Canom yumurtlama tarihim 29 kasımmış valka bilmiyordum bunu sonradan baktım ama tam o gün korunmamıştık o tarihte döllenmişse normal değil mi? Geç döllenme madıl oluyor ki?Allah Allah görürüsün inşallah canım haberdar et belkı gec döllenme gerıden gelıyordun hakkımızda hayırlısı
Canom yumurtlama tarihim 29 kasımmış valka bilmiyordum bunu sonradan baktım ama tam o gün korunmamıştık o tarihte döllenmişse normal değil mi? Geç döllenme madıl oluyor ki?
Bugün baska bi hastanede tekrar test yaptirdim canim ve 487 cikti bi gariplik var ama anlamadim sagolsun dr larin agzindan kerpetenle cikiyor lafDegerin yavas yavas dusuyo canim dr a git istersen canim 184 ile 270 arasi cok buyuk bi fark degil gebelikte o yuzden belirgin yada silik olmasi ayni sey bi de sabah ki ilk idrarla bakilan daha net cikar
Slm, minnik keselerin ve minnik bebişlerin anneleri sat'ım 17 kasım, 13 aralıkta bhcg 115'ti. 5+2'de Keseciğim çok minnoş olduğu için göbüşten görünmedi diğer yolla göründü. Biraz korku biraz heyecan ile kalp atışını duyacağım zamanı bekliyorum. Bebeklerimin kalpleri durduğu için iki kez kürtaj olmak zorunda kaldım. Kan pıhtılaşmasından kaynaklanıyormuş, her gün kan sulandırıcı ' hıbor ' iğne yapıyorum. İnşallah bu kez Rabbim sağlıklı bir hamilelik ve bebek nasip eder. Dualarınızı bekliyorum. Rabbim yar ve yardımcımız olsun.
hayırlı haberle gel canm inşallaahİyi dusunemeye calisiorm canim yarinda kalp atisi icin gidecektik zaten insallah kotu haber almayiz...
Bende baktım da şimdi sebamed daha ucuz. Ama lieracdan memnun kalan da çok paraya kıyıp alsam mı diye düşündüm. Yazılana göre ayda bir tene bitiyormuş. Hatta hamileliğin son dönemlerinde haftada bir tüp bitiyormuş bu kremden.canm sebamedi de bi abladan duymuştum bende başka kmseden duymadm ama baya memnundu tamamen doğal dedi ne kadr doğru bilmem tabi . ama lieracı baya duydum kullanıp memnun kalan çok kişi var :)
En azindan icin rahatlarYarin gidecez canm
Hayirli olsun canim aramiza hosgeldinMerhaba bende dun hamile olduğumu öğrendim. Ağır şekilde grip oldum ilaç kullanmadan once bi kan testi yapalım dedik bhcg 74 çıktı
Kendi dr unla gorus bu dusus ve yukselis neden misBugün baska bi hastanede tekrar test yaptirdim canim ve 487 cikti bi gariplik var ama anlamadim sagolsun dr larin agzindan kerpetenle cikiyor laf
Kizlar benden cok acik renkte koyu sariyla karisik kahve leke geldi...cok endiseliyim
Hayirli olsun canim :)Merhaba bende dun hamile olduğumu öğrendim. Ağır şekilde grip oldum ilaç kullanmadan once bi kan testi yapalım dedik bhcg 74 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?