• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Bizim de dün kontrolümüz vardı teyzeleri.
Yaklaşık 2400kg ve 44cm olmuşuz.
Herşey yolunda gözüküyor. 2 hafta sonra bidaha gideceğim. Kontrollerin 2 haftada 1e düşmesi iyi oldu. Ayda bir olunca resmen bir asır gibi geliyordu beklemek.

Bizim de dün kontrolümüz vardı teyzeleri.
Yaklaşık 2400kg ve 44cm olmuşuz.
Herşey yolunda gözüküyor. 2 hafta sonra bidaha gideceğim. Kontrollerin 2 haftada 1e düşmesi iyi oldu. Ayda bir olunca resmen bir asır gibi geliyordu beklemek.
Gözün aydın canım biz de senden bi gün sonrayiz ve kontrolum uz yarın bakalin ne kadarlık olmusuz

Kizlar isim konusunda esimle bi turlu anlasmaya varamiyoruz doguma az kaldi hala bebisimin ismi muamma :((

K kaskas12 hangisimlerde anlasamiyorsunuz.. biz del karar veremedik daha. Esim meryem diye tutturdu bende Feyza.. keske baska bir isim bulsak ta ikimiz de vazgecsek :-)

Olduk bile sanirim birde fazla duygusal oldugumdan ondan bisiler bekliyorum hic alttan almayinca daha kotu oluyoruz :/
Hangi isimşeri düşünüyorsunuz canım
Bnm erkek olduğu için babasına bırakıyim dedim çok takılmadım isim konusuna :)) ben asil istiyordum eşim enes dedi iyi enes olsun dedim pek içime sinmese de alışırız yaa :))

Selamlar kızlar Nasıl gidiyor? Ağrı sızı durumunuz nedir? Valla bu hafta iyice ağırlaştığımı düşünüyorum nedense özellikle yürürken çatı Ağrı'sı denen şeyi yaşıyorum arada bir de sancım oluyo alt tarafa doğru normal mı acaba var mı böle olan ? Bebiş de sertleştiriyo arada kendini Can'ım acıyo öyle olunca

Back