Yooo hiç dalga edilcek bi mevzusu yok :))Dalga konusu olmuyo demi
Ah ahh tatlım diyorum size o çatı ağrısını 6.ayımdan beri çekiyorum doktorum hep normal diyor dahada fazlalaşcak diyorSelamlar kızlar Nasıl gidiyor? Ağrı sızı durumunuz nedir? Valla bu hafta iyice ağırlaştığımı düşünüyorum nedense özellikle yürürken çatı Ağrı'sı denen şeyi yaşıyorum arada bir de sancım oluyo alt tarafa doğru normal mı acaba var mı böle olan ? Bebiş de sertleştiriyo arada kendini Can'ım acıyo öyle olunca
Neeyyİsim icin esim kvalidemin ismi olsun istiyor bakalim bu durumu nasil atlatacagiz kizlar :/
Ben de oyle diyorum ama bu sefer hem kvdeme ayip olacak yani saygisizlik gibi geliyor hem de inatlasiyorum gibi olacak o yuzden hic koymamamiz daha mantikli. Dahitacagim suslere bile isim yazdimak daha dogrusu hazirlamak icimden gelmiyor bu ara buyuk bir krizdeyim anlicaginNeeyykv adı ne canım ? Allalla inatlaşıyor mu bu konuda? sende ikinci isim koy onnla çağırırsın canım ne diyelim :/
Hadi hayırlı bi şekilde sonuçlanır inşallah bn kriz gecirirdim galibaBen de oyle diyorum ama bu sefer hem kvdeme ayip olacak yani saygisizlik gibi geliyor hem de inatlasiyorum gibi olacak o yuzden hic koymamamiz daha mantikli. Dahitacagim suslere bile isim yazdimak daha dogrusu hazirlamak icimden gelmiyor bu ara buyuk bir krizdeyim anlicagin
kvaliden yaşıyo mu canım,öldüyse tmm belki ama yaşıyosa çok gereksiz.ayrıca senin de annen var, o da kırılabilir k.v.nin adını koyunca.bence 2. isim olarak bile koymayın.hem sen taşıyosun sen doğuruyosun kimseyi dinleme bence bu konuda senin en doğal hakkın kızına isim vermekİsim icin esim kvalidemin ismi olsun istiyor bakalim bu durumu nasil atlatacagiz kizlar :/
Kızlar ben cuma günü 31+4 te kontrole gittim.Ultrasonda da 32 haftalık dedi, çalışabilir raporumu aldım.Zaten bir haftalık seminer kalmıştı o yüzden çalışabilir raporu istiyodum.Hem devletteki hem özeldeki doktor 26-27 haziranda raporunu alabilirsin dedi. 32+0 pazara denk geldiği için 32+1 de alacağım çalışabilir raporumu.
Tatlım doğumun her türlüsü zor Allah yardımcımız olsunkızlaaaar ben sezeryan olmak zorundayım maalesef,pıhtılaşma tedavisi gördüğüm için.. çok korkuyorum ameliyattan ve acaba genel mi epidural mi olsam hala çok kararsızım
Bende senin gibi dusunuyorum ama malesef karsimdaki oyle dusunmuyor ::kvaliden yaşıyo mu canım,öldüyse tmm belki ama yaşıyosa çok gereksiz.ayrıca senin de annen var, o da kırılabilir k.v.nin adını koyunca.bence 2. isim olarak bile koymayın.hem sen taşıyosun sen doğuruyosun kimseyi dinleme bence bu konuda senin en doğal hakkın kızına isim vermek
Epidural olanlar hep cok memnun ama insanin icinde bir korku kaliyor bir skinti yaratir mi diye en iyisi doktorunla konus ve hastanenin anestezi ekibini bi arastir canimkızlaaaar ben sezeryan olmak zorundayım maalesef,pıhtılaşma tedavisi gördüğüm için.. çok korkuyorum ameliyattan ve acaba genel mi epidural mi olsam hala çok kararsızım
Yok öyle bi belirti değilmiş canım normal olağan bişeymiş :/ ama herkesde olmuyor sanırımKizlar bu cati agrisi dogum belirtisimidir veya normal doguma elverisliligin belirtisi midir yoksa hicbirisi midirbir bilgisi olab var mi icim cekiliyor cok fena biseymis
İsim icin esim kvalidemin ismi olsun istiyor bakalim bu durumu nasil atlatacagiz kizlar :/
Bende de başladı çok fena özellikle yürürken normal doğumdan korkmaya basladimKizlar bu cati agrisi dogum belirtisimidir veya normal doguma elverisliligin belirtisi midir yoksa hicbirisi midirbir bilgisi olab var mi icim cekiliyor cok fena biseymis
Of sorma kacinci yildayiz hala minicik bebise kac senelik isim koyma derdindelerYahu bitemedi şu bizim Türk milletinin çocuğa illa ana-baba-dedenin ismini koyma sevdası
İnşallah bir tatsızlık çıkmadan halledebilirsiniz canım
Yaa evet bu boyleyse dogum daha fenadir diye dusunup insan tirsiyo dimiBende de başladı çok fena özellikle yürürken normal doğumdan korkmaya basladim
Al benden de o kadar Can'ım valla bu bi haftadır özellikle zorlanıyorum baya bu çatı Ağrı'sından yaa Nasıl olacak bilmiyorumKizlar bu cati agrisi dogum belirtisimidir veya normal doguma elverisliligin belirtisi midir yoksa hicbirisi midirbir bilgisi olab var mi icim cekiliyor cok fena biseymis
Bende de var pıhtılşma normal yaprz dedi doktrkızlaaaar ben sezeryan olmak zorundayım maalesef,pıhtılaşma tedavisi gördüğüm için.. çok korkuyorum ameliyattan ve acaba genel mi epidural mi olsam hala çok kararsızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?