• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Al benden de o kadar Can'ım valla bu bi haftadır özellikle zorlanıyorum baya bu çatı Ağrı'sından yaa Nasıl olacak bilmiyorum
Bende öyle düşünüyorum doğum esnasında hem böyle ağrır hemde kasılmaların ağrısı hepsi birlikte çok acı verir diye o_O özellikle uyurken dönmeye çalışırken bi bacağımı diğer bacakla birleştirmeye çalışırken fenaaaaaa :KK43: biraz uzun sürse dayanamam yani
Bazende kasıklarıma sancı giriyo solığum kesiliyo hemen geciyor hepsinn birleştiği acıyı düşünemiyorum Allah yardımcımız olsun:dua:

Herkese hayirli haftalar umarim keyifler yerindedir.. Bu hafta artik dogum cantami hazirlamam gerek sanirim. Bebislerinziin kiyafetlerini kac derecede kac dakika yikadiniz, yikayacaksiniz?

Olduk bile sanirim birde fazla duygusal oldugumdan ondan bisiler bekliyorum hic alttan almayinca daha kotu oluyoruz :/

Bizde cinsiyeti ilk öğrendiğimizde kv eşimin abisine dönüp amca olarak ismini koyarsın artık dedi, ben atladım hemen biz anne baba olarak isme karar vermiştik zaten, bizim evde demokrasi yok demiştim, eşim dahil kimse sesini çıkarmamıştı. O gün başlamadan bitmişti isim mevzusu, daha doğmadan herkes ismiyle anıyor kuzumu :D

Herkese hayirli haftalar umarim keyifler yerindedir.. Bu hafta artik dogum cantami hazirlamam gerek sanirim. Bebislerinziin kiyafetlerini kac derecede kac dakika yikadiniz, yikayacaksiniz?
Hayırlı haftalar canım
Ben baya önceden hazırlamıştım çantamı
Sanırım 30 yada 40 da yıkadım bi bucuk saatte dalan roxy ile :)

Canim ben de dun yikadim yikama talimatlarina uyarak. 30_40 derecede yikadim genelde. Ama uzun sureli yikamadim kirli degiller cunku 40 dk kadar yeter diye düşündüm.

Kızlar hastane odası susleme hediyelik islerini ne yaptınız kimler yapmayı düşünüyor. Ben kapı susu yaptırdım ama onun dışında daha bişey yapmadım çok abartmadan bişeyler yapayım diyorum

Kızlar hastane odası susleme hediyelik islerini ne yaptınız kimler yapmayı düşünüyor. Ben kapı susu yaptırdım ama onun dışında daha bişey yapmadım çok abartmadan bişeyler yapayım diyorum
Canim ben kapi susu yaptirsim isim yazili cikolata yaptiricam birde mavi beyaz karisik draje alicam bir kac ucan balon olacak birde iceriye ismu yazili bir kac figur sus biseyler olacak.

Ya kızlar bende bişeyler yapmak istiyorum ama fikrim yok yaptığınız şeker yada süslemelerin fotolarını atar misiniz yapmayanlara fıkır olsun diye :KK200:

Ya kızlar bende bişeyler yapmak istiyorum ama fikrim yok yaptığınız şeker yada süslemelerin fotolarını atar misiniz yapmayanlara fıkır olsun diye :KK200:
Canım ben kendim yapmicam bu sıcaklarla uğraşamam zaten çok yetenekli de degilim instagramda güzel sayfalar var oralardan bakıyorum biraz daha geçsin sonra alcam daha erken

Canım ben kendim yapmicam bu sıcaklarla uğraşamam zaten çok yetenekli de degilim instagramda güzel sayfalar var oralardan bakıyorum biraz daha geçsin sonra alcam daha erken
Yok bende yapamam uğraşamam heralde o kadar yaptırdıklarınız demek istedim:halay:erken mi diyosun valla ben bu aralar az kaldı az kaldı deyip kendimi strese koyuyorum:KK49:

Yok bende yapamam uğraşamam heralde o kadar yaptırdıklarınız demek istedim:halay:erken mi diyosun valla ben bu aralar az kaldı az kaldı deyip kendimi strese koyuyorum:KK49:
Aslında arada bana da geliyorlar çok mu geç kaldım yetisemeyecek diye ama düşününce daha 6 hafta var ve bunlar en gec 1 haftada hazır oluyor bi de çikolata var onu zaten son 10 gün kala almak lazim erir yoksa

Aslında arada bana da geliyorlar çok mu geç kaldım yetisemeyecek diye ama düşününce daha 6 hafta var ve bunlar en gec 1 haftada hazır oluyor bi de çikolata var onu zaten son 10 gün kala almak lazim erir yoksa

Valla ben süs işine falan hiç girmicem, kendime lohusa tacı aldım sadece :D hastaneye ve eve gelenler için de çikolata alıcaz, daha sonra mevlütünde bişiler yapmayı planlıyorum...

Kizlar 35ten sonra her sey olabilir gibime geliyor o yuzden hazirlikli olmak lazim bence :)) ben hep diken uzerindeyim zaten cok endiseleniyorum erken gelcek diye

Kizlar 35ten sonra her sey olabilir gibime geliyor o yuzden hazirlikli olmak lazim bence :)) ben hep diken uzerindeyim zaten cok endiseleniyorum erken gelcek diye
Allah korusun canım tabi hersey olabilir ama böyle şeyler düşünüp kendini strese sokma erken gelirse de suslemeyiz olur biter ama hersey yolunda ise erken gelmez bence rahat ol yani

:KK73:
Valla ben süs işine falan hiç girmicem, kendime lohusa tacı aldım sadece :KK70: hastaneye ve eve gelenler için de çikolata alıcaz, daha sonra mevlütünde bişiler yapmayı planlıyorum...
Ayy al benden de o kadar bişeyler yapsam mı diyorum sonra kim uğraşcak ne kadar kalcamki hastanede diyorum :KK70:
Böyle hoşgeldin bebeğim yazan süs aldım bikaç mavi balon gene hoşgeldinn Bebek yazan bide bebek çikolatası yeter diyorum

Allah korusun canım tabi hersey olabilir ama böyle şeyler düşünüp kendini strese sokma erken gelirse de suslemeyiz olur biter ama hersey yolunda ise erken gelmez bence rahat ol yani
Ya bu agrilarim basladi ya ondan evhamlandim sanirim birde en son doktor basi iyice asagida bayramda hazirlikli ol dediginden heycan yapiyorum sanirim

Back