2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Maşallah boy kilo iyiymiş

Bende yarın gidicem 33 haftlık tam bakalım benzer mi

Bence okadar da geri degil zaten katlanacak bundan sonra. Benim 31+5te 1960 gr cikti. Her bebegin gelisimi farklidir ucurum yok sonucta. Her bebek 3.700 dogacak diye de bisey yok uzulme canim 3 kg yi gecsin yeter zaten

Allah razi olsun canim. Sukur iyi cikti. 1800 gr cikti kilosu kizim biraz minik Bir hafta geri xikti ama gelisimi simdilik iyi.. insallah doguma kadar aradaki farki kapatir.
Canim gayet iyi kilosu. Benimki kilolu diye nasil dogururum endişesi var. Doktor dogurabilirsin dedi ama. Ben 4uncu aydan sonra her hafta somon baligi yedim esimin zoruyla. O yuzden kilosu boyle diye dusunuyorum. Ben 2.700 doğmuşum mesela. Saglikli olduktan sonra kilo onemli degil.

Bence okadar da geri degil zaten katlanacak bundan sonra. Benim 31+5te 1960 gr cikti. Her bebegin gelisimi farklidir ucurum yok sonucta. Her bebek 3.700 dogacak diye de bisey yok uzulme canim 3 kg yi gecsin yeter zaten

Yani haklisin aslinda hem daha zamanimiz da var biraz daha ozen gostermeye basladim arrik sut yumurta tuketimini artirdim muzu kabiz yapicak korkusuyla pek yiemiodum simdi onu da onemsemiorum nolursa olsun yeterki oglum beslenebilsin

Benim de bgn kontrolum var kizlar bakalim ne durumdayiz.. Artii oyle yoruldum ki gidince nst de bisiler ciksin diye dua etmeye basladim valla

Benim de bgn kontrolum var kizlar bakalim ne durumdayiz.. Artii oyle yoruldum ki gidince nst de bisiler ciksin diye dua etmeye basladim valla
Ayni ben iste :) bu aralarda dogum kanalina indi mi. Dogum yaklastigini gosteren belirtileri okuyup duruyorum :)
Hayirli haberlerle gel insallah.

Ayni ben iste :) bu aralarda dogum kanalina indi mi. Dogum yaklastigini gosteren belirtileri okuyup duruyorum :)
Hayirli haberlerle gel insallah.
Amin insallah canim. Ya valla onlari okumaktan kafayi yiycem sanirim :) ama bana oyle geliuo ki okumayi biraktgimizda bi anda gelcek surprzci minislerimiz :))

kalcalarım pişik oldu canım çok acıyor bepanten de sürdüm ama hayretmiyor kızlar yaa napacam bilemedim elbise giyorum yok pantolon giyiyroum yok ağlıycam varya varmı pişiğe iyi gelen bişi
Canim buna cevap verildi mi bilmiyorum ama benim doktorum cinko pomat al eczaneden dedi. 1 kere surdm hemen gecti benim. Sen de dene super bisey.

Kizlarr bende hala tik yokk ne sanci ne de baska bisi cikmadi doktor 1 hafta sonraya gun verdi zaten haftaya gunum doluyor bakalim nolcakk

Kizlarr bende hala tik yokk ne sanci ne de baska bisi cikmadi doktor 1 hafta sonraya gun verdi zaten haftaya gunum doluyor bakalim nolcakk
Canım hayırlısı olsun inşallah.Belki Haftaya kadar gelir senin minik.1 hafta sonra sezayan için mi gün verdi?

Kızlar küvet seti eksik kalmış bugün onu farkettim nerden aldınız yada hangisini almalı? Alan arkadaşlar paylaşırsa çok sevinirim

Merhabaa! Dün çatı muayenesi oldum ve Dr dar olduğunu söyledi. Bebek iri olmadıkça çok sorun olmayacağını ancak vakuma gerek duyabileceğini söyledi. Etrafımdakiler sezeryana yol yapıyor dese de ben dr.uma güveniyorum. İlk okuduğunuzda siz ne düşündünüz?

Bu arada bebek 2600 gr ve 45 cm civarında

Canım hayırlısı olsun inşallah.Belki Haftaya kadar gelir senin minik.1 hafta sonra sezayan için mi gün verdi?
Yok ccanim kontrol icin gel dedi doktorum normal dogum yanlisi cok sukur. Zaten 28inde gunum doluyor heralde onumuzdeki hafta icerisinde cani gelmek ister :))

Aslinda haftasina gore kilosu ve boyu gayet iyi ama simdiden vakum dediyse bilemedim ya o riske girilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…