• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Selam tatlımm iyiz çok şükürr sen nasılsın
Süt olabilir gibii
Bende daha bişe yok
Ama memelerde bi kendini salma durumu var :KK48:
iyice ağırlaştım iyice eğilemez oldum yaaa :olamaz:

Ben de iyiyim canım, Allah razı olsun. Benim Bu son 2-3 gündür üstümde bi anlamsız enerji var, geçenlerde kendimi yağmur yağarken var gücümle arabaya koşarken buldum :KK53: Halbuki iyice karnım büyüdü, ağırlaştım falan...
Demek memede kendini salma durumu tek bende olmamış. Ay ilerde sarkık olmasında ne olursa olsjn.

Ben de iyiyim canım, Allah razı olsun. Benim Bu son 2-3 gündür üstümde bi anlamsız enerji var, geçenlerde kendimi yağmur yağarken var gücümle arabaya koşarken buldum :KK53: Halbuki iyice karnım büyüdü, ağırlaştım falan...
Demek memede kendini salma durumu tek bende olmamış. Ay ilerde sarkık olmasında ne olursa olsjn.
Ay kizlar benim sol memem digerine gore daha sarkik bu daha cirkin bi durum halinize sukredin. Doktor o tarafta daha cok sut vardir dedi ama bilemedim umarim duzelir cok cirkin gorunuyor

İlerde sarkık olacak mecbuuuurrr :KK31: bnde 2 3 gündür yerimden kalkamıyorum harektlerim cok kısıtlı maalesef :KK42:

günaydın canım bayramdan sonra kontrolüm soracam bakalım bebe yağı sürüyorum
ama pek bi fayda yok bildiğin iki meme arası kahverengi çok komik kendime aynada bakamıyorum artık
neremde ne çıkt ıdiyi kızım için sabır diyorum:) psikolojik olarak hepimizde bi sıkıntı var bazen gülüyorum bazen strese
giriyorum ben naapacam diye doğum korkusuda ayrı bi handigap inşllah bi avazda hepimiz

iyice yaklaştı snin doğum birde havaların sıcaklığı çatı ağrısı derken bi kurtulaydık allahın izniyle
Evet tatlım son ay cok zormuş
Hareket edememek cok kötü
Şuan uyumak istiyorum mesela ama yatarken belim kalçam falan çok ağrıyor yatamıyorum:110:
Psikolojik olarakda ii değilim
Artık doğursam da normal halime dönsem diyorum
Bu seferde nası doğurcam korkusu başlıo
5 haftam kaldı şaka gibi nasıl geçti anlamadım ve bi ay sonra kucağımda olcak kuzucuk Allahın izniyle onada şaşırıyorum
Bi yandan ben nasıl bakıcam bebişe yapabilir miyim falan gibi psikolojik kafamda deli sorularım bar yani :işsiz:

hepimizde var sanırım bu korkular ama geçiçek sabır diyorum bende uyuyamıyorum belim kalçam bıdışım kramplar işe geliyorum mal gibi zormuş bu işler bu doğsun bir daha yok çocuk:)

Evet tatlım son ay cok zormuş
Hareket edememek cok kötü
Şuan uyumak istiyorum mesela ama yatarken belim kalçam falan çok ağrıyor yatamıyorum:110:
Psikolojik olarakda ii değilim
Artık doğursam da normal halime dönsem diyorum
Bu seferde nası doğurcam korkusu başlıo
5 haftam kaldı şaka gibi nasıl geçti anlamadım ve bi ay sonra kucağımda olcak kuzucuk Allahın izniyle onada şaşırıyorum
Bi yandan ben nasıl bakıcam bebişe yapabilir miyim falan gibi psikolojik kafamda deli sorularım bar yani :işsiz:
Aa yalnız degilmisim bende de o sorular var canm yapabilir miyim bebege iyi bi anne olabilecek miyim gibi sürekli kafamda kuruyorum doğumdan da çok korkuyorum normal doğum istiyorum ama yine de acayip bi korku var inşallah hayırlısıyla bebislerimizi alırız kucagimiza

Aa yalnız degilmisim bende de o sorular var canm yapabilir miyim bebege iyi bi anne olabilecek miyim gibi sürekli kafamda kuruyorum doğumdan da çok korkuyorum normal doğum istiyorum ama yine de acayip bi korku var inşallah hayırlısıyla bebislerimizi alırız kucagimiza
Ben de ayni durumdayim kizlarr bide 4 haftam var die dusunurken doktor 2 haftaya gelir diyor iyice strese girdim. Burda kac ayi birlikte gecirdik birbirimize destek olduk bundan sonrasinda da deneyimlerimizi paylasmaya devam ederiz ins :)

Ben de ayni durumdayim kizlarr bide 4 haftam var die dusunurken doktor 2 haftaya gelir diyor iyice strese girdim. Burda kac ayi birlikte gecirdik birbirimize destek olduk bundan sonrasinda da deneyimlerimizi paylasmaya devam ederiz ins :)
inşalalh canım bebişlerin uykusu düzenli olursa bakalım birde 40 kımız cıknaa kadar inşlallah lohusa depresyonuna falan girmeyiz:) şimdiden hepimize hayırlı doğumlar

İki hafta mi ay çok az kalmış canım bebişin boyu kilosu nasıl inşallah hayırlısıyla bi sancida alırsın kucağına minigini

Kızlar bebisimizin kıyafetlerini yıkamak için aldığınız deterjan her markette varmı nerden aldınız acaba?

Korkular, endişeler sanırım hepimizde var.
Doğurabilecek miyim, emzirebilecek miyim, bebeğime iyi anne olabilecek miyim, eşime-işime-evime yetişebilecek miyim? Herkesin kafasında deli sorular...
Ama ben eminim, hepimiz harika anneler olacağız :KK200: Bizim annelerimiz zamanında ne görüp ne bildi ya da araştırdı da bizleri büyüttü? Bizlerin elinde bugün nerdeyse her imkân var. Bi sorun olsa şıp diye elimizin altında internet.. Hiç yoktan dertleşebileceğimiz insanlar var. Ve bunu bilmek bile insana bi nebze olsun güç veriyor :halay:

Korkular, endişeler sanırım hepimizde var.
Doğurabilecek miyim, emzirebilecek miyim, bebeğime iyi anne olabilecek miyim, eşime-işime-evime yetişebilecek miyim? Herkesin kafasında deli sorular...
Ama ben eminim, hepimiz harika anneler olacağız :KK200: Bizim annelerimiz zamanında ne görüp ne bildi ya da araştırdı da bizleri büyüttü? Bizlerin elinde bugün nerdeyse her imkân var. Bi sorun olsa şıp diye elimizin altında internet.. Hiç yoktan dertleşebileceğimiz insanlar var. Ve bunu bilmek bile insana bi nebze olsun güç veriyor :halay:
aynen öyle canım kalbimden geçenleri kelimelere dökmüşsün valla

Kadir gecemiz mubarek olsun kizlarr. Bugun edilen dualar kabul olur. Dualarda birbirimizi unutmayalim. Insallah hepimiz bir avazda sorunsuz saglikla meleklerimizi kucagimiza aliriz. Onlarda bizlere hayirli evlat olurlar. Bizde insallah mükemmel anneler oluruz.

Kadir gecemiz mubarek olsun kizlarr. Bugun edilen dualar kabul olur. Dualarda birbirimizi unutmayalim. Insallah hepimiz bir avazda sorunsuz saglikla meleklerimizi kucagimiza aliriz. Onlarda bizlere hayirli evlat olurlar. Bizde insallah mükemmel anneler oluruz.
Aminnnn insallah canim

İnşallah canım sağlıkla kucağımıza alalım da yüve rabbim içimize o gücü o merhameti sevgiyi katbekat verir bizde bebişlerimize güzel annelik yaparız :)) bnde normal istiorm sıpacık 4 kiloya gelmez inşallah seseryan hiç istemiorum korkuorum

inşalalh canım bebişlerin uykusu düzenli olursa bakalım birde 40 kımız cıknaa kadar inşlallah lohusa depresyonuna falan girmeyiz:) şimdiden hepimize hayırlı doğumlar
Ya bn lohusa depresyonuna şimdiden girdim gibi bende olmaz diyodum ama evden hiç çıkamıorm kendime bakamıorm bugün bi cıkayım dedim üstüme başıma hiçbişe bulamadım cok komik oluo ya sipsivri göbeğim var :KK48:
Sinirlerim bozuluyo süreklide ağlıyorum bebişim gelsede dünyanmı aydınlatsa şu boş şeylere kafamı takmasam diyorumo_O

2 haftaya gelir miymiş ?? Niye öyle dedi tatlım hazırlıklı mısın bari ben daha hazır değilim özellikle kıl tüy mevzusunda :KK48:

Back