Bende öyle düşünüyorum doğum esnasında hem böyle ağrır hemde kasılmaların ağrısı hepsi birlikte çok acı verir diyeAl benden de o kadar Can'ım valla bu bi haftadır özellikle zorlanıyorum baya bu çatı Ağrı'sından yaa Nasıl olacak bilmiyorum
Olduk bile sanirim birde fazla duygusal oldugumdan ondan bisiler bekliyorum hic alttan almayinca daha kotu oluyoruz :/
Hayırlı haftalar canımHerkese hayirli haftalar umarim keyifler yerindedir.. Bu hafta artik dogum cantami hazirlamam gerek sanirim. Bebislerinziin kiyafetlerini kac derecede kac dakika yikadiniz, yikayacaksiniz?
Sana da hayırlı haftalar canım ben 30 derecede 1 saate yakın yikadimHerkese hayirli haftalar umarim keyifler yerindedir.. Bu hafta artik dogum cantami hazirlamam gerek sanirim. Bebislerinziin kiyafetlerini kac derecede kac dakika yikadiniz, yikayacaksiniz?
Canim ben de dun yikadim yikama talimatlarina uyarak. 30_40 derecede yikadim genelde. Ama uzun sureli yikamadim kirli degiller cunku 40 dk kadar yeter diye düşündüm.Herkese hayirli haftalar umarim keyifler yerindedir.. Bu hafta artik dogum cantami hazirlamam gerek sanirim. Bebislerinziin kiyafetlerini kac derecede kac dakika yikadiniz, yikayacaksiniz?
Herkese hayirli haftalar umarim keyifler yerindedir.. Bu hafta artik dogum cantami hazirlamam gerek sanirim. Bebislerinziin kiyafetlerini kac derecede kac dakika yikadiniz, yikayacaksiniz?
Canim ben kapi susu yaptirsim isim yazili cikolata yaptiricam birde mavi beyaz karisik draje alicam bir kac ucan balon olacak birde iceriye ismu yazili bir kac figur sus biseyler olacak.Kızlar hastane odası susleme hediyelik islerini ne yaptınız kimler yapmayı düşünüyor. Ben kapı susu yaptırdım ama onun dışında daha bişey yapmadım çok abartmadan bişeyler yapayım diyorum
Evet cnm en iyisi çok abartma ya gerek yokCanim ben kapi susu yaptirsim isim yazili cikolata yaptiricam birde mavi beyaz karisik draje alicam bir kac ucan balon olacak birde iceriye ismu yazili bir kac figur sus biseyler olacak.
Ben de ayni sekilde bide hediyelik gumus lokumluk icinde lokum dagitmayi planliuorum ama daha netlestiremedimEvet cnm en iyisi çok abartma ya gerek yok
Canım ben kendim yapmicam bu sıcaklarla uğraşamam zaten çok yetenekli de degilim instagramda güzel sayfalar var oralardan bakıyorum biraz daha geçsin sonra alcam daha erkenYa kızlar bende bişeyler yapmak istiyorum ama fikrim yok yaptığınız şeker yada süslemelerin fotolarını atar misiniz yapmayanlara fıkır olsun diye
Yok bende yapamam uğraşamam heralde o kadar yaptırdıklarınız demek istedimCanım ben kendim yapmicam bu sıcaklarla uğraşamam zaten çok yetenekli de degilim instagramda güzel sayfalar var oralardan bakıyorum biraz daha geçsin sonra alcam daha erken
Aslında arada bana da geliyorlar çok mu geç kaldım yetisemeyecek diye ama düşününce daha 6 hafta var ve bunlar en gec 1 haftada hazır oluyor bi de çikolata var onu zaten son 10 gün kala almak lazim erir yoksaYok bende yapamam uğraşamam heralde o kadar yaptırdıklarınız demek istedimerken mi diyosun valla ben bu aralar az kaldı az kaldı deyip kendimi strese koyuyorum
Aslında arada bana da geliyorlar çok mu geç kaldım yetisemeyecek diye ama düşününce daha 6 hafta var ve bunlar en gec 1 haftada hazır oluyor bi de çikolata var onu zaten son 10 gün kala almak lazim erir yoksa
Yok bende yapamam uğraşamam heralde o kadar yaptırdıklarınız demek istedimerken mi diyosun valla ben bu aralar az kaldı az kaldı deyip kendimi strese koyuyorum
Kizlar 35ten sonra her sey olabilir gibime geliyor o yuzden hazirlikli olmak lazim bence :)) ben hep diken uzerindeyim zaten cok endiseleniyorum erken gelcek diyeAslında arada bana da geliyorlar çok mu geç kaldım yetisemeyecek diye ama düşününce daha 6 hafta var ve bunlar en gec 1 haftada hazır oluyor bi de çikolata var onu zaten son 10 gün kala almak lazim erir yoksa
Allah korusun canım tabi hersey olabilir ama böyle şeyler düşünüp kendini strese sokma erken gelirse de suslemeyiz olur biter ama hersey yolunda ise erken gelmez bence rahat ol yaniKizlar 35ten sonra her sey olabilir gibime geliyor o yuzden hazirlikli olmak lazim bence :)) ben hep diken uzerindeyim zaten cok endiseleniyorum erken gelcek diye
Ayy al benden de o kadar bişeyler yapsam mı diyorum sonra kim uğraşcak ne kadar kalcamki hastanede diyorumValla ben süs işine falan hiç girmicem, kendime lohusa tacı aldım sadecehastaneye ve eve gelenler için de çikolata alıcaz, daha sonra mevlütünde bişiler yapmayı planlıyorum...
Ya bu agrilarim basladi ya ondan evhamlandim sanirim birde en son doktor basi iyice asagida bayramda hazirlikli ol dediginden heycan yapiyorum sanirimAllah korusun canım tabi hersey olabilir ama böyle şeyler düşünüp kendini strese sokma erken gelirse de suslemeyiz olur biter ama hersey yolunda ise erken gelmez bence rahat ol yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?