed daha ucuz. Ama lieracdan memnun kalan da çok paraya kıyıp alsam mı diye düşündüm. Yazılana göre ayda bir tene bitiyormuş. Hatta hamileliğin son dönemlerinde haftada bir tüp bitiyormuş bu kremden.

Kizlar benden cok acik renkte koyu sariyla karisik kahve leke geldi... cok endiseliyim

canım endişelenmemek elde değil benimde 5. haftadan itibaren ara ara devamlı geliyoo doktor artık ilk başta düşük olabilir demişti sonradan iğne verdi haftada bir vuruluyorum amaa kırmızı olmadığu sürece çok önemli olmuyomuş sen yinede doktoruna bilgiyi ver o gerekli tedbiri alır ben çalışıyorum eve gidience tamamen yatmaya çalışıyrum şimdi normal dio artık doktorum

Günaydın iyi haftalar herkese :) yeni gelen annelere hayırlı olsun :) sorunlar atlatan annelerimize Geçmiş olsun inşallah en kısa sürede herşey yoluna girer... ben doktor sırası bekliyorum. Özel hastanedeyim ama burası aşırı kalabalık. Erkenden gideyim diye kahvaltı da yapmamıştim. Nerdeyse 2 saat oldu İnşallah bu sefer bebeğimizi görebiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…