2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Alet mi kullanıyor demek parmakları yerine aletle bakıyor her yiğidin yopurt yiyişi farklı tabi :))) çatı muayenesi oluo bence canımm

Normalde 34+3 hafatlık canım ama dün akşam 36 haftalık çıktı zilli sağlıkla gelsinde 10 gün sonra gelsin kuzucuk, tabiki binlerce şükür bugünlere getirene...
Ayy öaşallah tontişe baaakk :)))

3.200 olmus canim boyunu artik olcemiyoruz ama rahat 50 cm 3600
Civarinda dogar dedi. Senin minik ne durjmda canim
Benim minnoş 3kg teyzesi boyunu bilmiorum cok az kaldı Allahm sağlıkla kavultursun başka bişe istemiorm :))

Tatlım bn bi kaç balon bi hoşgeldin bebek yazısı tamam diyorum :)) çok süse püse abartmaya gerek yok
Bende balon baby yazisi vs aldim. Esim de bu kagit gullerden almis birde ziyarete gelenler ocin lohusa serbeti ve lokum ikrami dusunuyorum onun icin suslu bisielr ayarladim

en son ağustos annelerindeydi la lune kızlar ben orada yazıalrını okudum bu arada pişik için akşam bepanten sürdük pudra döktök sonra yoğurt sürdük en iyisi yoğurt geldi sanırım tam geçmedi ama dünki kadar acı yok tşk olmassa yazdığınız kremleride alırım tşk

Bende balon baby yazisi vs aldim. Esim de bu kagit gullerden almis birde ziyarete gelenler ocin lohusa serbeti ve lokum ikrami dusunuyorum onun icin suslu bisielr ayarladim
Oh oh ne güzel ben hastaneye çok gelinsin istemiyorum o yüzden ikramlık biraz bebek şekeri yaptırabilirim şerbeti falan evde içsinler hatta bi hafta falan evede gelmeseler ben duruma alışsam süper olacak

Geçmiş olsun tatlımmm
Sudo cremi herkes cok övüyor almak lazım :))

İyiyim kızlar herşey yolunda. Burası çok tenha olunca Ağustos annelerinde yazıyorum. Sizler nasılsınız? Biz 2300 gram 44 cm olduk.
uğramışsın iyi meraklandı herkes senin için kuzum bende ağustos annelerinede bakarekne gördüm sni iyi olman güzel bebişlerimizde iyi geri sayıma başladık hep beraber

Oh oh ne güzel ben hastaneye çok gelinsin istemiyorum o yüzden ikramlık biraz bebek şekeri yaptırabilirim şerbeti falan evde içsinler hatta bi hafta falan evede gelmeseler ben duruma alışsam süper olacak
bende hastane işinde gelinsin istemiyorum ama baya kalabalık oalcaz kayana görümceler enişteler hepsi ankara dışından gelecek birde evde de kalıcaklar yandım ben o stres ağrılar bebiş nası olacak bilmiyorum gelmeyinde denmiyor allah sonumuzu hayır etsin :)

Geçmiş olsun tatlımmm
Sudo cremi herkes cok övüyor almak lazım :))
sağol canım vallla yoğurt dün baya iyi geldi bugün sudo cremide lacam bakalım pişik oldum neysede yürüyemiyorum canım nası açıyordu doğumdan önce iyilşmesi lazım yoksa nası gexerim bilemiyorumsıcaklar mavetti birde çok kilo aldım ya kalcalar değdikçe sürtüne sürtüne ter bitaraftan evde olsam gene acıp geziyorum ama işe gelince olmuyor inşlalah geçer

Bende ayni moddayim ama insnalara gelme de diyemem ki allahtan yaz ya herkes tatilde bir kkisim akraba gelemeyecek cok sukur ama asil curcuna eve gecince baslicak bakalim nasil kaldiricaz

Yolunda tatlım bir sıkıntı yok şimdilik. Nts vs takipleri başladı. Minigin gelmesini bekliyoruz. Hatta şimdi koluma tekme atıyor az çekil anne diye.
Masallah canim sevindm bir skinti olmamasina. Bizimde son zamanlar safak sayiyoruz bi yandan da tetikte bekliyoruz

Bende ayni moddayim ama insnalara gelme de diyemem ki allahtan yaz ya herkes tatilde bir kkisim akraba gelemeyecek cok sukur ama asil curcuna eve gecince baslicak bakalim nasil kaldiricaz
yapacak bişi yok maalesef pozitif düşünüyorum onlarında torunu tabiki gelecekler diye telkin ediyorum kendimi sadece sezeyanda dikişli olacaz ağrısı belki insanların yanında inileyemeyiz birde benim göğüsler gömülü tutmassa kızım memeyi ağlarsa kimseye rahat vermeyiz birde herkes karışırsa şöyle yap böyle yap diye sinirli olmaktan kırmaktan korkuyorum herkesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…