- 31 Aralık 2014
- 1.930
- 3.340
- 133
Yok canım bir meyve, reflüye çok iyi geliyor. Almadığımda midem çok yanıyor. İlaç kullanmak istemediğimden günde bir çay kaşığı alıyordum.
Sağol canım umarım öyledir, sabahtan beri moralim o kadar bozuk ki anlatamam.
İki hafta sonra gel dedi. Tekrar bakılmadı değerime. Ben pazartesi gideceğim eğer doğru düzgün göremezsek başka doktora gideceğim. Senin doktor mu istemişti hcg takibini?
Haberleselim :) gerci daha yolun basindayiz cooook var cinsiyet ogrenmemizeBenim erkek çıktı bakalım doğru çıkacak mı o zaman da haberleselim
Kizlar benden cok acik renkte koyu sariyla karisik kahve leke geldi...İnşallah endiseliyim
canm sebamedi de bi abladan duymuştum bende başka kmseden duymadm ama baya memnundu tamamen doğal dedi ne kadr doğru bilmem tabi . ama lieracı baya duydum kullanıp memnun kalan çok kişi var :)Lierac duymuştum canım. Araştırmaya başlarım yavaştan. Ben sebamed ürünlerini pek beğenmiyorum.
.
Drunu ara ya da git canim hastaneye bi bebek hemen olmuyoKizlar benden cok acik renkte koyu sariyla karisik kahve leke geldi...cok endiseliyim
endişe etme canm kötü düşünme iyi düşün hepKizlar benden cok acik renkte koyu sariyla karisik kahve leke geldi...cok endiseliyim
Muhtemelen yerleşme kanamasıdır canım, dinlen bu akşam yarın da doktora görünürsün.Kizlar benden cok acik renkte koyu sariyla karisik kahve leke geldi...cok endiseliyim
Yarn 7 haftalik oluorz canm bu zamana olur mu yerlesme lekesi ?Muhtemelen yerleşme kanamasıdır canım, dinlen bu akşam yarın da doktora görünürsün.
İyi düşün iyi olsun.
İyi dusunemeye calisiorm canim yarinda kalp atisi icin gidecektik zaten insallah kotu haber almayiz...endişe etme canm kötü düşünme iyi düşün hep
Yarin gidecez canmDrunu ara ya da git canim hastaneye bi bebek hemen olmuyo
Insallah canim...Olabiliyormuş bazen canim kirmizi gelmedigi surece endise etmemek lazimms.ayaklarinin altina yastik koy.istirahat et İnsallah sorun yoktur
Selam kızlar bende 6+3 teyim dun ilk kontrole gittik keseyi gördüm dr. Herşey cok normal ama bebeği göremiyoruz 3 hafta sonra yine bakalım dedi ama sonra eve geldikten sonra içime sıkıntı geldi Niye Bebek gözükmedi diye internette 6 haftada kalp atışı ve brbek gözüküyor diye okudum ama bende gözükmedi..böyle bir şeyle karşılasan var mı aranızda ??
Nrunlu
Canım bende de aynı durum var. 5+6 da bebeği göremedi doktor yarın tekrar gidreceğim bakalım görebilecek mi?? Benim beta hcg çok yüksek olmasına rağmen görünmedi
12000 çıktı canım 5+4 te vajinal ultrasonla keseyi gördü bebekle ilgili bir şey demedi haftaya gel dedi. 5+6 da başka bir doktora gittim o karındn ultrasonla keseyi gördü 9 mm di kesr kalp atışını duyar mıyız dedim daha çok küçük haftaya duyarız dedi. Şimdi yarınişk gittiğim doktora gideceğim 2 gün sonrada 2. Gittiğime gideceğim allahtan hayırlısıcanım haber ver olurmu nasıl bebeği, görmemeişler... Kaç cıktı bshg
12000 çıktı canım 5+4 te vajinal ultrasonla keseyi gördü bebekle ilgili bir şey demedi haftaya gel dedi. 5+6 da başka bir doktora gittim o karındn ultrasonla keseyi gördü 9 mm di kesr kalp atışını duyar mıyız dedim daha çok küçük haftaya duyarız dedi. Şimdi yarınişk gittiğim doktora gideceğim 2 gün sonrada 2. Gittiğime gideceğim allahtan hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?