2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Tatlım galiba eczane bebek mağzası internette falan var 65 100 arası fiyatları
Çok saol canım 8.haftadan sonra ihtiyacım olabilir çünkü ilkinde öyle olmuştu 14.haftaya kadar canım çıktı şimdi bide oğluşum var onunla ilgileniyorum yan gelip yatamam her zaman o yüzden merak ettim gerçekten işe yarıyo mu acaba bide eczacıma sorayım

Bulantı bilekliği gercekten cok işe yarıyormuş kızlar ben herşeyden tiksiniorum herşey fazla kokuyo ama kusmadm bugüne kadar hiç..ilerlerse bileklikten almayı düşünüorm
İnternette baktım 20 tl denemeye değer bence. Aslında eczanede aynı fiyata olsa oradan alırım hemen elimde olur en azından beklemem.

Selamlar, herhalde icinizde en yeniniz benim :) Kismetse ikinci cocugum olacak.. Sizce ne zaman doktora gideyim? BAT gunum yeni gecti ..
ben 4+3 te gitmiştim keseyi görmüştük o zaman :) ama doktor iki gün önce gelseydin göremeyebilirdik çok küçük dedi

Selamlar, herhalde icinizde en yeniniz benim :) Kismetse ikinci cocugum olacak.. Sizce ne zaman doktora gideyim? BAT gunum yeni gecti ..
Hayırlı olsun canım. Ben 6+1 de gittim ilk defa, ama kalp atışı göremedik, sadece keseyi gördük. Haftaya kalp atışı için bi daha gidicez. Folik asit kullanıyosan bekleyebilirsin sen de. Ama tabi daha erken görenler de oluo, sanırım döllenme zamanıyla ilgili. Ama sana tavsiyem, ilk doktora gidişte idrara sıkışık git, yoksa ultrasonda görünmüo, bi de aç gidersen tahlillerini de yaptırır tek seferde çok iş halletmiş olursun.

Rabbim hayirli bi evlat kilsin ins nasipse bizde keseyi gorecez daha hamile oldugumj yeni ogrendim rabbim kimsenin kicagini bos birakmasin ins

Hayirli olsjn canim hangi il ona gore ayni ildeysek dr tavsiyelerim olabilir:)

Canim kandaki beta hcg degerine gore ne zaman tuttugu belli olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…