2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Çin takvimi kızımda tutuyor,şimdi erkek diyor ama pek inanmıyorum öyle şeylere ya sağlıklı ve hayırlı olsun da gerisi önemli değil

Anladım canim aşırı tüketmezsen bi zararı olcanı düşünmüyorm inşallah bişi olmamıştır

Lierac duymuştum canım. Araştırmaya başlarım yavaştan. Ben sebamed ürünlerini pek beğenmiyorum.
.
canm sebamedi de bi abladan duymuştum bende başka kmseden duymadm ama baya memnundu tamamen doğal dedi ne kadr doğru bilmem tabi . ama lieracı baya duydum kullanıp memnun kalan çok kişi var :)

Selam kızlar bende 6+3 teyim dun ilk kontrole gittik keseyi gördüm dr. Herşey cok normal ama bebeği göremiyoruz 3 hafta sonra yine bakalım dedi ama sonra eve geldikten sonra içime sıkıntı geldi Niye Bebek gözükmedi diye internette 6 haftada kalp atışı ve brbek gözüküyor diye okudum ama bende gözükmedi..böyle bir şeyle karşılasan var mı aranızda ??

yarın kalp atışı için gideceğiz

Nrunlu
Canım bende de aynı durum var. 5+6 da bebeği göremedi doktor yarın tekrar gidreceğim bakalım görebilecek mi?? Benim beta hcg çok yüksek olmasına rağmen görünmedi

Nrunlu
Canım bende de aynı durum var. 5+6 da bebeği göremedi doktor yarın tekrar gidreceğim bakalım görebilecek mi?? Benim beta hcg çok yüksek olmasına rağmen görünmedi

canım haber ver olurmu nasıl bebeği, görmemeişler... Kaç cıktı bshg

canım haber ver olurmu nasıl bebeği, görmemeişler... Kaç cıktı bshg
12000 çıktı canım 5+4 te vajinal ultrasonla keseyi gördü bebekle ilgili bir şey demedi haftaya gel dedi. 5+6 da başka bir doktora gittim o karındn ultrasonla keseyi gördü 9 mm di kesr kalp atışını duyar mıyız dedim daha çok küçük haftaya duyarız dedi. Şimdi yarınişk gittiğim doktora gideceğim 2 gün sonrada 2. Gittiğime gideceğim allahtan hayırlısı

Allah Allah görürüsün inşallah canım haberdar et belkı gec döllenme gerıden gelıyordun hakkımızda hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…