- 15 Nisan 2015
- 409
- 387
- 23
- 34
İyi o zaman hayirlisi olsun sağlıkla gelsin minnakYok canim
Ultrasoma gore boyle. Zaten 28inde gunum doluyor carsamba kontrole gel dedi doktor bakalim nolcak. İki gundur karnim tas gibi sanirim vakit yaklasti :)
Yaaa cok duygulandim. Tebrik ederim. Rabbim anali babali buyutsun. Gozun aydin canim. Darisi basimiza.Canlarım..
İlk müjdelerden biri benden olsun. Ben doğum yaptım, yavrumu bu sabah (gerçi ertesi gün oldu) saat 10:00da normal doğumla kucağıma aldım.. Ben de o da iyiyiz çok sükür. Gece oldu, anca yazabiliyorum ama sizlerle hemen paylaşmak istedim. Hemen kısaca yazayım:
Doğum, suyumun evde patlamasıyla başladı. Saat sabah 5 gibiydi, yataktan rutin bi şekilde wc'ye uyanmış kalkarken birden ilk adımımda her yer göl oldu. Eşim sese uyandı. Çok soğukkanlıydık ikimiz de, gerçi eşim hafiften panik yapmadı değil :) Su boşaldıktan hemen sonra hemen bir kısa ılık bir duşa attım kendimi. Sonra giyinip Gerekli eşyalarımızı aldık çıktık. Evde çook hafif sancılar girmişti bile, hani kasılma tarzı. Hastaneye varmamız yaklasık 5:45 oldu, hemen NST'ye bağladılar, ve işte nasıl olduğunu bile anlamadığım şekilde yarım saat içinde gerçek doğum sancılarım başladı. 45 saniye sancı, 1 dakika ara şeklindeydi... Tam saat 10:00'da da oğlum dünyaya geldi. Şimdilik doğumun asıl kendisiyle ilgili pek detaylı yazamadım. Kafamı hala tam toplayamadım. Merak ettiğiniz birşey varsa siz sorun en iyisi, vakit olduğunca girip bakacağim.
Allah hepinizi bir avazda kurtarsın, hepiniz doğumda dualarımdaydınız. Annelik çooook kutsal birşeymiş...
Canımmm hayırlı olsun gözünüz aydın çook sevindim iyi olmanıza darısı başımıza artıkCanlarım..
İlk müjdelerden biri benden olsun. Ben doğum yaptım, yavrumu bu sabah (gerçi ertesi gün oldu) saat 10:00da normal doğumla kucağıma aldım.. Ben de o da iyiyiz çok sükür. Gece oldu, anca yazabiliyorum ama sizlerle hemen paylaşmak istedim. Hemen kısaca yazayım:
Doğum, suyumun evde patlamasıyla başladı. Saat sabah 5 gibiydi, yataktan rutin bi şekilde wc'ye uyanmış kalkarken birden ilk adımımda her yer göl oldu. Eşim sese uyandı. Çok soğukkanlıydık ikimiz de, gerçi eşim hafiften panik yapmadı değil :) Su boşaldıktan hemen sonra hemen bir kısa ılık bir duşa attım kendimi. Sonra giyinip Gerekli eşyalarımızı aldık çıktık. Evde çook hafif sancılar girmişti bile, hani kasılma tarzı. Hastaneye varmamız yaklasık 5:45 oldu, hemen NST'ye bağladılar, ve işte nasıl olduğunu bile anlamadığım şekilde yarım saat içinde gerçek doğum sancılarım başladı. 45 saniye sancı, 1 dakika ara şeklindeydi... Tam saat 10:00'da da oğlum dünyaya geldi. Şimdilik doğumun asıl kendisiyle ilgili pek detaylı yazamadım. Kafamı hala tam toplayamadım. Merak ettiğiniz birşey varsa siz sorun en iyisi, vakit olduğunca girip bakacağim.
Allah hepinizi bir avazda kurtarsın, hepiniz doğumda dualarımdaydınız. Annelik çooook kutsal birşeymiş...
Gözün aydın canım ya çok sevindim bi an tedirgin oldum demek bizimki de her an gelebiliraman olsun sağlıcakla gelsinler. Allah analı babalı buyutsun tekrar geçmiş olsun
Canim hayirli olsun. Tam olarak kac arti kacta dogum yaptin?
Nekadar guzel bi haber gozunuz aydin saglikla buyutun insallah yavrunuzu. Kolay bi dogum olmus anlasilan nekadar guzel dikisiniz falan olmadi mi hic
Çok k tesekkürler, darısı başınıza inşallah. evet süresine bakılırsa kolay bi doğum oldu diyebiliriz. Fakat elbette ağrıları çektim. Tek şansım açılamım hızlı ilerlemesiydi. Yırtılmam az olmuş, dolayısıyla dikiş de var. Ama sakın ola dikişi düsünüp çok korkmayın. Uyuşturuyorlar, yani öyle kulağa ürpertici gelse de hissetmiyorsun kurbanlık koyun gibi. Şuan tuvalet ihtiyacı karşılarken biraz yanma oluyor ama o da geçecekmis bi kac güne. Bakalım artık.
Yok canım o poposudur benimki de öyle oluyor. Bu arada demin peceteye bi kaç damla kan geldi nişan mi yoksa pisik olmuşum ondan mi anlayamadimKarnim sag tarafta toplaniyor bgn 3 kez oldu resmen sag tarafim sisti sol taraf inik sanki kafasi yukari cikmis gibi insallah pozisyon degistirmemistir bebisim
Pisik olabilir nisan sumuksu yapida oluyormus duydugum kadadiyla ama yine de kontrol et surekli. Herkes tetikte bekliuor, ben de sicakftan bacaklarim terliyor suyum geldi sanip ayaklaniyorum her seferindeYok canım o poposudur benimki de öyle oluyor. Bu arada demin peceteye bi kaç damla kan geldi nişan mi yoksa pisik olmuşum ondan mi anlayamadim
Ay sorma aslında ben daha erken diyordum ama benimle yakın tarihte olanlar dogurunca bi panik oldum ben de cikolatalarim eksikti hemen siparis verdim bugünPisik olabilir nisan sumuksu yapida oluyormus duydugum kadadiyla ama yine de kontrol et surekli. Herkes tetikte bekliuor, ben de sicakftan bacaklarim terliyor suyum geldi sanip ayaklaniyorum her seferinde
İyi yaptin canimAy sorma aslında ben daha erken diyordum ama benimle yakın tarihte olanlar dogurunca bi panik oldum ben de cikolatalarim eksikti hemen siparis verdim bugün
Canim nisan ne? Ben ilk defa duyuyorum suyun gelmesi degil mi?Yok canım o poposudur benimki de öyle oluyor. Bu arada demin peceteye bi kaç damla kan geldi nişan mi yoksa pisik olmuşum ondan mi anlayamadim
Canım nişan hafif kanlı sumuksu biseymis o bi kac gun onceden geliyormusCanim nisan ne? Ben ilk defa duyuyorum suyun gelmesi degil mi?
Gece konustuk ya ruyamda nisanim gelmistiCanım nişan hafif kanlı sumuksu biseymis o bi kac gun onceden geliyormus
Evet canım senin baya yakın güzel haberlerini bekliyoruz her anGece konustuk ya ruyamda nisanim gelmistiama yakindir artik diye dusunuyorum ztn
Tesekkur ederim canim. Gecen gece ruyamda kanama olmustuCanım nişan hafif kanlı sumuksu biseymis o bi kac gun onceden geliyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?