2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

hayırlı haberle gel canm inşallaah
Canım yanılmıyorsam. Diğer konulardan birinde sen hamilelikte okunacak sureler ve duaları paylaşmıştın . Bakıyorum ama bulamıyorum unuttum nerde olduğunu . Eğer sen paylaştıysan bize de gönder canım sana zahmet . yanılıyorSaM kusura bakma

Yaşanan onca olumsuzlukların, tedavilerin, hayal kırıklıklarının üzerine dün hamile olduğumu öğrendim,
Allahıma binlerce şükür, hem de doğal yolla hamile kaldım bizim mucizemiz şu an bizimle inşallah sağlıkla doğar kuzum,
Rabbim isteyen herkese nasip etsin, bebiş bekleyen anne adaylarına da sağlıkla yavrularını kucağına almayı nasip etsin

Mrb kızlar şimdi doktordan geldim bebişimin kalp atışını duydum. Çok mutlu oldum doktor her şey yolunda dedi daha yarım cm miş bebeğim yani 5 mm 6+4 te 5mm bebeğim var

Canım 3 hafta bekleme başka bi hastaneye git derim belki kullandkları makineden görülmemiştir ben tam 6+3 de gördüm ve kalp atılını duydum tabi farklılık gösterebilir ama 3 hafta beklemene gerek yok

Mrb kızlar şimdi doktordan geldim bebişimin kalp atışını duydum. Çok mutlu oldum doktor her şey yolunda dedi daha yarım cm miş bebeğim yani 5 mm 6+4 te 5mm bebeğim var
Gözün aydın canım benm sağlıkla büyür inşallah sağlıklada kucağna alırsınn

Ayyy cok güzel bişey canım gözünüz aydınn

Çook mutlu oldum darısı başıma inşallah :) Ben 6+4 de bebeğimi görememiştim. Simdi randevum öğleden sonraya kaldı. Heyecanla bekliyorum.

Atarlilohusa bende 6+2 de devlete gitmistim göremeyince ayni endişeyi bende yaşadım ama 6+4te gittiğim özeldeki doktor geç döllenme olabilir. Herşey normal. Ben hastalarımı Keseyi 6 -7 mm gördükten 15 gün sonra bebeği görmek için çağırıyorum dedi.

C
Canim ben kalp atislari icin 8. Haftada gitcem dr um o zaman cagirdi

canım ne güzel gözün aydın inşallah bende duyarım bu haftasonu kalp atışlarını sağlıkla al kucağına inşalah

ya kizlar ben gittim bugun dr ye oyle ses felan duymadim. Dr daha kucuk duyulmaz oyle hemen dedi..keseye felan bakti iste progestan verdi 16 haftaya kadar ic dedi.. Keseyi gordum ama dr kesinin icindekini de goruyorum ben dedi ben birsey gormedim. Bir sorun mu var acaba da soylemedi dr. Kan tahliline gonderdi..tiroid felan yapilacakmis normal mi??

Canım 3 hafta bekleme başka bi hastaneye git derim belki kullandkları makineden görülmemiştir ben tam 6+3 de gördüm ve kalp atılını duydum tabi farklılık gösterebilir ama 3 hafta beklemene gerek yok
Oyle yapacagım bende.ozel hastaneye gitmiştim iki gun sonra da devlet hastanesine gideceğim en azından sormadıydım soruları sorup içimi rahatlatayım

Oyle yapacagım bende.ozel hastaneye gitmiştim iki gun sonra da devlet hastanesine gideceğim en azından sormadıydım soruları sorup içimi rahatlatayım
İnsan kalp atışını duyunca iyice anlıyor anne olduğunu bian önce duyarsın inşallah tatlım bende ilk özele gitmiştim haftaya devlete gitcem ikisini bir sürdürcem tek drla kalmıyım hem özele o kadr para veriyoruz özel bi bilgilendirme yapılmıyor sadece beni telden arıyıp tahlil sonuçlarımı söyledi ona dikkat et buna dikkat et demedi ilk aylar riskli sonuçta:/

Sorun olsa söylerdi canım benim söylememezlik olur mu hiç öyle düşünme ilk tahliller herkese yapılıo canım bi dahaki sefere duyarsın kalp atışlarını

Sorun olsa söylerdi canım benim söylememezlik olur mu hiç öyle düşünme ilk tahliller herkese yapılıo canım bi dahaki sefere duyarsın kalp atışlarını

Ins cnm progesteron vermis olmasi canimi skti birde sey sordum cinsel munasebet sknti olur mu diye 1. trimester ve 3. trimester de sicak bakmiyoruz yapmayin daha iyi dedi :S

Bencede yapmamak daha iyi konu hakkında cok bilgim gok ama biz yapmamayı düşünüyoruz doğana kadarda yapamam

ben çok kötüyüm kızlar afedersiniz de bugün iki kere çıkardım hiiç bişe yiyemiyorm

merhabalar 16. gun bhcg degerim 1300 cijti sanırım artik hamileyim diyebilirim :) doktor 2 hafta sonra kese icin cagirdi. insallah hersey yolunda gider. buarada rica minnet kan pıhtılaşması testi istedim hocadan bakacaklar ona da. 2 hafta saglikli ve cabuk gecer umarim

canm benm okuduklarım inşikak suresi , yasin suresi , meryem suresi ,arada enbiya suresi ve yusuf suresi , ve bolca el musavvir zikrini çekmek.. allahın 99 ismi de var tabi her gün okuduğum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…