- 22 Kasım 2015
- 332
- 189
- 18
- 31
Ayy maşallah şeker mi var ??
34 e göre muhtemelen gelişimi o şekilde devam ederse :))
Yok canım hersey normal cikıyo bi sorun yok çok şükür :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy maşallah şeker mi var ??
34 e göre muhtemelen gelişimi o şekilde devam ederse :))
Benim de iki hafta onde oglum. Doktor iki hafta once gelebilir dedi canim. Sen hazirlikli ol herseye.Kızlar benim prensesim 31 haftalik ama 34 haftalik gözüküyor şimdi ben hangisine göre doğum yapcam doktora sormayı unuttum
Kızlar benimde bir hafta önden gidiyordu ama nst için son adet tarihine göre gelmen lazım dedi yani esas olarak onu alıyorlar ama tabi yinede hazırlıklı olmak lazım benim 1 ayım kaldı normalde ama 15 güne hazır ol dedi banaBenim de iki hafta onde oglum. Doktor iki hafta once gelebilir dedi canim. Sen hazirlikli ol herseye.
Ay sen öyle dedikce ben heyecanlanıyorum 2 hafta cok erken yaaaKizlar ya doktor evde istirahat et artik son zamanlarin dedi de ben daha sindiden sıkılmaya basladim disari cikasim var ayrica evi supuresim var ama hicbirini yapamiyorum:/
Bence son son cikmaliyiz ondan sonra ev kusu olcaz zaten beni cuma gunu cagirdi dr nst icin birde bikac tahlil verdi onlari da yaptirmam lazim ptesi saglik ocagi acik olur insAy sen öyle dedikce ben heyecanlanıyorum 2 hafta cok erken yaaa
Bende evden cıkmadım cıkmadım hiç halim yoktu son bi ay kaldı 3 gündür eve girmiyorum benim bebito da 1 hafta önden gidiyor ay şu bayram tatili geçse de nst bi girsem
BencedeeBence son son cikmaliyiz ondan sonra ev kusu olcaz zaten beni cuma gunu cagirdi dr nst icin birde bikac tahlil verdi onlari da yaptirmam lazim ptesi saglik ocagi acik olur ins
Canim genel hemogram ure idlal falan yaklasik 10 tane test istedi son zamanlar die son kez bakalm dediBencedee
Ne tahlili istedi tatlım ??
Gunaydin canim dinlen sol tarafina yat sekerli biseyler ye ic elinle karnini oksa hareketlenecektir insKızlar Günaydın dünden beri bebegimin hareketlerinde bi azalma var normal mi acaba
Günaydın tatlım benim 2 gün önce öyleydi ay ne endişelendimKızlar Günaydın dünden beri bebegimin hareketlerinde bi azalma var normal mi acaba
Canım ben dayanamadım hastaneye gittim nst ye aldılar hersey normal sancı da sıfır çok şükür boşuna evham yaptim ebe diyo hareketleri gayet iyi daha ne yapsın cocukne yapalım annelik böyle bişey herhaldeGünaydın tatlım benim 2 gün önce öyleydi ay ne endişelendim
Ama sığmıyorşar artık minnaklar çok şükür hissettim hareketini rahatladım dünde gayet hareketliydi ohh bişe yok dedim rahatladım bayram geçsede kontrole gitsek
Evet ya sıkışıyor artık bebişler hareket kısıtlanıyor dün de hareket etmeseydi bugün gitcektim bende ama baktım iyi bayramdan sonra randevumuz onu beklicez :) aman şyi olsun bebişler :))Canım ben dayanamadım hastaneye gittim nst ye aldılar hersey normal sancı da sıfır çok şükür boşuna evham yaptim ebe diyo hareketleri gayet iyi daha ne yapsın cocukne yapalım annelik böyle bişey herhalde