2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Kizlar bende catı agrıları basladi cok fena biseymis gece cok skinti veriyor bana. Magnezyum icince biraz bastiriyor ama yinede sızlama yapiyor

Ah ahh tatlım diyorum size o çatı ağrısını 6.ayımdan beri çekiyorum doktorum hep normal diyor dahada fazlalaşcak diyor
Öyle böyle değil geceleri dehşet ağrıyor alıştm artık :/
O yüzden hamileliğim boyunca yürüyüş yapamadım evden neredeyse çıkamıyorum

Neeyy kv adı ne canım ? Allalla inatlaşıyor mu bu konuda? sende ikinci isim koy onnla çağırırsın canım ne diyelim :/
Ben de oyle diyorum ama bu sefer hem kvdeme ayip olacak yani saygisizlik gibi geliyor hem de inatlasiyorum gibi olacak o yuzden hic koymamamiz daha mantikli. Dahitacagim suslere bile isim yazdimak daha dogrusu hazirlamak icimden gelmiyor bu ara buyuk bir krizdeyim anlicagin

Hadi hayırlı bi şekilde sonuçlanır inşallah bn kriz gecirirdim galiba

İsim icin esim kvalidemin ismi olsun istiyor bakalim bu durumu nasil atlatacagiz kizlar :/
kvaliden yaşıyo mu canım,öldüyse tmm belki ama yaşıyosa çok gereksiz.ayrıca senin de annen var, o da kırılabilir k.v.nin adını koyunca.bence 2. isim olarak bile koymayın.hem sen taşıyosun sen doğuruyosun kimseyi dinleme bence bu konuda senin en doğal hakkın kızına isim vermek

kızlaaaar ben sezeryan olmak zorundayım maalesef,pıhtılaşma tedavisi gördüğüm için.. çok korkuyorum ameliyattan ve acaba genel mi epidural mi olsam hala çok kararsızım

Hem devletteki hem özeldeki doktor 26-27 haziranda raporunu alabilirsin dedi. 32+0 pazara denk geldiği için 32+1 de alacağım çalışabilir raporumu.
Kızlar ben cuma günü 31+4 te kontrole gittim.Ultrasonda da 32 haftalık dedi, çalışabilir raporumu aldım.Zaten bir haftalık seminer kalmıştı o yüzden çalışabilir raporu istiyodum.
Boyunu sormayı unuttum heyecandan doktor da söylemedi ama kilosu 1.800 olmuş,iyi mi bu haftaya göre?

kızlaaaar ben sezeryan olmak zorundayım maalesef,pıhtılaşma tedavisi gördüğüm için.. çok korkuyorum ameliyattan ve acaba genel mi epidural mi olsam hala çok kararsızım
Tatlım doğumun her türlüsü zor Allah yardımcımız olsun
Bnce spinal sezeryan daha iyi kendinde olup olan biteni cocuğun öıkışını görmek
Genelden çok korkarım hiç bıçak altına yatmadım uyutulmak bni ürkütür o yüzden :) doktorunla konuş daha önceden bi rahatsızlığın falan var mı ?? Hangisi sana daha uygun bunlar önemli

Bende senin gibi dusunuyorum ama malesef karsimdaki oyle dusunmuyor ::
/

Epidural olanlar hep cok memnun ama insanin icinde bir korku kaliyor bir skinti yaratir mi diye en iyisi doktorunla konus ve hastanenin anestezi ekibini bi arastir canim

Kizlar bu cati agrisi dogum belirtisimidir veya normal doguma elverisliligin belirtisi midir yoksa hicbirisi midir bir bilgisi olab var mi icim cekiliyor cok fena biseymis

Kizlar bu cati agrisi dogum belirtisimidir veya normal doguma elverisliligin belirtisi midir yoksa hicbirisi midir bir bilgisi olab var mi icim cekiliyor cok fena biseymis
Yok öyle bi belirti değilmiş canım normal olağan bişeymiş :/ ama herkesde olmuyor sanırım

Yahu bitemedi şu bizim Türk milletinin çocuğa illa ana-baba-dedenin ismini koyma sevdası

İnşallah bir tatsızlık çıkmadan halledebilirsiniz canım
Of sorma kacinci yildayiz hala minicik bebise kac senelik isim koyma derdindeler

Al benden de o kadar Can'ım valla bu bi haftadır özellikle zorlanıyorum baya bu çatı Ağrı'sından yaa Nasıl olacak bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…