- 15 Aralık 2015
- 849
- 604
- 23
yok hayatım keseyi gördük sadece 2 hafta sonrasına gün verdi hem bebeği görmek hemde kalp atışlarını dinlemek için bide tahlil verdi onları yaptırdık sonuçlarınıda 2 hafta sonra alıp gelin dedisağol kuzum inşallah ya artık keseyi mi ggörüon yoksa bebişimi canım bazen ilk gittiğinde kalp atışını dinletiyomuş doktr duydun mu sen
Yok canjm ben kiyidan dondum hamilr kalmasaydim rahim filmi cekilcekti hamile oldugumu ogrendimsende mi rahim filminden sonra kaldn canm
yok hayatım keseyi gördük sadece 2 hafta sonrasına gün verdi hem bebeği görmek hemde kalp atışlarını dinlemek için bide tahlil verdi onları yaptırdık sonuçlarınıda 2 hafta sonra alıp gelin dedi
Amin canım inşallah Allah korusun getirme öyle şeyler aklına herşey çok güzel olucak sağlıkla minişlerimizi kucağımıza alıcaz Allahın izniylehmm anladım canım hadi inşallah sağlıkla alkucağına ya inşallah beimde normaldir sağlıkla alırım daha önce dış gebelik geçirdiğim için çook kokruyrm
hımmm anladm canm daha iyi olmus :)))Yok canjm ben kiyidan dondum hamilr kalmasaydim rahim filmi cekilcekti hamile oldugumu ogrendim
Dun tvde doktorda ballo zencefilli limonlu karisim tarifi verdi ilac icmeyin cocuklara icirmeyin ilac diyordu. Birebir hem bigaza hem gribe diyordu. Bendekide balli degil limon zencefil seker ama sanirim ballisi daha faydalidirCan'ım bende grip oldum maalesef yaainsan hiç bişey içemiyo o daha kötü ne iyi be kötü bilemiyosun herkes bişe söylüyo aklım karışıyor yaaa
Bende asilama yaptirmis biri olarak sadece bi kac gun daha sabretmeni tavsiye ederim.. asilama olmamis olsaydin bunlar gebeligi dusundururdu direk ama asilamada biraz kasik agrisi fazla yumurta olusumundan ve o yumurtalarin genrlde atilmasida zor agrilar olabiliyor.. sana tavsiyem 14. Gununden sonra test yaptirman 14. Gunden once kullanilan ignelerde gebelik hirmonu bulundugundan testte yaniltici olabilir.. bir hafta daha sik disini.. ama nuhtemelen tutmus olma ihtimali yuksek gibi ama bunu simdiden bilemeyiz cok erkenKızlar yardım bugün aşılamamın 8.günü akıntım ve kabızlık var hafif bel ve kasık Ağrı'm var göğüs ucuma dokununca da sızlıyo sizce hamilemiyim
Dusuk tehlikeni hirmina bakmadan keseye bakarak anlar zaten . Birde 2 tane düsuk tecrubeme dayanarak sunu soyleyebilirim egerki bi dusuk riskiniz olsaydi cok siddetli yurutmeyen kasik agrilariniz dahada cok batma kramp seklinde agrilariniz olur.. bi sure sonrada kanama veya lekelenme olur..hormonlarıma bakıp düşük tehlikem olduğunu anlayamaz mı sonuçta geç kalmak istemiyorum
evabın için cok saol Can'ım çatlatma iğnesi olmadım ama ben kendiliğinden catladı yumurtalarım 3yunurtam vardı 22mm 19mm ve 16mm kan testi yaptı doktor deri çatlamaya başlamış hemen aşılmanı yapalım dedi yanı sadece klomen kullandım sonrasında hiç bişey kullanmadım şuanda kullanmıyorum progestan falan yarın 10.gün kanda çıkar mı kı acabaBende asilama yaptirmis biri olarak sadece bi kac gun daha sabretmeni tavsiye ederim.. asilama olmamis olsaydin bunlar gebeligi dusundururdu direk ama asilamada biraz kasik agrisi fazla yumurta olusumundan ve o yumurtalarin genrlde atilmasida zor agrilar olabiliyor.. sana tavsiyem 14. Gununden sonra test yaptirman 14. Gunden once kullanilan ignelerde gebelik hirmonu bulundugundan testte yaniltici olabilir.. bir hafta daha sik disini.. ama nuhtemelen tutmus olma ihtimali yuksek gibi ama bunu simdiden bilemeyiz cok erken
çok sevindim canm darısı başımıza :)Bu arada teyzeleri bebişimin kalbi atıyor :)
canm ben türkiyeye geldiğimde 10+5 olcam tahliller için geç mi kalırımBen 8+4 haftalik gebeyim daha yeni kan ve idrar tahlillerim yapildi meraklanmayin progestan lekelenme durumunda fln verilio
daha küçük diye bakmadılar canm en normali üsten ultrasonla 6 haftalıkken görülebiliyo onun öncesinde tedirginlkler oluyor görünmüyor. doktor göremem diye bakmamıştr moralini bozmak istememiştr :) olumlu düşünYa kızlar ben hastaneye gittim 4+6 günlüktü ama benim ne keseye baktılar ne bişey folik verdi bide kan verdim 3hafta sonra gel dedi kalp atışı duymamız garanti olur dedi
Allahin izniyle keseyi gorursun canim kesin. Ilk etapta o onemli. Ben ilk keseyi gordum. Tam 6.haftasinda kesenin icindw olusumlar yeni baslamis dedi doktor kalp atislarini kendosi duydu ben duyamadim. Yarin tahlil sonuclarimi goturecegim insallah bu sefer duyarim 6+4 olmus olacak. Yani kalp atislarini duymazsan endiselenme keseyi gorursun kesin.Yok canım ya ben daha gitmedim doktor bu pazartesi çağırdı gittiğimde 5+3 günlük olcam o zaman görürüm heralde dimi yaa
Allahin izniyle keseyi gorursun canim kesin. Ilk etapta o onemli. Ben ilk keseyi gordum. Tam 6.haftasinda kesenin icindw olusumlar yeni baslamis dedi doktor kalp atislarini kendosi duydu ben duyamadim. Yarin tahlil sonuclarimi goturecegim insallah bu sefer duyarim 6+4 olmus olacak. Yani kalp atislarini duymazsan endiselenme keseyi gorursun kesin.
Kızlar ben 32 yaşındayım. 2.5 sene bekledim ve Allah nasip etti. Hiç bir sıkıntımız yoktu. Keçi Boynuzu soğuk sıkım almıştık belki onun da faydası vardır. Ama herşey Allah'tan unutmayın.25 canım. Nasıl oldu peki 1 buçuk yılın sonunda? Çok sevindim senin icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?